UITGEVERIJ ACCORDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UITGEVERIJ ACCORDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.228.107

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13443-0133-009
24/12/2014
ÿþ ModWord1id

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON

1;

BELGIS~

IIJIA IDA!'

1TEUR MERGELEGD

-12- 014 2 5 -11- 2014

H STA T RECHTBANK EVAN

GENT

~~,' ~



Ondernerninosnr : 0899228107

B4nz ming

(voluit) : Uitgeverij Accordia

i ve. I.or i

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Maalterbruggestraat 156a te 9000 Gent

(Volledig adres)

Onaerwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 30juni 2013.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat Rudy Van Damme ontslag neemt als zaakvoerder vanaf heden en dat vanaf heden benoemd wordt de heer Jean Annet.

De dagorde afgehandeld zijnde, wordt de Buitengewone Algemene Vergadering gesloten om 15.30uur.

Na voorlezing en goedkeuring wordt huidig verslag ondertekend door de Buitengewone Algemene Vergadering.

Van Damme Rudy

Zaakvoerder

Op de i atsie blz. van Lult: B vermeiden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2014
ÿþMod Wortl 11.1

flijlagen billet Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 OEC. 2014

AFDELINGIANWRMONDE

Ondernemingsnr : 0899.228.107

Benaming

(voluit) : UITGEVERIJ ACCORDIA

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stokthoekstraat 10A, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder van UITGEVERIJ ACCORDIA BVBA wordt de zetel van de vennootschap verplaatst van: Stokthoekstraat 10A, 9140 Temse naar: Hamerstraat 169, bus 1, 9190 Stekene, met ingang van de datum van neerlegging van een uittreksel uit desbetreffend verslag ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, zijnde 18 december 2014.

Een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Wim Van den Berghe, zaakvoerder van Coventis BVBA, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Stokthoekstraat 10A, om alle administratieve formaliteiten te vervullen inzake deze beslissing, waaronder de neerlegging van deze wijziging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel voor de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad; de mededeling van deze wijziging in het ondernemingsdossier bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO); en ten dien einde, alle verklaringen te doen, alle akten en documenten te ondertekenen, en in het algemeen, al het nuttige en nodige te doen ter uitvoering van deze volmacht.

Voor alle duidelijkheid is deze bijzondere volmacht enkel bedoeld voor de administratieve afhandeling van onderhavige beslissingen en heeft de volmachthouder geen enkele bevoegdheid van zaakvoerder, bestuurder, wettelijke of vaste vertegenwoordiger mbt de vennootschap.

Onderhavige beslissingen en bijzondere volmacht zijn onherroepelijk. De bijzondere volmacht vervalt van rechtswege wanneer de formaliteiten mbt deze wijzigingen vervuld zijn.

Voor ontledend uittreksel.

Samen neergelegd volgende stukken: Beslissingen van de zaakvoerder dd. 14/01/2013.

Getekend door:

Wim Van den Berghe,

Volmachthouder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

<192299 +

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0899228107

Benaming

(voluit) : UITGEVERIJ ACCORDIA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Maaltebruggestraat, 156A

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: WIJZIGING ZETEL EN STATUTEN, ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Paul BELLEMONT, te Sint-Gillis-Brussel, op zeven december tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd drie bladen nul renvooien op het Eerste Registratiekantoor van Vorst op veertien december tweeduizend en twaalf, boek 90 blad 42 vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (25) v, de ontvanger (getekend) (onleesbaar)", blijkt dat:

De vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UITGEVERIJ ACCORDIA", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Maaltebruggestraat, 156A, BTW BE 0899.228.107 RPR Gent, samengekomen in een buitengewone algemene vergadering, met eenparigheid van stemmen ondermeer de volgende beslissingen hebben genomen:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf zeven december tweeduizend en twaalf te verplaatsen van 9000 Gent, Maaltebruggestraat, 156A, naar 9140 Temse, Stokthoekstraat, 10A.

2. Ontslag van de statutaire zaakvoerder

De Heer NEVELSTEEN Yves heeft aan de algemene vergadering zijn ontslag als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangeboden en haar verzocht hiervan akte te nemen.

De algemene vergadering heeft van dit verzoek akte genomen, het ontslag aanvaard en beslist dat met ingang van zeven december tweeduizend en twaalf een einde zou worden gesteld aan het mandaat van statutaire zaakvoerder van de Heer NEVELSTEEN Yves, voornoemd.

3. Benoeming van een niet statutaire zaakvoerder

De algemene vergadering heeft beslist als niet statutaire zaakvoerder te benoemen, zonder beperking van de duur, de Heer VAN DAMME Rudy Jozef, geboren te Dendermonde op zeven januari negentienhonderd zestig, wonende te 9190 Stekene, Hamerstraat, 169 bus 1.

Deze laatste, aanwezig op de vergadering, heeft verklaard te aanvaarden.

Hij mag handelen overeenkomstig de bepalingen van artikelen 17, 20 en 21 van de statuten.

4, Wijziging van de statuten

De algemene vergadering heeft beslist de statuten te wijzigen ais volgt:

- artikel 2 lid 1: de woorden "9000 Gent, Maaltebruggestraat, 156A" werden vervangen door de woorden "9140 Temse, Stokthoekstraat, 10A".

- artikel 14: de laatste alinea van dit artikel, luidend als volgt "Ais statutaire zaakvoerder is aangesteld de Heer Yves Marcellus Edna NEVELSTEEN, geboren te Kapellen op eenentwintig juni negentienhonderd vierenzeventig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Maaltebruggestraat,166A,", werd geschrapt.

- artikel 34: de tekst van dit artikel werd vervangen door de volgende tekst:

"Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan en bepaalt zij hun bevoegdheden, hun emolumenten, en de wijze van vereffening overeenkomstig de artikelen 181 tot 196 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184§5 van hetzelfde Wetboek.

"De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

"De Voorzitter van de Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat aile waarborgen van rechtschapenheid bieden,

"De Voorzitter van de Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

D

hl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad 2.1

NEL!-IGELEGD

2.0 DEC, 2012

KOOPHANDBeTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank. Zo de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank zelf een vereffenaar aan.

"Oe vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft."

Voor eensluidend analytisch uittreksel :

(get) Paul BELLEMONT, Notaris.

Gelijktijdig neergelegd : een expeditie van het proces-verbaal en een exemplaar der gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t: ,, , * Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 16.07.2012 12302-0294-010
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 15.07.2011 11303-0550-010
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0489-010

Coordonnées
UITGEVERIJ ACCORDIA

Adresse
GRONDWETLAAN 74 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale