UNION INVESTMENT INSTITUTIONAL PROPERTY

Divers


Dénomination : UNION INVESTMENT INSTITUTIONAL PROPERTY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 560.814.309

Publication

09/09/2014
ÿþ Mcd Word III

In de bijlagen bil het Belgisch StaLielad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte gele,gcyo,

ift

2 9 Al& 2014

ter griffie van de Alecleriancistalige rechtbank van kqpiahaGrinclei &russe!

X- ------------------- J,l ^ 

IllliejiM1711j11111 II

V' behe 1 II

aar

Bel( Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5G° pq 309

Benaming

(voluit) : Union Investment Institutional Property GmbH (verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht

Zetel: Valentinskamp 70, 20355 Hamburg (Duitsland) met Belgisch bijkantoor gevestigd1

te Da Vinci laan 9, 1935 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte Opening van een bijkantoor - Uittreksel uit de statuten

Uit de besluiten van de raad van bestuur van 5 juli 2014 blijkt dat de raad van bestuur het volgende heeft besloten;

De raad van bestuur heeft beslist om met ingang van 1 september 2014 in België een bijkantoor van de vennootschap te openen.

Het bijkantoor zal worden gevestigd te Corporate Village, Elsinore-gebouw, Da Vincilaan 9, 1935 Zaventem, België.

De activiteiten van het Belgische bijkantoor zullen bestaan uit het plaatsen van geld dat in de vennootschap is belegd, in eigen -naam, maar voor rekening van de beleggers, overeenkomstig het principe van risicodiversificatie, in activa die zijn toegelaten volgens de Duitse wet op beleggingsmaatschappijen, afgezien van haar eigen activa, uit hoofde van een gemeenschappelijk vastgoedfonds, en het uitgeven van titels die stroken met de rechten van de aandeelhouders. Het kan alle transacties verrichten, met inbegrip van het afsluiten van leningsovereenkomsten, die vereist zijn voor het plaatsen van het eigen vastgoed. Het bijkantoor kan onder meer activa beheren die voor derden zijn belegd in vastgoed, alle handelingen stellen die verband houden met wat hierboven vermeld staat en participeren in vennootschappen voor zover het doel van de beoogde vennootschappen (zoals vermeld in de wet of in de statuten) strookt met handelingen die het bijkantoor zelf kan stellen.

De raad van bestuur heeft beslist om met ingang van 1 september 2014 mevrouw Sandra Busch aan te stellen tot wettelijk vertegenwoordiger van het bijkantoor in België.

De volgende machten werden toegekend aan de wettelijke vertegenwoordigen het dagelijks bestuur van het Belgische bijkantoor en de vertegenwoordiging van de vennootschap bij derden met betrekking tot de Belgische activiteiten.

Duidelijkheidshalve heeft de wettelijke vertegenwoordiger geen vertegenwoordigingsbevoegdhef voor wat betreft beleggingen in en de verkoop van vastgoed of aandelen.

Om te voldoen aan de Belgische wetgeving heeft de raad van bestuur verklaard dat, met uitzondering van (i) de bestuurders (Gescheftsführer) Wolfgang Kessier en Dr. Christoph Schumacher, die elk bevoegd zijn om Union Investment institutional Property GmbH te verplichten door gezamenlijk op te treden met een andere bestuurder of volmachthouder (Prokurist) (Sonja Albers, Matthias Bulir, Jiirg Dietzmann, Karim Esch, Stefan Flege, Carsten Thiel), en (il) de hiervoor aangestelde wettelijke vertegenwoordiger, niemand anders bevoegd is om de vennootschap te verbinden tegenover derden.

VZW Securex Ondernemingsloket go-start, met maatschappelijke zetel in 2000 Antwerpen, Frankrijklei 5355, en al de werknemers ervan afzonderlijk handelend werd aangesteld tot bijzondere volmachthouder om in! naam en voor rekening van het Belgische bijkantoor van de vennootschap de nodige procedures uit te voeren! om het Belgische bijkantoor te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen voor het: registreren, het wijzigen van de registratie en het intrekken van de registratie van de vennootschap en om het te:

1,vertegenwoordigen_bij .daltw-administratie voor het.registre ren _van_ de_ vennootschap. Deze volmacht werd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

verleend met hdt recht van substitutie en met de belofte om deze te bekrachtigen voor een termijn van zes maanden vanaf vandaag.

Voor zover nodig of vereist, werd de bekendmaking en publicatie van de aangenomen besluiten en van het betrokken uittreksel van de statuten toevertrouwd aan mevrouw Emmy Hendrickx, p.a. Law Square bcvba, Woluwedal 20, 1932 Sint-Stevens-Woluwe.

Uittreksel uit de statuten (gebaseerd op de beëedigde Nederlandse vertaling):

§1 Naam en maatschappelijke zetel van de vennootschap

(1) De vennootschap heeft de naam

Union Investment Institutional Property GmbH

(2) De maatschappelijke zetel van de vennootschap bevindt zich in Hamburg.

§2 Duur van de vennootschap en boekjaar

(1) De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

(2) Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

§3 Doel van de onderneming

(1) De vennootschap is een houdstermaatschappij zoals omschreven in het Kapitalanlagegesetzbuch (KAGB). Doel van de onderneming is het beheer van binnenlandse beleggingsactiva (collectief vermogensbeheer).

(2) Voorwerp van het collectieve vermogensbeheer zijn de volgende beleggingsactiva:

" algemene open binnenlandse bijzondere abi's overeenkomstig § 282 KAGB met uitsluiting van hedgefondsen overeenkomstig § 283 KAGB, die in de in § 284 par. 1 en 2 genoemde vermogensbestanddelen beleggen,

" open binnenlandse bijzondere abi's met vaste investeringsvoorwaarden overeenkomstig § 284 KAGB, die in de in § 284 par. 1 en 2 genoemde vermogensbestanddelen beleggen,

" gesloten binnenlandse bijzondere abl's overeenkomstig § 285 e.v. KAGB, die in immobiliën beleggen.

(3) Verder verzorgt de vennootschap de volgende diensten en nevendiensten:

a) beheer van afzonderlijke in financiële instrumenten in de zin van § 1 par. 11 van de Duitse Wet op het kredietwezen belegde vermogens voor anderen met beslissingsbevoegdheid met inbegrip van beleggingsportefeuilles van beleggingsactiva van anderen (administratief beheer van financiële portefeuilles),

b) beheer van afzonderlijke niet in financiële instrumenten in de zin van § 1 par. 11 van de Duitse Wet op het kredietwezen belegde vermogens voor anderen met beslissingsbevoegdheid (individueel vermogensbeheer),

o) beleggingsadvies met betrekking tot financiële instrumenten in de zin van § 1 par. 11 van de Duitse Wet op het Kredietwezen,

d) beleggingsadvies met betrekking tot vermogensbestanddelen die geen financiële instrumenten in de zin van § 1 par. 11 van de Duitse Wet op het kredietwezen zijn,

e) overige activiteiten die rechtstreeks verband houden met de diensten en nevendiensten die in deze paragraaf genoemd zijn.

(4) De vennootschap mag activiteiten ontplooien die nodig zijn voor het beleggen van de eigen activa,

(5) De vennootschap mag participeren in andere ondernemingen of ondernemingen oprichten als het maatschappelijke doel van de onderneming wettelijk of statutair in hoofdzaak afgestemd is op de activiteiten die de vennootschap zelf mag ontplooien en de aansprakelijkheid van de vennootschap ingevolge van de participatie door de rechtsvorm van de onderneming beperkt is. De vennootschap kan bijhuizen oprichten of verwerven in binnen- en buitenland.

(6) Verder mag de vennootschap geen activiteiten ontplooien of zaken doen.

§4 Maatschappelijk kapitaal

Het volstorte maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 6.200.000 (voluit zes miljoen

tweehonderdduizend).

§5 Stemrecht

Elke EUR 1.000,00 aandelen geven recht op een stem.

§6 Vennootschapsorganen

Vennootschapsorganen zijn:

1. de directie,

2. de raad van bestuur,

3. de aandeelhoudersvergadering.

§7 E3edrijfsvoering, vertegenwoordigingsbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(1)-0e venndotschap heeft ten minste 2 bestuurders. Het is toegelaten om plaatsvervangende bestuurders aan te stellen. De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de Aufsichtsrat. De eerste bestuurder wordt aangesteld door de aandeelhoudersvergadering.

(2) De vennootschap wordt door 2 bestuurders of door één bestuurder en een procuratiehouder gezamenlijk wettelijk vertegenwoordigd.

§8 Directie

(1) De bestuurders leiden de vennootschap op eigen verantwoordelijkheid. Zij zijn ten opzichte van de vennootschap en de houders van aandeelbewijzen verplicht om de activiteiten als een voorzichtige ondernemer te leiden, de beperkingen na te leven die voortvloeien uit de wet, de statuten en de contractuele bepalingen voor de gemeenschappelijke beleggingsfondsen.

(2) ln het bijzonder zijn de aankoop, het beheer, de verkoop en het hypctheke ren van onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen met aile activiteiten die daarmee in verband staan, met inachtneming van de wettelijke en vennootschapsrechtelijke bepalingen en de contractuele bepalingen voor gemeenschappelijke beleggingsfondsen, de taak van de bestuurders.

(3) De bestuurders brengen over elke vergadering uitvoerig verslag uit aan de Aufsichtsrat

§3 Aufsichtsrat

(1) De Aufsichtsrat bestaat uit drie leden die door de aandeelhoudersvergadering worden gekozen. De leden van de Aufsichtsrat dienen door hun persoonlijke vaardigheden en hun expertise de belangen van de houders van deelnemingsrechten te beschermen. Zij dienen verder lid te zijn van de raad van bestuur, van de directie of van een vergelijkbaar orgaan van Union Asset Management Holding AG, van een aandeelhouder van Union Asset Management Holding AG of van een dochtermaatschappij van een dergelijke aandeelhouder of van een juridische entiteit van de coöperatieve banksector (hoofdkantoor). De ambtstermijn van het betrokken lid van de Aufsichtsrat eindigt voortijdig

a) ais een lid van de Aufsichtsrat na de beëindiging van de volgende gewone aandeelhoudersvergadering niet meer beantwoordt aan de voorwaarden van zin 3 of

b) na de beëindiging van de gewone aandeelhoudersvergadering in het kalenderjaar waarin het lid het 65e levensjaar heeft bereikt.

(2) De ambtstijd van de leden van de Aufsichtsrat wordt vastgelegd door de aandeelhoudersvergadering; deze mag het einde van de aandeelhoudersvergadering die besluit over het verlenen van decharge voor het vierde boekjaar na het begin van de ambtstermijn niet overschrijden, waarbij het boekjaar waarin de ambtstermijn begint niet wordt meegeteld. Herverkiezing is mogelijk.

(3) Een herverkiezing van leden van de Aufsichtsrat is toegelaten.

(4) Onder het voorzitterschap van het lid van de Aufsichtsrat dat het oudste in jaren is, verkiest de Aufsichtsrat uit zijn midden een voorzitter en ten hoogste twee plaatsvervangers.

(8) Neemt een lid ontslag voor het einde van zijn ambtstermijn, dan geldt de verkiezing van zijn vervanger slechts voor de resterende ambtstermijn van het afgetreden lid, voor zover de aandeelhoudersvergadering voor de opvolger geen ambtstermijn bepaalt die hiervan afwijkt.

(6) Elk lid kan zijn ambt neerleggen met inachtneming van een opzegterrnijn van drie maanden door een verklaring in te dienen bij de voorzitter van de Aufsichtsrat of bij de directie.

(7) Behalve de vergoeding voor hun onkosten kunnen de leden een jaarlijkse vergoeding bekomen die dcor de aandeeihoudersvergadering wordt vastgelegd. De voorzitter krijgt twee keer en de plaatsvervangende voorzitter krijgt anderhalve keer het bedrag dat werd vastgelegd. Aanvullend wordt de eventuele btw op de vergoeding en de onkosten aan de Aufsichtsrat terugbetaald.

(8) De Aufsichtsrat kan, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, uit zijn midden comités oprichten waaraan hij in het kader van zijn reglement van orde of met een bijzonder besluit, voor zover dit wettelijk toegelaten is, opdrachten en bevoegdheden kan overdragen.

Bevoegdheid van de Aufsichtsrat

(1) De Aufsichtsrat stelt de bestuurders aan en ontslaat ze. Hij bepaalt het aantal bestuurders en sluit arbeidsovereenkomsten met hen af. Hij controleert de directie en beschikt daarbij over een onbeperkt recht op intorrnatie en onderzoek.

(2) Hij treft besluiten over.

a) de voorstellen aan de aandeelhoudersvergadering over het opstellen van de jaarrekening, de besteding van flet jaarresultaat en de dekking van eventuele verliezen,

b) het voorstel over de keuze van de bedrijfsrevisor.

(8) De Aufsichtsrat ontvangt tenminste elke zes maanden een verslag van de directie waarin deze verslag uitbrengt over de periode sinds de laatste vergadering van de Aufsichtsrat en over het gehele lopende boekjaar. Hierin wordt apart verslag uitgebracht over de eigen activa en de aparte gemeenschappelijke beleggingsfondsen.

(4) De Aufsichtsrat stelt een reglement van orde op voor de directie en kan er zichzelf een opleggen.

§11 Toestemming van de Aufsichtsrat

De toestemming van de Aufsichtsrat is vereist

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) voor de opfrichting of het opzeggen van het beheer van een gemeenschappelijk beleggingsfonds en voor het uitvaardigen of wijzigen van de investeringsvoorwaarden die gelden voor een gemeenschappelijk beleggingsfonds voor zover deze betrekking hebben op beleggingsprincipes,

b) voor het definitieve instellen van de uitgifte van aandeelbewijzen aan een gemeenschappelijk beleggingsfonds en voor het opschorten van de inkoop van aandelen overeenkomstig § 98 KAGB,

c) voor het benoemen en ontslaan van een bewaarder,

d) voor het benoemen en ontslaan van procuratiehouders,

e) voor het afsluiten en opzeggen van arbeidsovereenkomsten met een ontslagtermijn boven de zes maanden of met een jaarlijks loon dat een door de Aufsichtsrat vast te leggen bedrag overstijgt of voor zover een deelneming aan de winst wordt overeengekomen,

voor de aankoop, verkoop of het hypothekeren van onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen voor eigen rekening en voor de gemeenschappelijke beleggingsfondsen, voor zover de activiteiten een door de Aufsichtsrat te bepalen grens te buiten gaan,

g) voor het oprichten en vereffenen van bijkantoren.

§12 Besluitvorming

(1) De Aufsichtsrat moet eens per kalenderjaar worden bijeengeroepen.

(2) De vergaderingen van de Aufsichtsrat worden met een termijn van ten minste zeven dagen schriftelijk, per telefax of met behulp van andere gepaste, ook elektronische, telecommunicatiemiddelen en onder opgave van de plaats, het uur en de agendapunten bijeengeroepen door de voorzitter van de Aufsichtsrat en wanneer deze verhinderd is door zijn plaatsvervanger of in hun opdracht door de directie.. In dringende gevallen is het toegelaten om de vergadering met een redelijke kortere termijn van zo mogelijk niet minder dan drie dagen bijeen te roepen. Deze oproeping kan ook mondeling gebeuren.

(3) Het quorum van de Aufsichtsrat is behaald als alle leden hun medewerking verlenen aan de besluitvorming.

(4) Afwezige leden van de Aufsichtsrat kunnen aan de besluitvorming van de Aufsichtsrat en de comités ervan deelnemen als zij schriftelijk hun stem laten overhandigen.

(5) Stemmingen die schriftelijk, telefonisch of met behulp van gepaste telecommunicatiemiddelen (zoals email, telex, telefax) gebeuren, kunnen in spoedeisende omstandigheden ook plaatsvinden zonder dat een vergadering wordt samengeroepen, als geen enkel lid van de Aufsichtsrat hier binnen een termijn van drie werkdagen bezwaar tegen maakt.

(6) Voor zover wettelijk of in deze statuten niet anders bepaald is, worden de besluiten van de Aufsichtsrat genomen met een eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking man stemmen beslist de voorzitter van de Aufsichtsrat cf, als .deze verhinderd is, de waarnemende plaatsvervanger.

(7) Verklaringen van de Aufsichtsrat warden in zijn naam door de voorzitter van de Aufsichtsrat en bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger afgegeven.

(8) De voorzitter van de Aufsichtsrat is bevoegd om verklaringen van derden aan de Aufsichtsrat in ontvangst te nemen. Deze dienen onmiddellijk aan de Aufsichtsrat te worden meegedeeld.

(9) Over de vergaderingen van de Aufsichtsrat dienen notulen te worden opgesteld. Deze dienen te worden ondertekend door de Voorzitter en de secretaris.

§13 Bijeenroepen van de aandeelhoudersvergadering

(1) De gewone aandeelhoudersvergadering dient elk jaar tijdens de eerste zeven maanden plaats te vinden.

(2) De uitnodiging voor de vergadering gebeurt met een termijn van tenminste twee weken door een schriftelijke mededeling van de bestuurder of de voorzitter van de Aufsichtsrat onder opgave van de plaats van de vergadering en van de agenda. Om de termijn te berekenen worden de dag van verzending en de dag van de vergadering niet meegerekend.

(3) In dringende gevallen kan een buitengewone aandeelhoudersvergadering onder opgave van de agenda met een termijn van ten minste drie dagen telefonisch of met behulp van gepaste telecommunicatiemiddelen (zoals e-mail, telex, telefax) worden bijeengeroepen.

(4) Een aandeelhoudersvergadering die niet volgens de voorschriften is bijeengeroepen kan slechts besluiten als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er geen bezwaar wordt gemaakt tegen de besluitvorming.

§14 Beraadslaging en besluitvorming

(1) De voorzitter van de Aufsichtsrat of zijn plaatsvervanger neemt het voorzitterschap van de aandeelhoudersvergadering waar. Hij bepaalt de volgorde van de agendapunten en de soort en de vorm van de stemming.

(2) Het quorum van de aandeelhoudersvergadering is bereikt als minstens 51 % van het totale maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigd is.

(3) ledere aandeelhouder heeft het recht om zich op de aandeelhoudersvergadering te laten vertegenwoordigen door een derde Volmachten voor de vertegenwoordiging en het uitoefenen van het stemrecht dienen schriftelijk te gebeuren,

(4) Als het quorum van een aandeelhoudersvergadering niet bereikt blijkt te zijn, dan dient binnen de drie weken met uiteenzetting van de redenen en met dezelfde agenda een nieuwe vergadering te worden bijeengeroepen. De tweede aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen ongeacht het maatschappelijke kapitaal dat vertegenwoordigd is. In de oproepingsbrief dient hierop te worden gewezen,

"

Voer-té

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-(5)'V6or-zo-v-6r wet of deze statuten niets anders bepalen, worden besluiten bij eenvoudige meerderheid

van stemmen genomen. Bij staking van stemmen geldt dat het voorstel is afgewezen,

(6) Voor zover geen notariële akte wordt opgemaakt over de besluiten van de aandeelhouders dienen er notulen van te worden gemaakt die door de voorzitter en de door hem benoemde secretaris dienen te worden ondertekend, Een afschrift van de onderhandse of notariële notulen van de aandeelhoudersvergadering dient te worden bezorgd aan de bestuurders en aan aile aandeelhouders.

(7) Buiten een aandeelhoudersvergadering is het toegelaten om besluiten schriftelijk, via de telefoon of met behulp van andere gepaste telecommunicatiemedia (zoals e-mail, telex, telefax) te nemen als alle aandeelhouders het met een dergelijke besluitvorming eens zijn en eraan deelnemen. Besluiten die niet tijdens aandeelhoudersvergaderingen worden genomen, dienen door de leider van de besluitvorming te worden vastgesteld in notulen die door hem worden ondertekend en die aan alle aandeelhouders dienen te worden overgemaakt. Voor de leiding van de besluitvorming is in dit verband paragraaf 1 van toepassing. Verder is in dit verband paragraaf 6 van toepassing.

§15 Bevoegdheid van de aandeelhoudersvergadering

De aandeelhoudersvergadering besluit - met uitzondering van de aanstelling en het ontslag van de bestuurders, ongeacht de aanstelling van de eerste bestuurder overeenkomstig § 7 paragraaf 1 - over de aangelegenheden die haar door de wet of deze oprichtingsakte worden toegekend. Met name:

a) de verkiezing en het ontslag van de leden van de Aufsichtsrat,

b) het opstellen van de jaarrekening, de toewijzing van het jaarresultaat en de dekking van eventuele verliezen overeenkomstig de voorstellen van de Aufsichtsrat,

c) het verlenen van decharge aan de Aufsichtsrat en de bestuurders,

d) de keuze van de bedrijfsrevisor, die ook het/de gemeenschappelijk(e) beleggingsfonds(en) controleert, op voorstel van de Aufsichtsrat,

e) wijzigingen van de oprichtingsakte,

f) de vereffening van de vennootschap en de aanstelling en het ontslag van vereffenaars,

g) de wijziging van het maatschappelijke kapitaal en de opname van nieuwe aandeelhouders en de overdracht, het verdelen of het hypothekeren van een aandeel in de vennootschap of een gedeelte daarvan.

Het is niet noodzakelijk dat de overige aandeelhouders hun toestemming hechten aan elke beschikking over een aandeel in de vennootschap, voor zover en zolang dit deel uitmaakt van het gebonden vermogen van een verzekeringsmaatschappij.

Voor zover en zolang een aandeel in de vennootschap deel uitmaakt van het effectenvermogen van een ; verzekeringsmaatschappij, mag enkel na een voorafgaande schriftelijke toestemming van de trustee of van diens plaatsvervanger die overeenkomstig § 7 van de Duitse Wet op het toezicht op het verzekeringswezen is aangesteld, over dit aandeel worden beslist

h) het vastleggen van de vergoeding aan de Aufsichtsrat,

§16 Jaarrekening, jaarverslag

(1) Binnen de drie maanden na het afsluiten van het boekjaar dienen de bestuurders de jaarrekening en het jaarverslag op te stellen en ter controle voor te leggen aan de bedrijfsrevisor,

(2) De bestuurders dienen onmiddellijk na het opstellen van de jaarrekening het jaarverslag voor te leggen aan de Aufsichtsrat. Dit dient ook te gebeuren met het voorstel over de verdeling van het resultaat dat zij willen voorleggen aan de aandeelhoudersvergadering.

(3) De Aufsichtsrat dient over het resultaat van zijn controle schriftelijk verslag uit te brengen aan de aandeelhoudersvergadering. De Aufsichtsrat dient dit verslag binnen een maand nadat hij de stukken heeft ontvangen te doen toekomen aan de directie,

§17 Kennisgevingen

De kennisgevingen van de vennootschap gebeuren uitsluitend in de Burtdesanzeiger, voor zover de wet

niets anders voorzien heeft.

§18 Plaats van uitvoering en bevoegde rechtbank

De plaats van uitvoering en de bevoegde rechtbank bevinden zich in Hamburg.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend,

Mevrouw Emmy Hendrickx

Bijzonder gevolmachtigde

Hiermee samen neergelegd

-Kopie van de statuten

-Kopie van de besluiten van de raad van bestuur dd. 5 juli 2014

-Kopie van het uitreksel uit het Amtsgericht

-Gelegaliseerde vertalingen van bovenstaande documenten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Ltilk B vermolden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2014, GEN 23.02.2015, NGL 27.08.2015 15549-0546-007
06/09/2016 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2015, GEN 14.03.2016, NGL 29.08.2016 16540-0321-007

Coordonnées
UNION INVESTMENT INSTITUTIONAL PROPERTY

Adresse
DA VINCILAAN 9 1935 ZAVENTEM

Code postal : 1935
Localité : Corporate Village
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale