VADELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VADELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.166.242

Publication

16/04/2014
ÿþ Mocl Word 11.1

11-4.1& if In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

11't APA.2014

------------- ------- ------ ----------- 

Ondernenningsnr 0425.166.242

Benaming

(voluit) VADELS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 1083 Brussel, Margaretha van Oostenrijkplein 19 bus 7 (volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Iris De Brakeleer

te Ninove, op 25 maart 2014 , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap VADELS' , de volgende beslissingen heeft genomen:

1/ De vergadering bevestigt dat bij algemene vergadering van 13 september 2013 werden herbenoemd tot

bestuurders:

- de heer Bisenius Edgar, voormeld,

- de heer Wentein Rainer, voormeld

- de heer Serruys Niki, die hier is tussengekomen en die verklaart te aanvaarden.

Tevens wordt bevestigd dal de heer Serruys Niki werd herbenoemd ais gedelegeerd bestuurder.

2/ De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Edgar Bisenius als bestuurder de dato 10

maart 2014.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Edgar Bisenius als bestuurder met ingang van 10 maart

2014 en verleent kwijting voor de door hem uitgevoerde bestuurstaken.

3/ De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de Raad van

Bestuur, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk

doel, daar alle aanwezige vennoten erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te

hebben genomen.

Een exemplaar van bovengenoemd verslag en van de staat van actief en passief zal met deze akte

ondertekend en geregismtreerd worden.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten te wijzigen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving o aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, In eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMiNG MET DERDEN

1. De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren of laten uitvoeren, voor eigen rekening of voor rekening van

_ anderen, man. alle.o pdrachten  werken,. studies, opzoakingerLdie, rechtstreeks of.on rechtstreeks verband houd en

Op de laatste bu van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*14081807*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

met het verrichten van diensten inzake beheer, administratie en organisatie ven ondernemingen, het rendabel maken van activiteiten, de fiscaliteit, de boekhoudkundige organisatie, de financiële studies, de opleiding en/of selectie van administratief personeel, de economie en de financiën, de waardering van bedrijven, de uitoefening van beheerders- en/of commissarismandaten, zakelijke en persoonlijke rechten verwerven en toestaan op onroerende goederen.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

111.131JZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Vierde beslissing  Verslaggeving m.b.t. omzetting naar BVE3A:

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur op 21 maart 2014, dat het voorstel tot omzetting van de vorm van de vennootschap naar een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid toelicht, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A & F Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door mevrouw Nadja De Buyser, bedrijfsrevisor op 21 maart 2014, over de staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur met de staat van activa en passive afgesloten per 31 december 2013 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"6. Besluit

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passive per 31 december 2013, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap ''Vadels" aan een controle onderworpen, dit met het oog op de omzetting van voornoemde vennootschapsvorm in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze controles werden uitgevoerd conform de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de normen betreffende de controle bij het voorstel tot omzetting van een vennootschapsvorm,

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 blijkt, heeft plaatsgehad. Wij kunnen op basis van onze werkzaamheden besluiten dat er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat ad Eur 575 536,67 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van Eur 162 000,00.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 21 maart 2014,

A & F Bedrijfsrevisoren burg, BVBA vertegenwoordigd door Nadia De Buyser

Bedrijfsrevisor'

Vijfde beslissing  Omzetting:

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernerningsnummer 0425.166.242 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ondermeer voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft en voor wat betreft voormelde beslissing tot dividenduitkering in het kader van artikel 537 VVIB92.

Zesde beslissing:

De vergadering beslist tot het ontslag ais bestuurders van 11 de heer Wentein Rainer, wonende te Zwitserland, 1619 Les Paccots, Chemin des Mayens 6 en 2/ de heer Serruys Niki, wonende te 1570 Galmaarden (Vollezele), Molenstraat 54.

De vergadering beslist de heer Wentein Rainer en de heer Serruys Niki, beiden voornoemd, volledige kwijting te geven voor hun bestuurstaken.

Zevende beslissing;

De vergadering beslist de heer Serruys Niki, voornoemd, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur.

De vergadering beslist dat deze opdracht niet bezoldigd is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Achtste beslissing:

De vergadering neemt kennis van voormelde beslissing tot dividenduitkering de dato 18 maart 2014.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met driehonderdeenentwintigduizend negenhonderdachtendertig euro zevenentwintig cent (¬ 321.938,27) cm het te brengen van honderdtweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) op vierhonderddrieëntachtigduizend negenhonderdachtendertig euro zevenentwintig cent (¬ 483.938,27), door inbreng in geld

zonder creatie van nieuwe aandelen, en met aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Vergoeding voor de inbreng:

En terstond hebben de comparanten verklaard op deze kapitaalsverhoging in te tekenen ieder in verhouding tot zijn actueel aandelenbezit en deze in geld af te betalen

Zij verzoeken mij, notaris, akte te verlenen van de kapitaalsverhoging die ais volgt is tot stand gekomen:

- de heer Elpers Frans, comparant sub één, heeft ingetekend op de kapitaalsverhoging voor een bedrag van tweeduizend vierhonderdzesenzeventig euro vijfenveertig cent (¬ 2.476,45);

- de burgerlijke maatschap Elpers-Van Darnme, comparant sub twee, heeft ingetekend op de kapitaalsverhoging voor een bedrag van driehonderdnegentienduizend vierhonderdeenenzestig euro tweeëntachtig cent (¬ 319.461,82).

De comparanten bevestigen dat de intekening geschiedt met gelden verkregen ten gevolge van de hiervoormelde uitkering van dividenden in toepassing van artikel 537 WIB92.

Bewijs van deponering:

Voorschreven kapitaalverhoging werd volledig, hetzij dus voor een bedrag van driehondercieenentwintigduizend negenhonderdachtendertig euro zevenentwintig cent (¬ 321.938,27) volstort. Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, werden deze gelden gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, geopend bij BNP PARIBAS FORTIS, nummer BE11 0017 2054 2348, zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato 20 maart 2014. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennoot-'schap gehouden, en er kan alleen over worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennapt-ischap te verbinden, en nadat de optredende notaris het bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte.

Verzaking informatierecht:

De comparanten-aandeelhouders bevestigen uitdrukkelijk naar behoren te zijn ingelicht over de uitgifteprijs en de financiële gevolgen die de verrichting voor hen heeft. Zij erkennen voldoende te zijn voorgelicht, na kennisneming van de financiële en boekhoudkundige gegevens, en verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de hiervoor gemelde intekening en storting. Zij verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan hun recht op schriftelijke informatie over de gevolgen van de kapitaalverhoging, over de uitgifteprijs van de aandelen en over de financiële en boekhoudkundige gegevens van de vennootschap.

Negende beslissing - Aanneming van de statuten;

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan, de genomen beslissingen en waarvan de tekst als volgt luidt:

1/ naam: VADELS

2/ zetel: te 1083 Brussel, Margaretha van Oostenrijkplein 19/7

3/ Doel : De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

" 2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

11.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren of laten uitvoeren, voor eigen rekening of voor rekening van anderen, van aile opdrachten, werken, studies, opzoekingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het verrichten van diensten inzake beheer, administratie en organisatie van ondernemingen, het rendabel maken van activiteiten, de fiscaliteit, de boekhoudkundige organisatie, de financiële studies, de opleiding en/of selectie van administratief personeel, de economie en de financiën, de waardering van bedrijven, de uitoefening van beheerders- en/of commissarismandaten, zakelijke en persoonlijke rechten verwerven en toestaan op onroerende goederen.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

il, Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

4/ Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5/ Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderddrieëntachtigduizend negenhonderdachtendertig euro zevenentwintig cent (¬ 483.938,27). Het wordt vertegenwoordigd door ZESDUIZEND VIJFHONDERD (6.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizendvijfhonderdste (1/6.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is en met uitzondering van volgende handelingen waarvoor de zaakvoerder de voorafgaande goedkeuring moeten hebben van de algemene vergadering: het aan- en verkopen van onroerende goederen, het vestigen van onroerende zakelijke rechten en het toestaan van zakelijke zekerheden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verdet handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

" i" e I,

" e

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

.. .  _... .....  _,

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen Ieveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

7/ Dat het boekjaar loopt van één april tot eenendertig maart van ieder jaar;

8/ Dat de jaarvergadering teder jaar wordt gehouden op tweede vrijdag van de maand september cm 14.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

9/ Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Tiende beslissing',

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor beknopt uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte (bevattende

- verslag raad van bestuur mbt doelswijziging met staat actief en passief dd 31/12/2013

- verslag raad van bestuur mbt omzetting naar BVBA met staat actief en passief dd

31/12/2013

- het verslag van de revisor omtrent de omzetting naar BVBA)

- de gecoördineerde statuten.

..  ...... ..... ________ ...... .......  .... ---

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 17.10.2013 13631-0521-012
14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 13.11.2012 12635-0511-012
28/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.09.2011, NGL 26.10.2011 11585-0009-012
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 19.10.2010 10581-0410-012
18/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 02.10.2009, NGL 16.11.2009 09851-0071-012
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 16.09.2008, NGL 25.09.2008 08743-0034-012
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 27.09.2007, NGL 28.09.2007 07741-0006-011
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 19.09.2006, NGL 28.09.2006 06807-3391-013
28/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 30.09.2005, NGL 26.10.2005 05837-0001-013
11/02/2005 : DE052365
16/12/2004 : DE052365
23/10/2003 : DE052365
24/01/2003 : DE052365
26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 22.10.2015 15652-0492-011
12/01/2002 : AA052365
07/11/2001 : AA052365
10/11/2000 : AA052365
02/07/1993 : AA52365
12/09/1990 : AA52365
01/01/1990 : AA52365

Coordonnées
VADELS

Adresse
MARGARETHA VAN OOSTENRIJKPLEIN 19, BUS 7 1083 BRUSSEL

Code postal : 1083
Localité : GANSHOREN
Commune : GANSHOREN
Région : Région de Bruxelles-Capitale