VAN HAELEN - RACHIN - CLAUDORE - SANITAIR & VERWARMING, AFGEKORT : V.R.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN HAELEN - RACHIN - CLAUDORE - SANITAIR & VERWARMING, AFGEKORT : V.R.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.516.401

Publication

18/02/2014
ÿþ k LUÏ C "3-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

i IJ1,1113309J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming : 0450.516.401

(voluit) : VAN HAELEN-RACHN-CLAUDORE, SANITAIR EN VERWARMING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Paepsemlaan 28/30 -1070 Anderlecht

Onderwerp akte

FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 2 januari 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

vennootschap "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR &

VERWARMING", in het kort "V.R.C." met zetel te 1070 Anderlecht, Paapsemlaan 28/30, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

1° het fusievoorstel;

2° het bijzonder verslag van de raad van bestuur opgemaakt op 2 januari 2014 en het bijzonder verslag van de commissaris nopens de inbrengen in natura, opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen voor wat betreft de vijf kapitaalverhogingen in de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING" in het kort "ET. R. VAN MARCKE".

De besluiten van het verslag de dato 2 januari 2014 van de commissaris van de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE", met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HLB Dodémont-Van Impe & C°", met zetel te 1160 Oudergem, Vorstlaan 191, vast vertegenwoordigd door de Heer Patrick Van Impe, bedrijfsrevisor, nopens de vijf kapitaalverhogingen door inbrengen in natura in de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE", luiden letterlijk als volgt :

" I. BESLUIT

Ondergetekende, HLB Dodémont - Van Impe & C° burg. venn. cvba,

kantoorhoudend te 8500 Kortrijk, H. Consciencestraat 4, hierbij vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Impe, commissaris, 'verklaart betreffende de diverse kapitaalverhogingen, zoals omschreven in onderhavig verslag, van de naamloze vennootschap ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING dat:

" " de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

" het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, alsook voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

" de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 46 776 aandelen van de naamloze vennootschap Etablissement R. Van Marcke Sanitair & Verwarming,

e zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

e verrichting.

Kortrijk, 2 januari 2014.

(Getekend)

HLB Dodémont - Van Impe & C° burg. venn. cvba

vertegenwoordigd door

Patrick VAN IMPE

ó Commissaris"

De vergadering bevestigt de toepassing van de artikelen 694, 695 § 1, 696 en 697 §2 5° van het Wetboek van Vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de artikelen 694, 695 § 1, 696 en 697 § 2 5° van het Wetboek van Vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar het verslag van de raden van bestuur en van de commissaris inzake fusie door overneming, alsook af te zien van het op de hoogte te worden gesteld van elke belangrijke wijziging die zich in de

activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van cà

opstelling van het fusievoorstel en tenslotte af te zien van het ontvangen van tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld.

- Na kennisname van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen inzake de inbreng in natura, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze

cteece vennootschappen "PRISE", "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING" in het kort "V.R.C.", "RAYMOND VAN MARCKE" in het kort "R.V.M." of "RVM", "SOMARCO-CREMER" en "ETABLISSEMENTS VICTOR DAMBOIS", door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE", bespreekt de vergadering deze documenten.

De algemene vergadering besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

de algemené vergadering van de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE", eveneens besluit tot voornoemde fusie.

Bijgevolg zal, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, geheel het vermogen van de naamloze vennootschap "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING" in het kort "V.R.C.", met alle rechten en plichten, overgaan op de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE".

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE".

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE".

- Deze overdracht wordt vergoed door toekenning aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING" in het kort "V.R.C." van vierentwintig duizend tweehonderd negentien (24.219) nieuwe volledig volgestorte aandelen in de overnemende naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE", zonder aanduiding van

nominale waarde. - Deze nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

- Ingevolge de fusie wordt het gehele vermogen per 31 december 2013 van de " naamloze vennootschap "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING" in het kort "V.R.C.", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgenomen door de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE".

- De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE" van de jaarrekening per 31 december 2013 die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden :

1° als goedkeuring van de jaarrekeningen per 31 december 2013 van de overgenomen vennootschap "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING" in het kort "V.R.C.".

2° als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING" in het kort "V.R.C.", voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode van 1 januari 2013 tot en met 31 december 2013.

- De vergadering besluit de raad van bestuur van de overnemende naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR &

VERWÀRIING", in het kort "ET. R. VAN MARCKE" te machtigen om de formaliteiten in verband met de fusie te vervullen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HLB Sefico", te 1160 Brussel, Vorstlaan 191 met kantoren te Kortrijk, Hendrik Consciencestraat 4, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank Ondernemingen en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

afschrift proces-verbaal.

Op de laatste blz. van I.uilc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden èan het Bielgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2013
ÿþr

Mod Word 11.1

i{ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



be a B, st~ 1111 11111111.10,1)11111







7 ~7-7,

« ,~

1 5 NOV M01__.

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.516.401

Benaming

(voluit) : VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING (verkort) : V.R.C.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : PaepsemEaan 28/30, 1070 ANDERLECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd. 14/11/2013 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van

Vennootschappen en waarin wordt voorgesteld dat:

- NV PRIST (RPR Antwerpen - 0421.135.792)

- NV RAYMOND VAN MARCKE (RPR Kortrijk - 0443.343.745)

- SA SOMARCO-CREMER (RPR EUPEN - 0417.377.835)

- NV VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING, in het kort V.R.C. (RPR Brussel -

0450.516,401)

- SA ETABLISSEMENTS VICTOR DAMBOIS (RPR Liège - 0402.389.850)

bij wijze van fusie door overneming, worden overgenomen door de NV ETABLISSEMENT R. VAN MARCKE SANITAIR & VERWARMING (RPR Gent - 0443.336.223).

Voor de Nederlandse tekst van het fusievoorstel zie http://www.vanmarcke.be/fusievoorstelnl.pdf Voor de Franse tekst van het fusievoorstel zie http:/fwww.vanmarcke.be/fusievoorstelfr.pdf

Caroline VAN MARCKE

Gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd : fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþ4 ~J~ t *

rit

'Luik B - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 9SEP. 2013

BROMil

r rifxiq

e.U1Viikill

i

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming : 0450.516.401

(voluit) : Van Haelen-Rachin-Claudore, Sanitair en Verwarming

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Paepsemlaan 28/30 -1070 Anderlecht

Onderwerp akte

RECHTZETTING

In het uittreksel van het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te' Kortrijk op 3 september 2010, houdende statutenwijziging van de naamloze vennootschap "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING", in het kort "V.R.C." met zetel te 1070 Anderlecht, Paepsemlaan 28/30, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 september 2010 onder nummer 10305115 werd ingevolge een materiële vergissing de statutenwijziging van de naamloze vennootschap "VRC Immo" bekendgemaakt.

De tekst dienst als volgt te worden gelezen:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 3 september 2010, geregistreerd te Kortrijk 1° Registratiekantoor, op 7 september 2010, zeven bladen geen renvooien, Boek 942 blad 41 vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro. De e.a. Inspecteur (get) L.Vanheuverzwijn, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWSARMING" in het kort "V.R.C." waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht, Paepsemlaan 28/30, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering besluit de omzetting van de bestaande 145.250 aandelen aan toonder in aandelen op naam en geeft de nodige machten aan de raad van bestuur tot vernietiging van de aandelen aan toonder en inschrijving in het aandelenregister van de aandelen op naam.

De vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten,

ingevolge aanpassing aan de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetgeving

na hernummering van de artikelen, als volgt

VORM NAAM

De vennootschap bestaat onder de maatschappelijke benaming "VAN

HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING" in het kort

"V.R.C." en heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

ZETEL

De matschappelijke zetel is gevestigd te 1070 Anderlecht, Paepsemlaan 28/30.

'fié ç

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

,DOEL

De vennootschap heeft tot doel de handel in alle metalen en voorwerpen in metaal, zinkwit inbegrepen, de artikelen voor loodgieters, de buizen en oplosbare toebehoren, de metalen balken, de schroeven, vijzen en bouten, alle toestellen voor sanitair, verwarming, keuken en alle artikelen voor afwerking van gebouwen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel. Zij mag namelijk uitlenen, ontlenen en in hypotheek geven.

De vennootschap mag met alle middelen belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig, soortgelijk of aanverwant doel natreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de zaken te bevorderen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op DRIE MILJOEN ZESHONDERD EN TIEN DUIZEND EURO (¬ 3.610.000,00) en is vertegenwoordigd door honderd vijfenveertig duizend tweehonderd vijftig (145.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden, al of niet aandeelhouders, fysisch- of rechtspersoon.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke door de wet of statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap.

In de handelingen en in rechte, als eiser en als verweerder, is de vennootschap vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Behoudens bijzondere afvaardiging van machten, moeten alle voor de maatschappij bindende akten, volmachten en andere stukken ondertekend worden door twee bestuurders.

De rechtsvorderingen, zowel als eiser dan verweerder, zijn gevolgd in naam van de vennootschap, door de raad van bestuur, vertegenwoordigd door twee bestuurders of, indien het gaat over een verrichting van dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of een daartoe aangestelde gevolmachtigde voor zover dit toegelaten is.

CONTROLE

Voor zover de vennootschap daartoe wettelijk gehouden is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De algemene vergadering bepaalt hun aantal alsook hun bezoldiging. Deze bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld. Deze kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen.

ALGEMENE VERGADERING

M1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge xDe jaarvergadering der aandeelhouders, zal ieder jaar verplichtend bijeenkomen ten maatschappelijke zetel, of in elke andere door de uitnodiging aangeduide plaats, de derde dinsdag van de maand juni om vijftien uur, behoudens andersluidend uur vermeld in de bijeenroeping.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarisrevisor en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

WINSTVERDELING

Van de winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo zal beslist worden door de jaarvergadering bij de in artikel 29 voorziene meerderheid van stemmen.

Indien geen enkel voorstel tot winstverdeling de vereiste meerderheid verkrijgt, wordt het te bestemmen winstsaldo, na de eventuele voorafname voor de wettelijke reserve, overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden zijn betaalbaar op de plaatsen en de tijdstippen die door de raad van bestuur worden vastgelegd en de raad van bestuur is gemachtigd om voorschotten op dividenden uit te keren, waarvan hij het bedrag en de betaaldatum en vorm bepaalt.

ONTBINDING - VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of besvestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na uitbetaling van de schulden en lasten van de vennootschap of na consignatie van de nodige geldsommen, wordt verdeeld onder de aandelen bij gelijke delen, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun volstorting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE.

k t Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, A





BijIagen b j Tiët llelgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 02.07.2013 13261-0346-042
25/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

11l{ ii:í . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel ai lJ

BF 11111 11111111111111111111111111111111

Sta " 12130777*



BRUS«

Griffie, 6 JUIL. 2012

Ondememingsnr : 0450516401

Benaming

(voluit) : VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING (verkort) : "V.R.C."

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Paepsemlaan 28-30, 1070 ANDERLECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERKIEZING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders van 19 juni 2012,

De algemene vergadering herkiest als commissaris voor een termijn van drie jaar vervallend met de jaarvergadering van 2015, de Burg. Coöp. Vennootschap HLB Dodémont-Van Impe & C° (IBR B 00013), met zetel te 1160 Oudergem, Vorstlaan 191, met ais vaste vertegenwoordiger de Heer Patrick Van Impe, bedrijfsrevisor (IBR A1618).

Echt verklaard,

Caroline VAN MARCKE

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0516-040
01/06/2012
ÿþti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0450516401

Benaming

(voluit) : VAN HAELEN-RACHIN-CLAUDORE SANITAIR & VERWARMING

(verkort) : "V.R.C."

Rechtsvaren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Paepsemlaan 28-30, 1070 ANDERLECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 17 april 2012,

De raad van bestuur aanvaardt met onmiddellijke ingang het ontslag als gedelegeerd bestuurder van:

- de NV VAN MARCKE INDUSTRIAL GROUP "IVM", Weggevoerdenlaan 5, 8500 KORTRIJK, met als vaste vertegenwoordiger de CVBA CPCVM, Paepsemlaan 28-30, 1070 BRUSSEL en met op haar beurt als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Magdalena DE ROECK, wonende te 9770 KRUISHOUTEM, Kasteelstraat 6;

- de NV MARCKE TRADING GROUP "VMT", Weggevoerdenlaan 5, 8500 KORTRIJK, met als vaste vertegenwoordiger de CVBA CPCVM, Paepsemlaan 28-30, 1070 BRUSSEL en met op haar beurt als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Magdalena DE ROECK, wonende te 9770 KRUISHOUTEM, Kasteelstraat 6.

De raad van bestuur beslist vervolgens Gravin A. d'OULTREMONT, geboren Caroline VAN MARCKE, Kasteelstraat 4, 9770 KRUISHOUTEM te benoemen als gedelegeerd bestuurder, dit voor onbeperkte duur.

Eveneens werd bevestigd dat Mevrouw Magdalena DE ROECK voorzitter blijft van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. '

*12098551*

Vo+ behot aan Belg Staaf:

'77,',--z-,T)1

_

22 MAI 2012

Griffie

Echt verklaard,

Caroline VAN MARCKE, gedelegeerd bestuurder,

Tijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2011 : BL571412
23/03/2010 : BL571412
29/07/2009 : BL571412
16/07/2009 : BL571412
18/07/2008 : BL571412
25/07/2007 : BL571412
29/08/2006 : BL571412
17/07/2006 : BL571412
15/07/2005 : BL571412
28/07/2004 : BL571412
22/07/2004 : BL571412
02/09/2003 : BL571412
30/07/2003 : BL571412
22/05/2003 : BL571412
26/07/2002 : BL571412
14/07/2001 : BL571412
07/09/2000 : BL571412
29/07/1999 : BL571412
17/09/1996 : BL571412
03/10/1995 : BL571412
26/10/1993 : BL571412

Coordonnées
VAN HAELEN - RACHIN - CLAUDORE - SANITAIR & …

Adresse
PAEPSEMLAAN 28-30 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale