VDV BOUWPROMOTIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDV BOUWPROMOTIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.850.067

Publication

18/07/2014
ÿþMol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111M10118

..... _____

Ondernemingsnr : 0460.850.067

Benaming

(voluit) VDV BOUWPROMOTIE

(verkort) :

Rechtsvorm COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Jules Bordetlaan 160 bus 1  Evere (B-1140 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 4 juni 2014, niet ais registratievermelding

"Geregistreerd drie blad(en), nul renvooi(en) op het Registratiekantoor van Brussel 5 op twintig juni 2014.:

Boek 42, bled 23, vak 03. Ontvangen vijftig euro (50 ¬ ). Voor de Adviseur (getekend) C. DUMONT."

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid 'VDV BOUWPROMOTIE", waarvan de zetel gevestigd is te Evere (1140 Brussel), Jules Bordetlaan 160, bus 1, de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT: BEVESTIGING WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER EN ONTSLAG - BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering bevestigt dat zij op de bijzondere algemene vergadering gehouden op heden, voorafgaandelijk dezer, kennis heeft genomen van de wijziging van de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap-bestuurder, de NV SERAB, met zetel te 1140 Brussel, Jules Bordetlaan 160 bus 1, BlIN BE 0861.515.002, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, In die zin dat de NV SERAB, voornoemd, met ingang van 4 juni 2014 bij de uitoefening van haar bestuursmandaat in onderhavige vennootschap vertegenwoordigd wordt door mevrouw Kristien VANDAELE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 25, in vervanging van de heer Bernard VAN CANNEYT, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 25.

De vergadering bevestigt tevens de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van heden, voorafgaandelijk dezer, betreffende het ontslag van de voltallige raad van bestuur met ingang van 4 juni 2014, te. weten van:

- de heer Guido Emma VOS, geboren te Leuven op 3 maart 1965, wonende te 1851 Grimbergen, Kruisstraat 5/10;

- de naamloze vennootschap SERAB, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste. vertegenwoordiger, mevrouw Kristien VANDAELE, voornoemd;

- de naamloze vennootschap GRONDMAATSCHAPPIJ VAN BELGIË, afgekort GROMABEL, met zetel te 8400 Oostende, Archimedesstraat 7, BTW BE 0429.600.330, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Joost Yvan DEBUCQUOY, geboren te Kortrijk op 7 november 1955, wonende te 98000 Monaco, 6, Lacets Saint Léon;

- de naamloze vennootschap COMPAGNIE DE TERRAINS EUROPÉENS, afgekort C.T.E., afgekort met zetel te 1140 Brussel, Jules Bordetlaan 160 bus 1, BTW BE 0442142.331, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN, CANNEYT, voornoemd;

- de heer Johannes Filip DEGROOTE, geboren te Torhout, op 21 januari 1983, wonende te 8820: Torhout, Steenstraat 112;

- de heer Jochen Geert DEBUCQUOY, geboren te Oostende, op 27 december 1982, wonende te. 8670 Oostduinkerke, Arthur Degreeflaan 5.

.. __ ... .... .. _..._ ....._. . ...

Op" de batste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

neergelegd/ontvangen op

13 g Ili glik

ter griffie van d%itielerlandstalige

hiiR4Bl Brussel

 repntbank vair oop

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering bevestigt eveneens volgende benoemingen als bestuurder, beslist op dezelfde bijzondere algemene vergadering van heden, voorafgaandelijk dezer, telkens voor een periode ingaand op 4 juni 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

- de naamloze vennootschap BUILDING INVESTMENT PROJECTS, afgekort B.I.P., voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd.

- de naamloze vennootschap SERAB, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Kristien VANDAELE, voornoemd.

- de naamloze vennootschap BEST INVEST, waarvan de zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 25, met ondememingsnumnner BTW BE 0453.634.455 RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

De vergadering besluit het lopende boekjaar begonnen op 1 juli 2013 te verlengen tot 31 december 2014.

DERDE BESLUlT: WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om achttien uur.

De eerst volgende jaarvergadering zal gehouden worden in de maand mei van het jaar 2015.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend of door twee bestuurders gezamenlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging moet/moeten leveren.

V1JFDE BESLUIT: WIJZIGING VOLMACHTEN VENNOTEN

De vergadering besluit de bepalingen betreffende het aanstellen van een gevolmachtigde door een vennoot te wijzigen, in die zin dat de gevolmachtigde voortaan zelf geen vennoot meer moet zijn.

ZESDE BESLUIT : AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen hiervoor, en dit ais volgt: -Vervanging van de tekst van artikel 24 van de statuten door volgende tekst:

'Algemene externe vertegenwoordiging. . De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en ln rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zen door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend of twee bestuurders samen optredend, die ter opzicht van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging moet/moeten leveren."

-Vervanging van de eerste zin van artikel 28 van de statuten door volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde maandag van de maand mei om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden."

-Schrapping van de zinsnede `. die echter zelf vennoot moet zijn' uit de eerste zin van artikel 31 van de statuten;

-Vervanging van de tekst van artikel 36 van de statuten door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens zijn de bestuurders, te weten (i) de naamloze vennootschap BUILDING INVESTMENT PROJECTS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd, (ii) de naamloze vennootschap SERAB, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Kristien VANDAELE, voornoemd, en (iii) de naamloze vennootschap COMPAGNIE DE TERRAINS EUROPÉENS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd, in raad verenigd.

De raad van bestuur stelt vast dat ingevolge het ontslag ais bestuurder van de NV SERAB, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Kristien VANDAELE, voornoemd, de NV GROMABEL, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Joost DEBUCQUOY, voornoemd, en de heer Jochen DEBUCQUOY, voornoemd, op heden, voorafgaandelijk dezer, op heden ook een einde is gekomen aan hun mandaat van gedelegeerd bestuurder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

De raad van bestuur gaat vervolgens over tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder en zij benoemt met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap BUILDING INVESTIVIENT PROJECTS, afgekort B.I.P., voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de ; heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd, die aanvaardt, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd ; bestuurder, en dit voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door ; de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of twee bestuurders, samen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die ! een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Benoit Ricker, geassocieerd notaris.

Gellikelge neerlegging:

- de expeditie van het proces-verbaal;

- de gecoördineerde statuten.

A

g Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.12.2013, NGL 29.01.2014 14020-0189-020
10/09/2013
ÿþK Moàd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u 18



BRUSSEL

3 p AUG 4UkÀ

Griffie"4~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0460.850.067

Benaming

(voluit) : VDV Bouwpromotie

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jules Bordetlaan 160/1, 1 140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurders

De bijzondere algemene vergadering dd. 11 februari 2013 aanvaardt het ontslag en verleent décharge voor.

de bestuurshandelingen van de volgende bestuurders:

- H.V.L.  CONSTRUCTIONS B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 2570 Duffe!, Lintseheide nr. 43, met'

als ondernemingsnummer 0458.887.796, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal

, vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, Herman VLUYMANS, wonende te 3800 Sint-'

Truiden, Kruiskapelstaat nr. 28;

- Wireco B.V.B.A., met zetel te 1040 Etterbeek, Koning Overwinnaarplein nr. 1/7, met ondememingsnummer,

0880.437.326, vertegenwoordigd door Wim Smeets.

-2 LIFE B.V.B.A., met zetel te 9506 Nieuwenhove, De Pacht 14 b, vertegenwoordigd door Thomas

Verlaeckt;

-A & C IMMO INVEST B.V.B.A., met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 55 A, vertegenwoordigd door

Peter Tegethoff;

-De heer Danny ANTHOONS, wonende te 9450 Denderhoutem, Vossel 55;

-ANTIMMO B.V.B.A., met zetel te 9450 Denderhoutem, Vossel 55, vertegenwoordigd door Danny Anthoons;

-CONBE B.V.B.A., met zetel te 1210 Sint-Joost-ten-Noode, Middaglijnstraat 4, vertegenwoordigd door Pleten

Beyne;

-De heer Jean-Charles DE KEUKELEERE, wonende te 9681 Nukerke, Meulebroeke 2;

-De Heer Xavier DE WITTE, wonende te 9051 Gent, Beukenlaan 93;

-De heer Patrick LECLAIR, wonende te 2610 Wilrijk, Pater Damiaanstraat nr. 71;

-De heer Thomas MAILLY, wonende te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 51;

-De heer Bart VAN IMPE, wonende te 9300 Aalst, Zavelbaan 52;

-De heer PeterTEGHETHOFF, wonende te 9230 Wetteren, Nieuwe Brug 2;

-De heer Thomas VERLAECKT, wonende te 9506 Nieuwenhove, De Pacht 14 b;

-VIB CONSULT B.V.B.A., met zetel te 9300 Aalst, Zavelbaan 52, vertegenwoordigd door Bart VAN IMPE;

-C I CON SERVICE B.V.B.A., met zetel te 9700 Oudenaarde, Meersebloem-Melden 26, vertegenwoordigd;

door Jean-Charles DE KEUKELEERE;

-De heer Pieter BEYNE, wonende te 8000 Brugge, Korte Ridderstraat 12;

-De heer Herman VLUYMANS, wonende te 3800 Brustem, Kruiskapelstraat 28;.

Dit besluit wordt bij unanimiteit aangenomen.

Voorzitter

Bernard Van Canneyt.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

. ~x

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 11 februari 2013:

De Raad beslist met ingang vanaf heden, te ontslaan als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en haar décharge te verlenen:

- Wireco B.V.B.A., met zetel te 1040 Etterbeek, Koning Overwinnaarplein nr. 1/7, met ondernemingsnummer 0880.437.326, vertegenwoordigd door Wim Smeets.

- N.V.L.  CONSTRUCTIONS B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Lintseheide nr. 43, met als ondernemingsnummer 0458.887.796, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, Herman VLUYMANS, wonende te 3800 Sint, Trulden, Kruiskapelstaat nr. 28.

Serab N.V.

Gedelegeerd Bestuurder, Vertegenwoordigd door Bernard Van Canneyt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 03.01.2013 13003-0368-034
06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 31.01.2012 12023-0337-021
22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 14.12.2010 10635-0434-020
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 10.02.2010 10040-0450-010
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 14.12.2008, NGL 26.02.2009 09061-0141-010
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 27.02.2008 08058-0301-010
27/05/2015
ÿþY

~I~1 ,- jÍ~~Ï~iE :w 1

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

".leerce'ef~fL3P~iº%~,ix~~:i ~ û~

1 5 MC.; Zilit 361

ter grriche len, de ~le~erldnc~~all. i L .~riit'Y_tr~f~~CGüÎjint7F thritt;-4i

1

III IIHIUhIUI 1 III

" 15079693*'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0460.850.067

Benaming

(voluit) : VDV BOUWPROMOTIE

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting publicatie benoeming bestuurder

De algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap heeft op 4 juni 2014 volgende personen benoemd als bestuurder:

1)De naamloze vennootschap SERAB, met zetel te 1140 Evere (Brussel), Jules Bordetlaan 160 bus 1, BTW BE 0861.515.002, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Kristien VANDAELE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 25;

2)De naamloze vennootschap BUILDING INVESTMENT PROJECTS, afgekort B.1.P., met zetel te 1140 Evere (Brussel), Jules Bordetlaan 160 bus 1, BTW BE 0434.755.582, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 25;

3)De naamloze vennootschap COMPAGNIE DE TERRAINS EUROPÉENS, afgekort C.T.E., 1140 Evere (Brussel), Jules Bordetlaan 160 bus 1,137W BE 0442.142.331, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd.

In de publicatie van deze benoemingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 juli 2014 onder nummer 14139543 werd echter bij wijze van materiële vergissing opgenomen dat volgende personen benoemd werden als bestuurder:

1)de naamloze vennootschap SERAB, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Kristien VANDAELE, voornoemd.

2)de naamloze vennootschap BUILDING INVESTMENT PROJECTS, afgekort B.I.P., voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd.

3)de naamloze vennootschap BEST 1NVEST, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 25, BTW BE 0453.634.455, ingeschreven In het rechtspersonen register te Gent (afdeling Gent), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd,

Evenwel is de naamloze vennootschap BEST INVEST nooit benoemd geworden tot bestuurder en is het ook nooit de bedoeling geweest om de naamloze vennootschap BEST INVEST te benoemen tot bestuurder.

Anderzijds werd de NV C.T.E., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, wel effectief benoemd tot bestuurder en dit met ingang van 4 juni 2014.

De vennootschap telt sinds 4 juni 2014 volgende bestuurders, die benoemd werden door de bijzondere algemene vergadering de dato 4 juni 2014:

1) De naamloze vennootschap SERAB, met zetel te 1140 Evere (Brussel), Jules Bordetlaan 160 bus 1, BTW BE 0861.515.002, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Kristien VANDAELE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 25;

2) De naamloze vennootschap BUILDING INVESTMENT PROJECTS, afgekort B.I.P., met zetel te 1140 Evere (Brussel), Jules Bordetlaan 160 bus 1, BTW BE 0434.755.582, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard

25;

3) De naamloze vennootschap COMPAGNIE DE TERRAINS EUROPÉENS, afgekort C.T.E., 1140 Evere (Brussel), Jules Bordetlaan 160 bus 1, BTW BE 0442.142.331, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor zoveel als nodig heeft de raad van bestuur de benoeming van de naamloze vennootschap BUILDING INVESTMENT PROJECTS, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd, als voorzitter van de raad van bestuur en ais gedelegeerd bestuurder van de vennootschap bevestigd, en dit voor een periode ingegaan op 4 juni 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

De vennootschap blijft aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of twee bestuurders, samen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag,

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor de NV C.T,E., gedelegeerd bestuurder

Bernard VAN CANNEYT, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2

Voor-

biotelerl.

n ifit

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2006, APP 15.12.2006, DPT 10.01.2007 07010-3854-010
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.12.2005, NGL 30.12.2005 05922-5103-013
25/02/2005 : BL616989
28/01/2005 : BL616989
09/01/2004 : BL616989
28/01/2003 : BL616989
29/03/2002 : BL616989
19/10/2000 : BL616989
02/02/2000 : BL616989
27/02/1999 : BL616989
30/04/1998 : BL616989
04/07/1997 : BL616989

Coordonnées
VDV BOUWPROMOTIE

Adresse
JULES BORDETLAAN 160, BUS 1 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale