VENTURE SALES AND SUPPLY, AFGEKORT : VS & S

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VENTURE SALES AND SUPPLY, AFGEKORT : VS & S
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.565.112

Publication

31/01/2013
ÿþMat wad 111

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FIECHTl3ANK VAN KOOPHANDEL

17 -01- ?013

HASSELT

Griffie

ll(11ll lll lb 1R 1M1I 1I 1l

" 13018359*

1 bel

a;

Be Sta

Ondernemingsnr : 0427.565.112

Benaming

(voluit): VENTURE SALES & SUPPLY

(verkort) : VS & S

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3930 Hamont Achel -'t Lo 117

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de vorm van de aandelen - Vervanging van de bestaande tekst van de statuten en goedkeuring van nieuwe statuten - Herbenoeming bestuurders

UUit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont Achel (Hamant) op twintig december tweeduizend en twaalf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, boek 548, blad 58 vak 16, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. L. Hoogstijns", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.WIJZIGING VAN DE VORM VAN DE AANDELEN

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de vorm van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn. De bestaande aandelen aan toonder werden tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het register van aandelen. De algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen de bestaande tekst van artikel 9 inzake de vorm van de aandelen af te schaffen en te vervangen door de volgende tekst: " Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer, Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

2.VERVANGING VAN DE BESTAANDE TEKST VAN DE STATUTEN EN GOEDKEURING VAN NIEUWE STATUTEN ZONDER TE RAKEN AAN DE WEZENLIJKE KENMERKEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam: «VENTURE SALES & SUPPLY, in het kort "VS &S"».

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3930 Hamont Achel, 't Lo 117.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Het oordeelkundig beheer van onroerend en roerend patrimonium en de uitbreiding ervan.

Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, valoriseren, ombouwen en uitbaten, al dan niet gemeubelde onroerende goederen verhuren of in huur nemen, het alles binnen het kader van het maatschappelijk doel, dit wil zeggen met het oog op beheer en de opbrengst, en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen of met het oog op de wederbelegging.

Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

2. Het verlenen van adviezen aan bedrijven, publieke en private instellingen en aan particulieren, op technisch en commercieel gebied, het uitvoeren van technische projecten en het voeren van de administratie hierover.

3. Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van schoonheidsproducten en toiletartikelen, alsmede van natuurproducten, van waterzuiveringsapparatuur en informatieverwerking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P De vennootschap zal in het kader van haar werkzaamheden alle verrichtingen van welke aard ook mogen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend. De gedelegeerd bestuurder(s) aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Boekjaar

Met boekjaar begint op één Januari en eindigt op eenendertig december van elk Jaar.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend voor niet afgelaste aandelen act éénthonderdste van de kapitaalwaarde.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

n

Vfoor-

laehoud

aan het,

Staatsblad

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op aile' aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op eenentwintig juni te veertien uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

3.HERBENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist te herbenoemen tot bestuurders voor een periode van zes jaar vanaf heden:

- de heer VAN STAA Richard, geboren te Medan (Indonesië) op eenentwintig juni negentienhonderd zeventwintig, wonende te 3930 Hamont-Achel, 't Lo 117.

- mevrouw SNOEK Wilhelmina Regina, geboren te Wageningen (Nederland) op eenentwintig augustus negentienhonderd vierenveertig, wonende te 3930 Hamont-Achel, 't Lo 117.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR-BENOEMING

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen tot gedelegeerd bestuurder: mevrouw SNOEK Wilhelmina Regina, geboren te Wageningen (Nederland) op eenentwintig augustus negentienhonderd vierenveertig, wonende te 3930 Hamont-Achel, 't Lo 117.







Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens





Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : HA064407
07/09/2010 : HA064407
07/09/2009 : HA064407
22/04/2015
ÿþAtod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

, na neerlegging ter griffie van de akte

111111151.111Jil i

Ondememingsnr : 0427.565.112

Benaming Venture Sales & Supply

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 't Lo 117, 3930 Hamont-Achel, België

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/03/2015:

1. De bijzondere algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen van 't Lo 117, 3930 Hamont-Achel naar Avenue de la Renaissance 47, 1000 Brussel. Deze wijziging gaat in op 1 maart 2015 (01/03/2015).

Van Staa Richard Snoek Wilhelmina

Bestuurder / Aandeelhouder Bestuurder / Aandeelhouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 APR. 2015

Griffie

09/09/2008 : HA064407
10/09/2007 : HA064407
30/06/2006 : HA064407
20/04/2006 : HA064407
04/07/2005 : HA064407
03/09/2004 : HA064407
18/09/2003 : HA064407
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 26.08.2015 15482-0373-011
10/10/2002 : HA064407
26/09/2001 : HA064407
06/08/1999 : HA064407
01/01/1990 : HA64407
14/12/1985 : HA64407
23/07/1985 : HA64407
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 25.08.2016 16499-0084-011

Coordonnées
VENTURE SALES AND SUPPLY, AFGEKORT : VS & S

Adresse
AVENUE DE LA RENAISSANCE 47 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale