VIA LILA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIA LILA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.548.618

Publication

16/05/2014
ÿþ Ikt Mal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0477.548.618 Benaming

(voluit) : VIA LILA

N V i 18

ber



Be

$ta.





4ieergelegd/ontvangen op

0 6 MEI 2014

griffie van de Nef

f -fbank va n k tends#alige ~Upnandel-Brussel-.____. _.

te re

Rechtsvorm : NV

Zetel : Varkensmarkt 12, bus 8a, 1000 Brussel

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Verslag algemene vergadering van 7 februari 2014

De jaarlijkse algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om volgende bestuurders te herbenoemen, voor een termijn van zes jaar, eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van de. aandeelhouders, met betrekking op het boekjaar eindigend op 30 juni 2019 , die gehouden zal worden in 2019:

- mevr Christa Vandevelde, wonende te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 152 - mevr Greta Vandevelde, wonende te 1850 Grimbergen, Zemstweg 6

De raad van bestuur beslist om mevr Christa Vandevelde te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, en dit voor een periode van zes jaar.

Vandevelde Christa

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.02.2014, NGL 20.02.2014 14052-0151-015
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 14.01.2015, NGL 15.01.2015 15012-0491-015
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.02.2013, NGL 15.02.2013 13037-0290-015
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.02.2012, NGL 14.02.2012 12033-0139-016
18/01/2012
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Varkensmarkt 12 bus 8 a

1000 Brussel

Onderwerp akte : NV: omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - aanpassing statuten

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op achtentwintig december tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Via Lila", gevestigd te Brussel,Varkensmarkt 12 bus 8 a, opgericht bij akte verleden voor notaris Daan Smets te Mortsel op zeven mei tweeduizend en twee, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig mei tweeduizend en twee onder nummer 20020529-4, waarvan de statuten volgens verklaring van nagemelde aandeelhouders tot op heden niet werden gewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en hebbende als BTW-en ondernemings-nummer (0)477.548.618, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Vervanging van al de zevenhonderd aandelen van de vennootschap die thans aan toonder luiden

door zevenhonderd aandelen op naam.

* Volmacht en opdracht aan de Raad van Bestuur om voor eenendertig december tweeduizend en elf

over te gaan tot de creatie van een aandelenregister en om tegen afgifte van de aandelen, over te

gaan tot inschrijving van de aandelen op naam en vervolgens de oude aandelen aan toonder nadien te

vernietigen.

2. Aanpassing van de statuten aan de zetelverplaatsing waartoe werd besloten door de Raad Van

Bestuur op eenendertig oktober tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van zestien juni nadien onder nummer 06097745.

3.. Vervanging van de bestaande tekst van de statuten mits de aanvaarding van navolgende nieuwe

tekst van statuten, waarbij deze in overeenstemming wordt gebracht met de genomen resoluties, de

wijzigingen in de vennootschapswetgeving:

* Rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap

* Naam van de vennootschap: Via Lila

* Zetel van de vennootschap: Brussel, Varkensmarkt 12 bus 8 A

* Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het ontwerpen en creëren van alle juwelen, creaties met edele metalen en diverse grondstoffen

2. De aan-en verkoop, de in-en uitvoer van juwelen allerhande, edele metalen, edelstenen, parels en andere materialen, goederen en toebehoren die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op de juwelensector,

3. Het uitvoeren van schattingen en waardebepalingen. Het inrichten van cursussen, seminaries en voordrachten, het begeleiden van groepen en individuen inzake creatief atelier, kleurenadvies en algemeen persoonlijkheidsadvies.

4. Het organiseren van tentoonstellingen, alsook de aan- en verkoop van kunstvoorwerpen en artisanale creaties.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 1h11 hhII liii 11h

*12016030*

Ondernemingsnr : 0477.548.618 Benaming (voluit) : Via Lila

N

0 9 JAN. 2012

BRUSSEL

Griffie

Voc behot

aan

Belgi Staats

Voorbehouden aan `,et belgiscri Staatsblad

mod 11.1

6. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; - het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; - het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak;

7. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen;

Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen;

8. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

9. Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

10. Het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

11. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren , in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know how en andere intellectuele rechten.

12. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap. In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen. van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

* Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf zeven mei tweeduizend en twee.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die tenminste een/vierde van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto- actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan een/vierde van het kapitaal.

* Bedrail van het maatschappelijk kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro.

Het is volledig geplaatst en verdeeld in zevenhonderd aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde, met een breukwaarde van één zevenhonderdste.

* Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld volgens de wettelijke bepalingen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een maximum termijn van zes jaar.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als bestuurder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Vacature:

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn plicht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1(oo r-

.behouden

aan het

eelgiscn

Staatsblad

mod 11.1

bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de Algemene Vergadering in haar eerstvolgende vergadering de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd van zijn voorganger uit.

Vergadering van de Raad van Bestuur:

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders. De Raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door het lid van de Raad dat bij gewone meerderheid wordt aangeduid om de vergadering voor te zitten. De vergadering wordt gehoudenin de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

Besluitvorming:

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Bij staking van de stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem. De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief, telegram of telex, volmacht geven aan één van zijn collega's van de Raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid vertegenwoordigen. De beslissingen worden genotuleerd in een daartoe bijgehouden register, dat telkens door de aanwezige bestuurders wordt ondertekend.

Salaris - Tantièmes:

Ambtshalve is voor de uitoefening van de opdracht van bestuurders geen salaris voorzien, evenmin voordelen in natura. Nochtans kan hen, bij beslissing van de Algemene Vergadering waarbij uitdrukkelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de Algemene Vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap. Tegenstrijdig belang:

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de Raad van Bestuur behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is hij verplicht de Raad op de hoogte te brengen en zijn verklaringen te doen opnemen in de notulen van de vergadering, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Intern bestuur - beperkingen:

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de Algemene Vergadering bevoegd is. Onverminderd de bepalingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder mekaar verdelen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de afgevaardigde bestuurder, aan wie de individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Dagelijks bestuur:

De Raad kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die handelen als orgaan van de vennootschap. Besluit de Raad tot het instellen van een directiecomité dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om gezamenlijk handelend met tenminste twee van hen namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur. Besluit de Raad tot het aanstellen van één of meer directeurs zonder deze te verenigen in een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Bijzondere volmachten:

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

* Jaarvergadering:

De gewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de laatste vrijdag van de maand november om twintig uur.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Boekjaar:

Het boekjaar loopt van een juli van een jaar tot dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

. behouden

an he~

belgisch

Staatsblad

mod 11.1

4, Verlening van machten:

De algemene vergadering verleent aan de Raad van Bestuur alle macht om voorgaande

beslissingen uit te voeren en volmacht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

Bijeenkomst Raad van Bestuur:

Aansluitend komt de raad van bestuur van de vennootschap samen en bevestigt :

- dat al de bestaande aandelen aan toonder, hetzij 700 aandelen, door de vennoten werden

aangeboden aan het bestuursorgaan en door het bestuursorgaan werden vernietigd;

- dat al deze aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de

vennootschap;

De Raad van Bestuur overhandigt ondergetekende notaris het aandelenregister van de

vennootschap en de notaris bevestigt dat 700 aandelen werden ingeschreven in het register van

aandelen op naam op heden, op naam van de desbetreffende aandeelhouder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.02.2011, NGL 14.02.2011 11031-0313-016
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.03.2010, NGL 26.03.2010 10076-0194-015
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.01.2009, NGL 11.02.2009 09042-0150-015
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.01.2008, NGL 29.02.2008 08058-0049-015
13/03/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.01.2007, NGL 09.03.2007 07071-0407-015
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 24.11.2006, NGL 27.02.2007 07061-1631-015
08/03/2006 : BL660887
09/01/2006 : BL660887
17/02/2005 : BL660887
27/02/2004 : BL660887

Coordonnées
VIA LILA

Adresse
VARKENSMARKT 12, BUS 8A 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale