WATERRIJK IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WATERRIJK IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.618.612

Publication

17/10/2013
ÿþMod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhI

O OKT 2013

leeteref,

Griffie

Ondernemingsnr : O ie) , 6.J-? , 6J( 2,

Benaming

(voluit) : WATERRIJK IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 08 oktober 2013, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "WATERRIJK IMMO", waarvan de zetel gevestigd is te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18, en met de volgende kenmerken

OPRICHTER

De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs Recht "MRE-1BE", met zetel te Groothertogdom Luxemburg, 1116 Luxemburg, Rue Adolphe 6, Handels- en Rechtspersonenregister te Luxemburg, sectie B, onder het nummer 0172739.

OPRICHTINGSKOSTEN

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend vierhonderd en negen euro drieënzestig cent (¬ 1.409,63) B.T.W. inbegrepen.

STATUTEN

VORM EN BENAMING:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming 'WATERRIJK IMMO".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting "BVBA" vermelden, onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap. Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft.

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), zonder statutenwijziging, mits bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen..

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of in naam en voor rekening van derden, of dcor deelname van deze:

De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als bebouwde aller aard; de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten;

Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als bebouwde; het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende en roerende goederen en van alle bedrijfsmateriaal;

Het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in het binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende en roerende goederen en van alle bedrijfsmateriaal;

- Het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge À - Het nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook in aile bestaande en op te richten ondernemingen.

- Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst;

Het verfenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementscontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldpiaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Daartoe mag, ira België en in het buitenland, de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan leningen tcestaan aan alle vennootschappen, zich borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt door neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens dcor de rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) zonder nominale waarde.

De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs Recht "MRE-1 BE", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) waarvoor haar honderd (100) aandelen worden toegekend, volstort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het genoemde bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (E 12.400,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 643-0059356-69 bij de Banca Monte Paschi Belgio, te Brussel, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WATERRIJK IMMO" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 03 oktober 2013, bewaard in het dossier van notaris Willems.

AANDELEN

1, De aandelen zijn op naam. Zij zijn niet verhandelbaar en hun overdracht is slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden in de wet en de statuten voorzien,

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de

eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van

aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volstorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De zaakvoerder(s) of zijn/hun aangestelde zal/zullen de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

5, De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De zaakvoerder(s) of zijn/hun aangestelde, zal/zullen, volgens opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten

f 1 schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge BESTUUR EN TOEZICHT

BESTUUR - BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen,

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S),

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt, In dit geval Kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene Kosten van de vennootschap,

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden,

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Volmachten.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

BIJEENROEPING

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen ver de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

SSTEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING

ONTBINDING.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na de betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk neemt de oprichter met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste woensdag van de maand juni 2015 te achttien uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december 2014.

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

Worden benoemd tot zaakvoerders voor de duur van de vennootschap

- De naamloze vennootschap "SENIOR-ASSIST", met zetel te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18, RPR Brussel ondernemingsnummer 0875.416.783, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAM SABBE", met zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Eikendreef 25, RPR Brugge, ondernemingsnummer 0870.070.303, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer SABBE Sam Albert Camiel, geboren te Brugge op 30 november 1965, rijksregister nummer 65.11.30249.02, identiteitskaart met nummer 591-5665125-39, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Eikendreef 25.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « VALDAMI », met zetel te 1341 Céroux-Mousty, Rue Chapelle Notre-Dame 10, RPR Nijvel ondernemingsnummer 0427.589.460, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer JANSSENS Geert Maurice Marguerite, geboren te Gent op 30 november 1969, identiteitskaart met nummer 590-1115501-27, rijksregister nummer 69.11.30-169.69, wonende te 9290 Berlare (Overmere), Lindestraat 90A.

- De naamloze vennootschap « RESIDENCE LES CHARMILLES », met zetel te 5060 Sambreville, Rue d'Eghezée 54, RPR Namen, ondernemingsnummer 0457.649.265, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer KLUPPELS Luc Maria, geboren te Willebroek op 6 februari 1960, identiteitskaart met nummer 591-0055926-59, rijksregister nummer 60.02.06-309.09, wonende te 2870 Puurs, Eikevlietbaan 24/A,

Hun mandaat is onbezoldigd.

4) Vaststelling van kwantitatieve en kwalitatieve bevoegdheidsbeperkingen

CUMULATIEF met de in de statuten vermelde bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheden, gelden hierna volgende kwantitatieve en kwalitatieve bevoegdheidsbeperkingen:

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, gezamenlijk handelend (waarbij ze hetzij aanwezig hetzij vertegenwoordigd dienen te zijn), in volgende gevallen:

- verwerving of onderschrijving door de vennootschap en/of de entiteiten die tot dezelfde groep behoren als de vennootschap van deelnemingen in elke vennootschap, groep of entiteit van elke aard en oprichting van filialen; - iedere verbintenis van welke aard ook door de vennootschap en/of de entiteiten die tot dezelfde groep behoren als de vennootschap en in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is, elke beslissing tot het stellen van garantie, zekerheid, aval, of borgstelling in hoofde van de vennootschap en/of de entiteiten die tot dezelfde groep behoren;

verwerving door de vennootschap en/of de entiteiten die tot dezelfde groep behoren als de vennootschap van materiële en immateriële vaste activa met een waarde boven de honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00).

4 o x

- overdracht, onder welke vorm dan ook, of inpandgeving door de vennootschap en/of de entiteiten die tot dezelfde groep behoren als de vennootschap van materiële of immateriële vaste activa.

- de aanwerving van kaderleden door de vennootschap en/of de entiteiten die tot dezelfde groep behoren ais de vennootschap waarbij kaderleden personen zijn die een taak krijgen die het niveau van het individuele rusthuis overstijgt;

i - de financiering van een nieuw project

- instellen van een aandelenoptieplan in voordeel van het hoger kader.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door ten minste twee (2) zaakvoerders, gezamenlijk handelend i (waarbij ze hetzij aanwezig hetzij vertegenwoordigd dienen te zijn), in volgende gevallen:

- het stellen van aile bestuursdaden met betrekking tot de werking van de vennootschap en/of de entiteiten van de groep waarbij engagementen worden genomen tot betaling, prijsvorming,...

- Zo ook het ondertekenen van contracten tussen de vertegenwoordigde vennootschap en de financiële instellingen, contracten voor elektronisch betalingsverkeer, en dergelijke meer;

- het ondertekenen van contracten tussen de vertegenwoordigde vennoctschap en de tceleveranciers van deze ondernemingen indien het gaat om een dienstverlening in het kader van de sector rusthuizen, woon- en zorgcentra, serviceflats.

;VOLMACHT

De oprichter verklaart bij deze volmacht te verlenen met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan Meester Christina Trappeniers, met kantoor te 1200 Brussel, Neerveldstraat 109, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp ï van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift oprichtingsakte dd. 08/10/2013

J

Voor-

behouden

aan Met

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.09.2015 15613-0196-017

Coordonnées
WATERRIJK IMMO

Adresse
LIMALAAN 18 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale