WESTERN CONTINENTAL HOLDINGS LIMITED, AFGEKORT : WCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WESTERN CONTINENTAL HOLDINGS LIMITED, AFGEKORT : WCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.827.411

Publication

04/09/2014
ÿþMet Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 U111110111

--

Ondemerningsnr 0556.827.411

Benaming

(voluit) : WESTERN CONTINENTAL HOLDINGS LIMITED

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel: 1040 Brussel, Steenweg op Etterbeek 151 bus 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel van het besluit van de zaakvoerder van de vennootschap d.d. 06 augustus 2014

Er wordt unaniem beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met onmiddellijke ingang, te verplaatsen van Etterbeek (1040 Brussel), Steenweg op Etterbeek 151, bus 5.1., naar 1040 Brussel, Belliardstraat 151, apt. 5.1,

Frank Mortier

Bijzonder gevolmachtigde

tieurgeleudiolitvangn op

2 6 MA 2014

ter griffie van de WeterLandstaIîge

s2en, le a

r-lr, ut:11 v n,

el issei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2014
ÿþVoor- behoudt aan he Beigisç Staatsbf

et

et

-i-b

u

.,

~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdiantvar7gtin ~p

24 MU 2014

ter griffie van.felederlandstalige rcchtbnnk van koophandel Brussel

III!!1,1u11,1uA111~u11u1

Ondernemingsnr : 055C.

Benaming (voluit) :WESTERN CONTINENTAL HOLDINGS LIMITED

(verkort) : WCH

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Etterbeek 151 bus 5.1

Etterbeek (1040 Brussel)

Onderwerp akte :1. Vaststelling van de overbrenging van de maatschappelijke zetel en de zetel van werkelijke leidinglhoofdvestiging van JERSEY naar België en verandering van de nationaliteit van de vennootschap - Vaststelling van de juridische vorm - Vaststelling van het maatschappelijk kapitaal. Il. Aanneming van nieuwe statuten. Ut Benoeming van zaakvoerder.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien juli tweeduizend veertien, door Meester Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap "WESTERN CONTINENTAL HOLDINGS LIMITED", waarvan de zetel van werkelijke leiding/hoofdvestiging verplaatst werd: van St. Helier, Jersey JE4 8SD, La Motte street 43-45, PO Box 218 naar Etterbeek (1040 Brussel) (België), Steenweg op Etterbeek 151 bus 5.1., hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen? heeft:

1/ Vaststelling en bevestiging dat de maatschappelijke zetel, de zetel van werkelijke leiding, de voornaamste vestiging, het bestuur en de leiding van de Vennootschap verplaatst werden van Jersey (Kanaaleilanden) naar België, zoals blijkt uit de notulen van de algemene vergadering houdende omzetting in een Belgische vennootschap, goedgekeurd in Jersey op 11 juli 2014, met ingang vanaf zeventien juli tweeduizend veertien,

Vaststelling dat de Vennootschap bijgevolg onderworpen is aan het Belgisch recht, overeenkomstig artikel 112 van het Wetboek Internationaal Privaatrecht en dat de Vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft van een vennootschap naar Belgisch recht.

Vaststelling en bevestiging dat de Vennootschap de rechtsvorm van de "besloten vennootschap met

et beperkte aansprakelijkheid" heeft aangenomen, zoals ook blijkt uit hogervermelde notulen en dat de benaming van de vennootschap "WESTERN CONTINENTAL HOLDINGS LIMITED" in het kort "WCH" luidt.

Vaststelling en bevestiging dat het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap vijftienduizend tweehonderd vier komma tweeënnegentig Britse pond (15,204,92 GBP) bedraagt hetzij achttienduizend: vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) en dit op basis van de wisselkoers van 9 juli 2014 en dat dit het minimumkapitaal betreft voor een Belgische besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het; maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6,200 EUR).

2/ Aanneming van nieuwe tekst van de statuten die in overeenstemming is met de vigerende Belgische

Clà wetgeving en die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van 11 juli 2014 gehouden in Jersey,

waarvan hierna een uittreksel volgt:

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

onder de naam "WESTERN CONTINENTAL HOLDINGS LIMITED", in het kort "WCH".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1040 Etterbeek (Brussel), (België), Steenweg op Etterbeek;

151 bus 5.1.

Doel

De vennootschap heeft ten doel:

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,-.

uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een roerend en onroerend patrimonium zoals:

o onroerende goederen aanwerven, laten ombouwen en verbouwen, laten opschikken, Laten

uitrusten, leasen, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden,:;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

mod 11.1

ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

o beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten. Bovenstaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag alle handelingen stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan, in België of het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle industriële, handels en financiële verrichtingen m.b.t, roerende en onroerende goederen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken of ondersteunen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaai

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 16.550), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één tot honderd aandelen (1-100).

Zaakvoerders)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Vergadering van de zaakvoerderls)

De zaakvoerder(s) kom(t)(en) samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als een zaakvoerder erom vraagt.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering aan de bestuurders verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet warden gegeven in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en het uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telex, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze. De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle zaakvoerders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland,

Bijeenkomsten van de zaakvoerder(s) kunnen geldig gehouden worden bij wijze van tele- en videoconferentie.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter of, indien deze laatste verhinderd is, door de oudste zaakvoerder. Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in Jaren, die aanwezig is.

Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

N Behalve in geval van overmacht, kan/kunnen de zaakvaerder(s) slechts beraadslagen en besluiten nemen indien tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, doch enkel indien ten minste twee zaakvoerders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

iedere zaakvoerder kan, per brief, telex, telegram, telefax of op een andere schriftelijke wijze, een ander zaakvoerder volmacht geven om hem op één vergadering van de zaakvoerders te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

B/ De besluiten van de zaakvoerder(s) worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere zaakvoerders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Bij staking van stemmen heeft de voorzitter van de vergadering een doorslaggevende stem.

Indien de vergadering van zaakvoerders evenwel samengesteld Is uit twee zaakvoerders, houdt deze bepaling van rechtswege op gevolg te hebben tot de vergadering van zaakvoerders opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

C/ In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de zaakvoerder(s) worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord.

Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Intern bestuur

De zaakvoerder(s) kan/kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt/vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais

eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk optreden, zoals bepaald door

de algemene vergadering.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Aansprakelijkheid

Een/De zaakvoerder(s) is/zijn, overeenkomstig het gemeen burgerlijk en vennootschapsrecht,

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht, voor de vervulling van de hem/hun opgedragen taak en

aansprakelijk voor de tekortkomingen in zijn/hun bestuur.

Notulen

De besluiten van de zaakvoerder(s) worden in notulen opgenomen, ondertekend door de meerderheid van

de aanwezige leden. Deze notulen worden in een speciaal register opgetekend of ingebonden.

De volmachten, net als andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht.,

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd,

worden ondertekend door één zaakvoerder.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 18.00

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijzondere/buitengewone algemene vergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan, te allen tijde, worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid, die tot haar bevoegdheid behoort.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering moet worden bijeengeroepen op aanvraag van de

aandeelhouders die één/ vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of op aanvraag van de

voorzitter of een zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist.

Plaats

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats,

zoals aangeduid in de oproepingen.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke

zetel of op een andere plaats, zoals aangeduid in de oproepingen.

Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al

of niet vennoot De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen.

De volmachten dienen in de algemene vergadering voorgelegd te worden ten einde aan de notulen van de

vergadering gehecht te worden.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de

aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de aanduiding van de naam, voornamen, het beroep, de woonplaats of

de naam en zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen, dat zij vertegenwoordigen.

Stemrecht - Stem kracht

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar begint elk jaar op 1 januari en eindigt op 31 december.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste één twintigste vooraf

genomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt. Deze vaarafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de

zaakvoerder(s).

Oorzaken van ontbinding

A) Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit

van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

B) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

1ijIagen bi liet1èTgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden Wverlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het minimumbedrag gesteld in artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend gevat kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de stuiting ervan.

Benoeming van vereffenaars)

De benoeming van de vereffenaars gebeurt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Verdeling

Behoudens ingeval van fusie, zal, na vereffening van aile schulden, de netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

a) bij voorlang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

31 Werd benoemd tot zaakvoerder, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur: de heer Patrick Atlan CONLAN, wonende te 257A Sutton, Sutton Dublin 13, Ierland, die overeenkomstig artikel 19 van de statuten de Vennootschap alleen mag vertegenwoordigen.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan meester Frank Mortier, Wouter Willems of enige andere advocaat bij Dumon, Sablon & Vanheeswijck, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Dumon, Sablon & Vanheeswijck, met zetel te 1000 Brussel, Verenigingstraat 57-59, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal Notaris

~

"

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



ffi lagen bina l élgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 30.06.2016, DPT 31.08.2016 16572-0495-010

Coordonnées
WESTERN CONTINENTAL HOLDINGS LIMITED, AFGEKO…

Adresse
BELLIARDSTRAAT 151, APP 5.1 1040 ETTERBEEK

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale