WILLEM CLOET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLEM CLOET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.518.910

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.05.2014, NGL 25.08.2014 14464-0561-013
08/05/2012
ÿþ Mal Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B ht.e ~JEL.

a 5GKiR. 2012

*1208549*

045 54b' -/to

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Willem Cloet (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Etterbeek (B-1040 Brussel), Wetstraat 26 bus 18.

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden op 19 april 2012 door Meester Carole Guillemyn, geassocieerd notaris te Brussel, ter registratie neergelegd, blijkt dat Meester CLOET Willem Paul Marion Ludwig, advocaat, wonende te Elsene (B1050 Brussel), Renbaanlaan, 64, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op met een kapitaal van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, in geld ingeschreven en volgestort ten belope van twee/derden (2/3e) opricht.

UrTrREKESEL UIT DE STATUTEN :

Artikel één.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam 'Willem Cloet",

Deze benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "Burg. Venn. Onder de vorm van een BVBA", de maatschappelijke zetel, het ondememingsnumrner, de term rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel twee.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Etterbeek (B-1040 Brussel), Wet-straat 26 bus 18, of op elke andere plaats in België, vastgesteld bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel, hetzij alleen hetzij samen met anderen, de uitoefe-ning van het beroep van advocaat, de activiteit van arbitrage, van juridisch raadgever en van afgevaardigde van het gerecht, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag alle verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of on-rechtstreeks haar bedrijvigheid kunnen uitbreiden of bevorderen in zoverre deze verrichtingen geen handelsdoel voor ogen hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap wetende dat deze verwervingen geen handelsactiviteit mogen vormen noch een handelsdoel voor ogen mogen hebben.

Zij kan zowel in België ais in het buitenland, op welke wijze ook, belangen nemen in aile verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven, dat geen handelsdoel mag zijn, of die haar onder-neming kunnen bevorderen en ze kan ermee samenwerken en fusioneren.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Artikel vier.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel negen.

Het bestuur van de vennootschap kan slechts waargenomen worden door een advocaat ingeschreven op

.het tableau van de.Nederlandse. of. Franse.Orde.van_Advocaten.van_een.BelgischeBalie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Meester Willem CLOET, voornoemde oprichter, wordt aangeduid als statutaire zaakvoerder. De duur van zijn mandaat is niet beperkt.

De algemene vergadering stelt het aantal zaakvoerders vast en, in voorkomend geval, hun statutaire hoedanigheid en bepaalt de duur van hun mandaat.

Indien het mandaat vergoed wordt, wordt het bedrag van de vaste of veran-derlijke vergoedingen die aan de zaakvoerder toegekend worden, vastgesteld door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, en aangerekend op de algemene kosten, onverminderd alle eventuele kosten gepaard met de nastreving van het maatschappelijke doel, en onder andere, van representatie, reizen en verplaatsingen.

Van zodra de zaakvoerder geen advocaat ingeschreven op het tableau van de Ne-derlandse of Franse Orde van Advocaten van een Belgische Balie, dan wel op de EU-lijst, meer is, wordt zijn functie van zaakvoerder van rechtswege beëindigd. De zaakvoerder van wie zijn functie beëindigd wordt overeenkomstig het voorafgaande mag echter herbenoemd worden mits aanpassing van de statuten conform de aanbevelingen van de Nederlandse of Franse Orde van Advocaten van de Brusselse Balie.

Artikel tien.

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en om de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder te vertegenwoordigen.

In zijn relaties met derden mag de zaakvoerder, onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere lasthebbers aanstellen die alleen bevoegd zijn voor welbepaalde handelingen.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

Artikel elf.

De zaakvoerder heeft geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid met betrekking tot de verbintenissen van de vennootschap.

Hij is verantwoordelijk onder de voorwaarden bepaald in de artikelen 262 tot 265 inbegrepen van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder oefent zijn functie uit in alle onafhankelijkheid, en overeenkomstig de wettelijke en deontologische voorschriften.

Artikel veertien.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplichtend bijeen ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproepingen, op de eerste woensdag van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen op hetzelfde uur, Artikel zestien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Van het resultaat zoals bepaald in de jaarrekening die door de zaakvoerder vast-gesteld wordt, worden jaarlijks tenminste vijf procent (5%) voorafgenomen voor de vor-ming van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplicht van zodra de wette-lijke reserve een tiende van het kapitaal bedraagt, maar za! terug verplicht worden in-dien, om welke reden ook, de wettelijke reserve zou aangetast zijn. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die over de bestemming ervan beslist.

SLOTBEPALINGEN

1.Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar beginnen op de dag waarop een uitgifte en een uittreksel van de onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigen op 31 december 2013.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2014.

3.De genoemde zaakvoerder zal zijn mandaat voor onbepaalde duur uitoefenen.

De benoemde zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

4, Aile verbintenissen, alsmede aile verplichtingen die hier uit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, gesteld door Meester Willem CLOET, voornoemd, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben. De comparant verklaart de zaakvoerder te machtigen om voor rekening van onderhavige vennootschap alle noodzakelijke en nuttige akten en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, en dit gedurende een termijn van vijftien dagen en ten laatste op het ogenblik van de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

5.Op grond van het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te beznoemen.

6.Aan Meester Willem CLOET, worden alle machten toegekend om, met moge-lijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispunt-bank der Ondernemingen en het ondernemingsloket en aldaar alle inschrijvingen, wijzi-gingen en schrappingen te verrichten in naam van de vennootschap die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van het huidige mandaat.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(g et) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd : uitgifte met bankattest

~4 Voor-

~" behouden abn het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.05.2016, NGL 25.08.2016 16468-0206-010

Coordonnées
WILLEM CLOET

Adresse
LOUIZALAAN 121 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale