WIM IPERS

Société en commandite simple


Dénomination : WIM IPERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.968.727

Publication

16/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt0eergelegd/®nttrr

greie van de

rechtbank V tin Op 1.' ~ ali -,

r1ci

Jen Op

g-

C7ndemerningsnr : Wim lpers

Benaming

(çout) : 5o S. 365. 72 7

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Lakenselaan 59, 1090 Jette

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

In het jaar tweeduizend en veertien , op 3 november, zijn bijeengekomen : Willem Julien Renaat Ipers wonende te België, Lakenselaan 59, 1090 Jette, geboren op 30 augustus 1965 te Tienen (België),: identiteitskaart nummer 591-6186931-82/ rijksregisternummer 65.08.30-323.04, beherende vennoot.

Katrien Johanna Paulien Maes wonende te België, Lankenselaan 59, 1090 Jette, geboren op 2 september 1965 te Ukkel (België), identiteitskaart nummer 591-6186923-74 I rijksregisternummer 65.09.02-418.77, stille. vennoot geldschieter.

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken van de gewone commanditaire vennootschap die zij oprichten onder de naam "Wim Ipers".

Gecommanditeerde vennoot:

" De heer Willem Ipers , comparant onder punt 1, zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap; en zal alteen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen en onder de beperkingen ais hierna gezegd.

Maatschappelijk doel:

Het organiseren en verstrekken van opleiding, het organiseren van vormingsdagen. Het leveren van vertaal-' ,tolk- en redactiewerk. Het artistiek schrijfwerk en regie van film en theater, dit alles voor eigen rekening als voor: rekening van derden. Het verstrekken van waarborgen en het verstrekken van aval voor derden. Het investeren in roerende en onroerende goederen. Het uitoefenen van mandaten in vennootschappen. De vennootschap" mag in België en in het buitenland alle commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng inschrijving of anders, ln alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel , waarvan doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag tevens in België of in het buitenland bijhuizen en of kantoren openen en aldaar haar activiteiten uitoefenen. Zij mag: zich voor deze vennootschappen of bijhuizen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken,

" inbegrepsn de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de invoer de uitvoer. Zij mag ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële- en/of burgerlijke- roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zowel in; België als in het buitenland die rechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard: zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde , een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel:

kunnen Wevorderen. Zij mag dus aile overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering,'

samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1090 Jette, Lakenselaan 59, Zij kan door een eenvoudige

beslissing van de gecommanditeerde vennoot verplaatst worden naar elders in België.

Duur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hem] van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-Menden aan het Belgisch Staatsblad

.

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op 3 november 2014, onder voorbehoud van het

bekomen van rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt honderd Euro (100 ¬ ) en is verdeeld over

' tien (10) deelbewijzen met een nominale waarde van 10 Euro (10 ¬ ). Het Kapitaal wordt als volgt

onderschreven en volstort:

door de heer Willem (pers : 9 aandelen van 10 ¬ ellç

door mevrouw Katrien Maes : 1 aandeel van 10 ¬ ;

Beheer van de vennootschap:

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, , of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen ; handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen

Boekjaar- algemene vergadering:

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december. Het eerste boekjaar

is een verlengd boekjaar dat loopt van 3 november 2014 tot 31 december 2015.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van mei van ieder jaar, om 19

uur, ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan vindt de vergadering plaats op

' de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op maandag 9 mei 2016.

Vereffening:

Bij toepassing van artikel 184 van het wetboek van vennootschappen wordt over de wijze van vereffening alsook de verdeling van het na vereffening overblijvende' saldo en haar verloop besloten door de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid, zijnde de helft van dé vennoten moet aanwezig zijn en in het bezit van ,

tenminste'/ van het vennootschapsvermogen. ,

Winstverdeling:

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist.

Benoeming tot zaakvoerders:

Wordt tot bezoldigd zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer Willem Ipers

comparant onder punt 1, die aanvaardt Er wordt geen commissaris benoemd.

Bijzonder gevolmachtigde :

Als bijzondere mandataris,met recht van subsitutie, wordt aangesteld: de commanditaire vennootschap 'Belgium Accountants' met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Eksterlaan 2, ondernemingsnummer r 0837.420.202 vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Jane Ceneda alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als B fW-belastingplichtige.

Willem Ipers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Liik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)ntan) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WIM IPERS

Adresse
LAKENSELAAN 59 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale