ZENSOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZENSOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.837.878

Publication

11/09/2013
ÿþ Motl Word 11,1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



r

*1313885

~`~~o°~~`~

GriffQ 2 SEP. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ZENSOR (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Witte Patersstraat 4, 1 040 Brussel

{volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 29 augustus 2013, neergelegd op de griffie vóór registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De heer VAN INGELGEM Yves, geboren te Mechelen op 20 maart 1981, NN 81.0320 029-26, IK 5913894219-62, ongehuwd, wettelijk samenwonende partner van mevrouw DERWAEL Jessika, wonende te 3404 Landen, Dorpsstraat 46.

2/ De heer DE WILDE Daan Germain Roger, geboren te Gent op 25 april 1980, NN 80.04.25 367-09, IK 591-0952649-17, ongehuwd, wettelijk samenwonende partner van mevrouw CONSTANT Magali, wonende te 1800 Vilvoorde, Groenstraat 202.

- met maatschappelijke benaming: ZENSOR.

- met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Witte Patersstraat 4.

- met als doel:

- Het aanbieden van diensten en producten in verband met het inspecteren en/of monitoren van de toestand van materialen, processen en/of constructies, met inbegrip van corrosieschade.

- Het produceren en leveren van toestellen die ingezet kunnen worden voor het inspecteren en/of het monitoren van de toestand van materialen, processen, voertuigen, machines en/of constructies, met inbegrip van de corrosietoestand.

Het verdelen van toestellen die ingezet kunnen worden voor het inspecteren en/of het monitoren van de toestand van materialen, processen, voertuigen, machines en/of constructies, met inbegrip ,van de corrosietoestand.

- Het plaatsen of installeren van installaties die ingezet kunnen worden voor het inspecteren en/of het monitoren van de toestand van materialen, processen, voertuigen, machines en constructies, met inbegrip van de corrosietoestand,

- Het ontwikkelen van software en/of hardware voor de verwerking van gegevens,

- Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma`s en ICT infrastructuur.

- Het bieden van ondersteuning bij de toepassing van software en ICT infrastructuur.

- Het aanbieden van opleidingen omtrent het gebruik van toestellen of installaties die gebruikt kunnen worden voor het inspecteren en/of het monitoren van de toestand van materialen, processen, voertuigen, machines en/of constructies, met inbegrip van de corrosietoestand.

- Het verstrekken van advies omtrent de selectie van materiaal en/of constructiewijze en/of design en/of beschermingsmaatregelen bij de bouw of assemblage van constructies, toestellen, voertuigen of installaties.

- Het uitvoeren en/of interpreteren van elektrochemische en/of elektrische metingen - Het verhuren van materialen, toestellen, voertuigen of installaties

- Het ontwerpen, onderhouden, updaten en ter beschikking stellen van websites en/of databases, ondermeer voor het gebruik bij het inspecteren en/of het monitoren van de toestand van materialen, processen, voertuigen en/of constructies, met inbegrip van de corrosietoestand.

- Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en/of verdelen van toestellen of installaties voor de productie of omzetting van elektrische energie

- Het ontwerpen en/of produceren van toestellen en/of installaties die toelaten via draadloze communicatie ondermeer de toestand van een installatie, proces, voertuig, machine en/of constructie van op afstand op te volgen.

- Het verrichten van onderzoek naar manieren om de efficiëntie van processen te optimaliseren.

53v.837,3 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het verrichten van onderzoek naar manieren om de toestand van processen, installaties, voertuigen, machines en/of constructies op te volgen.

- Het geven van lezingen, trainingen en/of onderwijs in officiële en/of private instellingen al dan niet in onderaanneming van erkende of vergunde instellingen

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, exploiteren van merken, octrooien, know-how, en andere rechten van intellectuele eigendom, het verkrijgen en verlenen van licenties, sublicenties en soortgelijke rechten hoe ook genaamd en omschreven.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen, of te beveiligen, dit zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of venncotschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.600,00), dat verdeeld is in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, en verdeeld in negenhonderd (900) aandelen categorie A, met stemrecht en in honderd (100) aandelen categorie B, zonder stemrecht; bij wijze van inbreng in geld door de heer VAN INGELGEM Yves ten bedrage van 9.300,00 euro waarvoor hij vierhonderd vijftig (450) aandelen categorie A en vijftig (50) aandelen B verkreeg en waarvan 3.100,00 euro volstort werd en door de heer DE WILDE Daan ten bedrage van 9.300,00 euro waarvoor hij vierhonderd vijftig (450) aandelen categorie A en vijftig (50) aandelen B verkreeg en waarvan 3.100,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij BNP Paribas Forfis met nummer 001-705529273, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn ten belope van één/derde volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur (19.00 uur), eerste jaarvergadering in 2015.

- Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit,

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

- met boekjaar: van 01/01 tot 31/12, eerste boekjaar tot 31/12/2014,

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dart niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking

~-~

Y Voorbehouden .'aan het Belgisch Staatsblad

van duur. Worden aangesteld als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: De heer VAN INGELGEM Yves en de heer DE WILDE Daan, beiden voornoemd. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd.

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend komma nul nul euro (¬ 25.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

- Bestemming van de winst.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

Op het batig saldo van het voorbije boekjaar wordt bij voorrang een bevoorrecht dividend voorafgenomen van 1 % van de nominale waarde al of niet verhoogd met de uitgiftepremies en toegekend aan de aandelen zonder stemrecht. Is de te verdelen winst van het boekjaar onvoldoende, dan wordt het recht op bevoorrecht dividend overgedragen naar de volgende boekjaren,

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeel (met of zonder stemrecht) recht op een gelijk dividend.

Verdeling netto-actief na ontbinding.

Na betaling van alle schulden lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op voet van gelijkheid te brengen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding gestorte aandelen.

Het netto actief zal bij voorrang dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng van het kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen zonder stemrecht.

Vervolgens zal het saldo dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng in kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen met stemrecht.

De liquidatiebonus zal gelijk worden verdeeld tussen de vennoten der beide categorieën, met of zonder stemrecht, verhoudingsgewijs met hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

- De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de NV BDOCS, te 1000 Brussel, W. de Zwijgerstraat 27,

r



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15557-0500-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 26.08.2016 16486-0053-017

Coordonnées
ZENSOR

Adresse
WITTE PATERSSTRAAT 4 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale