ZIEGLER HEALTHCARE

SA


Dénomination : ZIEGLER HEALTHCARE
Forme juridique : SA
N° entreprise : 400.121.040

Publication

28/05/2014
ÿþ Mol Wo r cl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondemerningsnr : 0400.121.040

Benaming

(voluit) : ZIEGLER HEALTHCARE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Laken (1020 Brussel), Dieudonné Lefevrestraat 160

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING VAN DE NAAM - ZETELVERPLATSING - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - AANNEMING VAN STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 31 maart 2014, blijkt het dat:

VOORAFGAANDE VERSLAGEN *-

De raad van bestuur heeft een verslag over de wijzigingen van het doel en het voorstel tot omzetting opgesteld, In toepassing van artikelen 559, 777 m 778 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoeg vastgesteld op 31 december 2013.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap "Vandaele & Partners ", afgekort VDPaudit, met kantoor te Evere (1140 Brussel), Colonel Bourgstraat 123-125 bus 14, vertegenwoordigd door de heer Jacques Cloquai, bedrijfsrevisor, heeft een verslag over deze staat opgesteld, in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag, de dato 28 maart 2014, bevat de hierna letterlijk overgenomen besluiten:

"In het kader van de omzetting van de naamloze vennootschap ZIEGLER HEALTHCARE naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hebben wij, ondergetekende, VANDAELE & PARTNERS burgerlijke BVBA, vertegenwoordigd door de heer CLOCQUET Jacques, Bedrijfsrevisor, onze controle uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig de normen zoals uitgevaardigd door het instituut van Bedrijfsrevisoren in het kader van een omzetting van vennootschapsvorm, hebben wij de boekhoudkundige staat per 31 december 2013, opgesteld onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur, nagekeken. Deze vermeldt een balanstotaal van 1.479.616,17 EUR en een winst voor het boekjaar van 23.659,87 EUR.

Rekening houdend met niet geboekte voorzieningen voor een geschat bedrag van 13.000 EUR, bedraagt het netto-actief 1.337.410,33 EUR, De beschikbare marge als eigen vermogen is dus voldoende om een netto-actief te garanderen die in belangrijke mate het wettelijk minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overstijgt.

Wij hebben geen weet van posteriori gebeurtenissen die deze situatie in belangrijke mate beïnvloeden.

Onze werkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de normen van toepassing voor een op te stellen verslag in het kader van een omzetting van vennootschapsvorm. Hieruit blijkt het niet voorzien van kosten met betrekking tot die voorziene verrichtingen. Dit heeft evenwel geen invloed op het netto-actief, die in ruime mate het minimum kapitaal nodig voor een BVBA overstijgt."

Een exemplaar van deze verslagen zal aan deze akte gehecht blijven.

EERSTE BESLUIT,

De vergadering beslist de naam van de vennootschap in LOGFREIGHT te wijzigen.

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap naar 4840 Welkenraedt, rue Mitoyenne 897 te

verplaatsen,

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

omgezet zonder evenwel enige verandering te brengen aan haar rechtspersoonlijkheid.

De omzetting geschiedt op grond van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op

31 december 2013. Alle verrichtingen verricht sinds 01 januari 2014 door de naamloze vennootschap worden

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

11111e1,(1131011

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

, 2.0M eRUSSEC

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de boekhouding.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de minder- en meerwaarden blijven onveranderd en zullen in de toestand waarin ze zich thans bevinden in de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden overgenomen.

Deze omzetting brengt geen enkele wijziging aan de verdeling onder aandeelhouders van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap behoudt haar ondememingsnummer en, in voorkomende geval, haar BTW nummer. VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap onder haar nieuwe vorm, als volgt vast te stellen, zonder enige wijziging aan het doel meebrengen:

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ze draagt de naam : LOGFREIGHT.

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 4840 Welkenraedt, rue Mitoyenne 897, gerechtelijk arrondissement Verviers.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht..

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in het binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of met de medewerking van derden m.b.t. aile producten van alle aarden in het bijzonder, zonder dat deze opsomming limitatief is, de producten die de gezondheid van mensen, dieren en planten verbeteren, alsook ADR producten

?alle activiteiten van logistieke ondersteuning (conditionering, opslag, groepage, etikettering, en andere);

?advies omtrent aile activiteiten die verband houden met verpakking, logistiek, verzending (laden en lossen inbegrepen) en vervoer van goederen, zoals het optreden als extern adviseur voor de bij wet- en regelgeving voorgeschreven activiteiten, het uitvoeren van audits, analyses, rapportering, certificatie en expertises van alle aard,

?uitbating van stapelhuizen en aanbieding van alle diensten betrekking hebbende op het logistieke proces van goederen;

?de activiteiten van commissionair expediteur en vervoercommissionair en aile andere activiteiten van tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer;

?de activiteiten van organisator van vrachtvervoer en vervoerder langs de weg, per spoor, per zee, rivier en lucht

?de activiteiten van douaneagentschap, fiscale vertegenwoordiging en trading;

Tevens heeft de vennootschap als doel alle verrichtingen in verband met de uitbating van een taxibedrijf, daarin begrepen de centralisatie en doorgeven van telefonische aanvragen voor taxrs.

De vennootschap kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens aile overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen,

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke; al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

Artikel 4.- Duur,

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op zeshonderd twintigduizend euro (620.000 EUR). Het is vertegenwoordigd door negen honderd (900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang warden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde

, vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk

afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en

ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van

minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of

overgang

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de

echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan

een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van

derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8,- Bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van

zaakvoerders vormen 'flet bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle

handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers

Artikel 10.- Controle,

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden

opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11.-Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen,

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de derde donderdag van de maand juni

om vielen uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten

Artikel 16.- Gemeen recht.

"

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering neemt akte van het ontslag van volgende personen in hun hoedanigheid van bestuurders van de naamloze vennootschap:

-de heer Arthur ZIEGLER, wonende te 1180 Ukkel, Montjoielaan 100;

-De naamloze vennootschap CARGO INTERNATIONAL, met zetel te 1830 Machelen, Bedrijvenzone Machelen Cargo 726-730, ondememingsnummer 0435.939.774, vertegenwoordigd in deze functie door haar vaste vertegenwoordiger de heer Alain ZIEGLER, voornoemd;

-de heer Hugues van de Werve de Schilde, wonende te 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 12.

De vergadering beslist de vennootschap naar Zwitser recht CUBIC HOLDING AG, met zetel te 4600 Olen (Zwitserland), Lebergasse 7 te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor een onbepaalde duur. Ze zal vertegenwoordigd in deze functie door haar vaste vertegenwoordiger de heer Alain ZIEGLER, voornoemd

Haar opdracht zal kosteloos worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering er anders over beslist, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, zowel voor het voorafgaand hoekjaar dan voor het lopend boekjaar, aan de criteria bedoeld ln artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen zal voldoen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan

 'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie, volmachten en verslagen

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/05/2014
ÿþOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

sur%

BRUXELLES

1 9 MAI 2014

Greffe

le d'entreprise : 0400,121.040

Dénomination

(en entier) ZIEGLER HEALTHCARE

(en abrégé) :

Forme juridique société anonyme

Siège : Laeken (1020 Bruxelles), rue Dieudonné Lefèvre 160

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :MODIFICATION DE LA DENOMINATION -TRANSFERT DU SIEGE - TRANSFORMATION EN SOCIÉTÉ PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE - ADOPTION DES STATUTS - NOMINATIONS

D'après un procès-verbal reçu par Maître Damien FUSETTE, notaire associé à Bruxelles, le 31 mars 2014, il résulte que

-* RAPPORTS *-

Dans le cadre de la modification qu'il est envisagé d'apporter à l'objet et de ladite transformation de la société, les comparants remettent au notaire soussigné, pour être annexés au présent procès-verbal, les rapports prescrits par les articles 777 et 778 du Code des sociétés. A ces rapports est joint un état résumant la situation active et passive de la société arrêté au 31 décembre 2013.

Le réviseur d'entreprise, la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée « Vandaele & Partners », en abrégé VDPaudit, dont les bureaux sont établis à Evere (1140 Bruxelles), rue Colonel Bourg 123-125 boîte 14, ici représentée par Monsieur Jacques Cloquet, réviseur d'entreprise, a établir un rapport sur cet état, conformément à l'article 777 du Code des Sociétés.

Ce rapport, daté du 28 mars 2014, contient les conclusions ci-après littéralement reproduites :

« Dans le cadre de la transformation de la société anonyme « ZIEGLER HEALTFICARE » en société privée à responsabilité limitée, nous soussignés VANDAELE & PARTNERS société civile SPRL, représentée par Monsieur CLOCQUET Jacques, Réviseur d'Entreprises, avons effectué notre mission en vertu des dispositions de l'article 777 du code des sociétés.

Conformément aux normes édictées par l'Institut des Réviseurs d'Entreprises dans le cadre d'une transformation de société, nous avons examiné la situation active et passive de la société telle que résumée dans l'état comptable arrêté au 31 décembre 2013, établi sous la responsabilité du Conseil d'administration de la société, qui renseigne un total bilantaire de 1.479.616,17¬ et un bénéfice de l'exercice de 23.659,87¬ .

Tenant compte de provisions non comptabilisées estimées à 13.000 E, l'actif net social au 31 décembre 2013 s'élève à 1.337.410,33 E. La marge disponible des capitaux propres est donc suffisante pour assurer un actif net largement supérieur au capital social minimum requis pour une société privée à responsabilité limitée. A notre connaissance, aucun événement postérieur n'a sensiblement influencé cette situation.

Nos travaux ont été effectués conformément aux normes relatives au rapport à rédiger à l'occasion de la transformation de forme juridique de la société. Ceux-ci relèvent l'absence d'une provision pour charges probables liées à l'opération sous revue, sans impact sur l'actif net comptable qui est largement supérieur au capital minimum requis pour une SPRL.

Tenant compte des commentaires repris dans le présent rapport, nous pouvons en conclure que nos travaux, effectués conformément aux normes relatives au rapport à rédiger à l'occasion de la transformation juridique de la société, n'ont pas fait apparaître de surévaluation de l'actif net mentionné dans la situation active et passive ne remontant pas à plus de trois mois et servant de base à l'opération.

Le présent rapport concerne exclusivement l'opération de transformation décrite ci-avant et ne peut être utilisé à d'autres fins. »

Un exemplaire de ces rapports restera annexé au présent acte.

PREMIERE RESOLUTION.

L'assemblée décide de modifier le nom de la société en LOGFREIGHT.

DEUXIEME RESOLUTION.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge , L'assemblée décide de transférer le siège de la société à 4840 Welkenraedt, rue Mitoyenne 897,

TROISIEME RESOLUTION.

La société, sans en altérer sa personnalité juridique, est transformée en une société privée à responsabilité

limitée sans apporter aucun changement à sa personnalité juridique.

La transformation se fait sur base de la situation active et passive de la société arrêtée au 31 décembre

2013. Toutes les opérations faites depuis Ie 01 janvier 2014 par la société anonyme sont réputées réalisées

pour compte de la société privée à responsabilité limitée, notamment pour ce qui concerne l'établissement des

comptes sociaux.

Tous les éléments d'actif et de passif, les amortissements, les moins-values et les plus-values, demeurent

inchangés et seront repris dans les livres de la société privée à responsabilité limitée dans leur situation

actuelle.

Cette transformation n'apporte aucune modification à la répartition entre les actionnaires des actions

représentatives du capital social.

La société conserve son numéro d'entreprise et, le cas échéant, son numéro TVA.

QUATRIEME RESOLUTION

L'assemblée décide d'arrêter les statuts de la société sous sa forme nouvelle comme suit, sans que l'objet

social ne soit modifié:

"Article 1.- Forme - Dénomination.

La société a la forme d'une société privée à responsabilité limitée.

Elle porte la dénomination "LOGFREIGHT".

Article 2. - Siège.

Le siège social est établi à 4840 Welkenraedt, rue Mitoyenne 87, arrondissement judiciaire de Verviers.

Il peut être transféré en tout autre lieu en Belgique par décision de la gérance.

Tout transfert du siège social sera publié aux annexes au Moniteur belge par les soins de la gérance.

Article 3. - Objet.

La société a pour objet, en Belgique et à l'étranger, tant pour son compte propre que pour compte de tiers

ou en participation avec des tiers, pour tous types de produits de toute nature et notamment, sans que cette

énumération soit limitative, pour les produits qui améliorent la santé des humains, animaux et plantes, ainsi que

les produits ADR:

" toutes les activités de support logistiques (conditionnement, dépôt, trafic de détail, étiquetage et autres) ;

" conseil relatif à toutes les activités qui ont un lien avec l'emballage, la logistique, l'envoi (manutention comprise), et le transport de biens, tels que l'intervention en tant que conseiller externe pour les activités prévues par la loi et les réglementations, l'exécution d'audits, analyses, rapportage, délivrance de certificats et expertises de toutes sortes ;

" l'exploitation d'entrepôts et l'offre de tous services ayant un lien avec le processus logistique de biens ;

" les activités de commissionnaire-expéditeur et de commissionnaire de transport et toutes autres activités d'intermédiaire dans le domaine du transport de biens;

" les activités d'organisateur de transports et de transporteur par route, par voie ferrée, par mer, par rivière et par air;

" les activités d'agent en douane, représentation fiscale et négociation.

De même, la société peut accomplir toutes opérations en lien avec l'exploitation d'une société de taxis, en

ce y compris la centralisation et la communication des demandes téléphoniques pour taxis.

Elle peut accomplir toutes opérations civiles, industrielles ou commerciales, immobilières ou mobilières se

rapportant directement ou indirectement, en tout ou en partie, à l'une ou l'autre branche de son objet ou qui

seraient de nature à en développer ou à en faciliter la réalisation.

Elle peut s'intéresser par toutes voies à toute société ou entreprise ayant un objet similaire ou connexe au

sien ou dont l'objet serait de nature à faciliter, même indirectement, la réalisation du sien.

Elle peut de même conclure toutes conventions de collaboration, de rationalisation, d'association ou autres

avec de telles sociétés ou entreprises.

Elle peut se porter caution et donner toute sûreté personnelle ou réelle en faveur de toute personne ou

société, liée ou non. Elle peut exercer les fonctions d'administrateur, gérant et liquidateur.

Article 4.- Durée.

La durée de la société est illimitée.

Article 5. - Capital,

Le capital social est fixé à six cent vingt mille euros (620.000 EUR). II est représenté par neuf cents (900)

parts sociales sans désignation de valeur nominale.

Article 6. - Modification du capital.

Le capital social pourra être augmenté ou réduit par décision de l'assemblée générale, délibérant comme

pour modifier les statuts.

En cas d'augmentation du capital contre espèces, les parts à souscrire doivent être offertes par préférence

aux associés, proportionnellement à la partie du capital que représentent leurs parts.

L'ouverture de la souscription et le délai d'exercice de ce droit de souscription préférentielle seront fixés par

l'assemblée générale et annoncés par lettre recommandée adressée à chaque associé.

Les parts qui n'auront pas été ainsi souscrites ne peuvent l'être que par les personnes indiquées au

troisième alinéa de l'article 7 des présents statuts, ou par toute autre personne moyennant l'agrément de la

moitié au moins des associés possédant au moins trois quarts du capital.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

En cas de réduction du capital, les convocations devront indiquer les modalités et le but de la réduction

proposée.

Article 7. - Cession et transmission des parts.

Lorsque et tant que la société ne comprend qu'un associé, celui-ci sera libre de céder tout ou partie de ses

parts sociales à tout tiers.

En cas de pluralité d'associés, les parts sociales ne peuvent être cédées entre vifs ou transmises pour

cause de décès qu'avec l'agrément de la moitié au moins des associés possédant les trois quarts au moins du

capital, déduction faite des droits faisant l'objet de la cession ou de la transmission.

Toutefois, cet agrément n'est pas requis pour la cession ou la transmission au conjoint de l'associé cédant

ou décédé, à ses ascendants ou descendants en ligne directe ou à un autre associé.

Les cessions ou transmissions de parts n'ont d'effet vis-à-vis de la société et des tiers qu'à dater de leur

inscription dans le registre des parts.

Article 8, - Gérance.

La société est administrée par un ou plusieurs gérants, associés ou non, nommés par l'assemblée générale.

S'il y a plusieurs gérants, ceux-ci forment un collège appelé le conseil de gérance. Le gérant unique ou le

conseil de gérance constitue "la gérance" de la société.

Une rémunération annuelle, fixe ou variable, peut leur être attribuée par l'assemblée générale.

Article 9, - Représentation à l'égard des tiers.

Chaque gérant représente seul la société à l'égard des tiers et en justice et peut accomplir seul tous les

actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet de la société, sauf ceux que la loi réserve à

l'assemblée générale.

La gérance peut déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire.

Article 10. - Contrôle,

Le contrôle de la situation financière de la société, des comptes annuels et de la régularité des opérations à

constater dans lesdits comptes est confié à un ou plusieurs commissaires, nommés pour trois ans par

l'assemblée générale parmi les membres de l'Institut des Reviseurs d'Entreprises.

Les émoluments du ou des commissaires sont fixés par l'assemblée générale à l'occasion de leur

nomination. Les commissaires sortants sont rééligibles.

Toutefois, par dérogation au premier alinéa du présent article, si la société répond aux critères légaux, la

nomination d'un ou plusieurs commissaires est facultative.

Article 11. - Assemblées générales,

Lorsque la société ne compte qu'un seul associé, ce dernier exerce les pouvoirs dévolus à l'assemblée

générale ; il ne peut les déléguer.

Il sera tenu chaque année une assemblée générale ordinaire le troisième jeudi du mois de juin à quinze

heures.

Si ce jour est férié, l'assemblée se tiendra le premier jour ouvrable suivant, à la même heure.

La gérance peut, en outre, convoquer une assemblée générale chaque fois que les intérêts de la société

l'exigent.

Toute assemblée générale se tient au siège social ou à tout autre endroit en Belgique indiqué dans les

convocations ; celles-ci se font conformément aux dispositions légales.

Article 12. - Exercice social,

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année.

A cette dernière date, les écritures sont arrêtées et la gérance dresse un inventaire et établit les comptes

annuels.

Article 13. - Répartition des bénéfices.

Sur le solde bénéficiaire, il est prélevé cinq pour cent au moins pour la constitution du fonds de réserve

légale ; ce prélèvement cesse d'être obligatoire dès que ce fonds atteint le dixième du capital social.

Le surplus recevra l'affectation lui donnée par l'assemblée générale.

Après l'adoption des compte; annuels, l'assemblée générale se prononce par un vote distinct sur la

décharge à donner au(x) gérant(s) et commissaire(s) éventuel(s).

Article 14, - Dissolution - Liquidation_

En cas de dissolution pour quelque cause et à quelque moment que ce soit, l'assemblée générale des

associés désignera le ou les liquidateurs et déterminera leurs pouvoirs, leurs émoluments éventuels et le mode

de liquidation.

La société n'est point dissoute par le décès, l'incapacité, la faillite ou la déconfiture d'un associé.

Article 15, - Répartition.

Après réalisation de l'actif et apurement du passif ou consignation des sommes nécessaires à cet effet, le

solde bénéficiaire sera affecté au remboursement des parts à concurrence de leur libération et le solde sera

réparti entre les associés proportionnellement au nombre de parts possédées par eux.

Article 16. - Droit commun.

Pour tout ce qui n'est pas prévu dans les présents statuts, il est référé aux dispositions légales.

QUATR1EME RESOLUTION.

L'assemblée prend acte de la démission des personnes suivantes en tant qu'administrateurs de la société

anonyme :

-Monsieur Arthur ZIEGLER, domicilié à 1180 Uccle, avenue Montjoie 100;

Volet B - Suite

-La société anonyme CARGO INTERNATIONAL, ayant son siège social à 1830 Machelen, Bedrijvenzone Machelen Cargo 726-730, numéro d'entreprise 0435.939.774, représentée dans cette fonction par son représentant permanent Monsieur Alain ZIEGLER, prénommé,.

-Monsieur Hugues van de Werve de Schilde, domicilié à 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121,

L'assemblée nomme la société de droit suisse CUBIC HOLDING AG, ayant son siège social à 4600 Olen (Suisse), Lebergasse 7 en tant que gérante de la société pour une durée indéterminée,. Elle sera représentée dans cette fonction par son représentant permanent Monsieur Alain ZIEGLER, prénommé,

Son mandat sera exercé à titre gratuit, à moins qu'une assemblée générale ultérieure n'en décide autrement, conformément à l'article 8 des statuts.

L'assemblée décide de ne pas nommer de commissaire étant donné que la société répond, tant pour son exercice social écoulé, que pour l'exercice en cours, étant tenu compte égaiement de l'évolution prévisible des affaires de la société à court terme, aux critères visés par l'article 141 du code des sociétés,

CINQUIEME RESOLUTION,

L'assemblée décide de conférer tous pouvoirs, avec faculté de subdéléguer au gérant pour l'exécution des résolutions qui précèdent;

Pour extrait analytique conforme.

Déposé en même temps expédition, procü rations et rapports

(signé) Damien HISETFE, notaire associé à Bruxelles.

Mentionner sur la dernière page du Volet Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Réservé*

at.b

Moiiiteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 03.06.2014, DPT 23.06.2014 14214-0071-015
01/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 04.06.2013, DPT 24.06.2013 13220-0294-015
27/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 18.06.2012, DPT 21.06.2012 12202-0120-012
27/07/2011
ÿþ Motl 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Laken (1020 Brussel), Dieudonné Lefevrestraat 160

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE NAAM - WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - OMWERKING VAN DE STATUTEN - GOEDKEURING VAN DE FRANSE TEKST VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 04" juli 2011, blijkt het dat:

-* VOORAFGAANDE VERSLAGEN EN VERKLARINGEN *-

De raad van bestuur heeft een verslag over het voorstel tot doelswijziging opgesteld, in toepassing van;

artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd:

vastgesteld op 31 mei 2011.

Een exemplaar van deze verslagen zal aan deze akte gehecht blijven.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap in ZIEGLER HEALTHCARE te wijzigen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist het artikel in verband met het maatschappelijk doel door volgende tekst te vervangen:

De vennootschap heeft tot doel, in het binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening vans derden of met de medewerking van derden m.b.t. aile producten van alle aarden in het bijzonder, zonder dat: deze opsomming limitatief is, de producten die de gezondheid van mensen, dieren en planten verbeteren alsook ADR producten :

?alle activiteiten van logistieke ondersteuning (conditionering, opslag, groepage, etikettering, en andere);

?advies omtrent alle activiteiten die verband houden met verpakking, logistiek, verzending (laden en lossen: inbegrepen) en vervoer van goederen, zoals het optreden als extern adviseur voor de bij wet- en regelgeving; voorgeschreven activiteiten, het uitvoeren van audits, analyses, rapportering, certificatie en expertises van alle: aard.

?uitbating van stapelhuizen en aanbieding van alle diensten betrekking hebbende op het logistieke proces; van goederen;

?de activiteiten van commissionair expediteur en vervoercommissionair en aile andere activiteiten van: tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer;

?de activiteiten van organisator van vrachtvervoer en vervoerder langs de weg, per spoor, per zee, rivier en

lucht; "

?de activiteiten van douaneagentschap, fiscale vertegenwoordiging en trading;

Tevens heeft de vennootschap als doel alle verrichtingen in verband met de uitbating van een taxibedrijf,; daarin begrepen de centralisatie en doorgeven van telefonische aanvragen voor taxi's.

De vennootschap kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die, van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant` doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare tel vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten mets dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 11115105"

bE

l3 St

1 4 JUL 2011

busesL

Griffie

Ondernemingsnr : 0400.121.040

! Benaming

; (voluit) : ALCO-TRANSPORT" ' "`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke; al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist het artikel over de aard van aandelen als volgt te wijzigen om dit aan de wet van 14

december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder aan te passen:

De aandelen zijn op naam.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke

titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de vertegenwoordiging van de vennootschap als volgt te wijzigen:

Elke afgevaardigd bestuurder kan, onder zijn enkele handtekening, de vennootschap binden ten opzichte

van derden zonder een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur te moeten bewijzen. Ze is bovendien,

binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers.

.1..

VIJFDE BESLUIT.

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan en, bovendien, ten einde de statuten aan te passen aan het

Wetboek van vennootschappen en aan de huidige adres van de zetel (beslissing bekendgemaakt in de bijlage

tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2009-03-23/0042566), beslist de vergadering de statuten van de

vennootschap te herformuleren en om te werken:

HOOFDSTUK I. - KARAKTER VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Ze draagt de naam : "ZIEGLER HEALTHCARE".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Laken (1020 Brussel), Dieudonné Lefevrestraat 160,

gerechtelijk arrondissement Brussel.

Hij kan, bij besluit van de raad van bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur en niet inachtneming van de wettelijke

beschikkingen inzake het taalgebruik in België, administratieve of exploitatie zetels, dochtervennootschappen,

bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in het binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden of met de medewerking van derden m.b.t. alle producten van alle aarden in het bijzonder, zonder dat

deze opsomming limitatief is, de producten die de gezondheid van mensen, dieren en planten verbeteren,

alsook ADR producten :

?alle activiteiten van logistieke ondersteuning (conditionering, opslag, groepage, etikettering, en andere);

?advies omtrent alle activiteiten die verband houden met verpakking, logistiek, verzending (laden en lossen

inbegrepen) en vervoer van goederen, zoals het optreden als extern adviseur voor de bij wet- en regelgeving

voorgeschreven activiteiten, het uitvoeren van audits, analyses, rapportering, certificatie en expertises van alle

aard.

?uitbating van stapelhuizen en aanbieding van alle diensten betrekking hebbende op het logistieke proces

van goederen;

?de activiteiten van commissionair expediteur en vervoercommissionair en alle andere activiteiten van

tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer;

?de activiteiten van organisator van vrachtvervoer en vervoerder langs de weg, per spoor, per zee, rivier en

lucht;

?de activiteiten van douaneagentschap, fiscale vertegenwoordiging en trading;

Tevens heeft de vennootschap als doel alle verrichtingen in verband met de uitbating van een taxibedrijf,

daarin begrepen de centralisatie en doorgeven van telefonische aanvragen voor taxi's.

De vennootschap kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die

van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op aile wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant

doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te

vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met

dergelijke vennootschappen of ondememingen.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke; al

dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar

uitoefenen.

Artikel 4.- Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK Il. - KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5.- Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd twintigduizend euro (620.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door negen honderd (900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan door een besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels gesteld voor de wijzigingen van de statuten, verhoogd of verminderd worden.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden afgelost zonder verminderd te worden door terugbetaling aan de aandelen die dit kapitaal vertegenwoordigen van een gedeelte der uitkeerbare winsten.

Artikel 7.- Toegestane kapitaal.

De algemene vergadering mag, bij besluit genomen volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten en op basis van een met redenen omkleed verslag van de raad van bestuur, vermeld in de agenda, aan de raad van bestuur de bevoegdheid toekennen om het kapitaal in één of meer malen met een bepaald maximum bedrag te verhogen gedurende een periode van vijf jaar te rekenen vanaf de door de wet vastgestelde dag geldend als vertrekpunt van deze termijn.

Deze machtiging kan één of meer malen worden hernieuwd voor een termijn die niet langer mag zijn dan vijf jaar.

De krachtens die bevoegdheid besloten kapitaalverhoging zal kunnen geschieden door middel van inbrengen in geld of, binnen de door de wet gestelde grenzen, in natura of ook nog - met of zonder uitgifte van nieuwe effecten - door omzetting van reserves van welke aard ook of van uitgiftepremies.

Wanneer een door de raad van bestuur besloten kapitaalverhoging een uitgiftepremie omvat, zal het bedrag ervan, na eventuele afneming van de kosten, van rechtswege op de onbeschikbare rekening worden geboekt "Uitgiftepremies" genaamd welke, net zoals het kapitaal, de waarborg van derden zal uitmaken en slechts door een besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de voorwaarden van quorum en meerderheid opgelegd door de wet voor de vermindering van het kapitaal, zal kunnen verminderd of opgeheven worden, onverminderd het recht van de raad van bestuur bepaald in voorgaande alinea, deze uitgiftepremie geheel of gedeeltelijk in kapitaal om te zetten.

Artikel 8.- Voorkeurrecht bij inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging, moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Hel voorkeurrecht tot inschrijving mag evenwel, in het belang van de vennootschap, beperkt of opgeheven worden, hetzij door de algemene vergadering, volgens een besluit genomen volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, hetzij door de raad van bestuur handelend in het kader van het toegestane kapitaal, en dit zelfs ten gunste van een of meerdere bepaalde personen andere dan personeelsleden van de vennootschap of haar dochtervennootschappen.

Artikel 9.- Opvragingen op niet volgestorte aandelen.

De stortingen op de niet volgestorte aandelen worden zonder verhaal door de raad van bestuur opgevorderd.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet gedaan werden is geschorst zolang deze regelmatig opgevorderde en opeisbaar geworden stortingen niet volledig werden gedaan.

De aandeelhouders kunnen echter het bedrag van hun inschrijving vervroegd volstorten.

Artikel 10.- Aard van de aandelen.

De aandelen zijn op naam.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel 11.- Uitgifte van obligaties - Warrants.

De vennootschap mag te allen tijde hypothecaire of andere obligaties creëren en uitgeven door besluit van de raad van bestuur, die het type en de voorwaarden van de obligatieleningen zal bepalen.

De vennootschap mag converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, al dan niet verbonden met andere effecten, uitgeven met inachtneming van de door de wet opgelegde voorschriften.

HOOFDSTUK III. - BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 12.- Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan. Evenwel mag, in de door de wet gestelde voorwaarden, de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het mandaat van bestuurder met een vaste of veranderlijke vergoeding zal worden bezoldigd.

Artikel 13.- Voorzitterschap - Vergaderingen.

De raad van bestuur kiest een voorzitter en vergadert op zijn oproeping, op de erin aangeduide plaats, in België of in het buitenland, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen. Hij moet bijeengeroepen worden telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De oproepingen geschieden voor iedere bestuurder acht dagen voor de vergadering, behoudens hoogdringendheid, en vermelden de agenda.

De raad van bestuur vergadert geldig zonder oproepingen als alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de agenda hebben aanvaard.

Artikel 14.- Beraadslagingen.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen en wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder die belet is kan, zelfs per eenvoudige brief, telegram of telecopie, een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Nochtans kan een bestuurder aldus niet meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

De besluiten worden genomen met meerderheid van stemmen van de bestuurders die aan de stemming deelnemen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

In de gevallen waar de wet het toelaat en die uitzonderlijk moeten blijven en die behoorlijk door de hoogdringendheid en het belang van de vennootschap worden gerechtvaardigd, mogen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen door de eenparig, schriftelijke toestemming van de bestuurders.

Artikel 15.- Notulen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen door de voorzitter van de vergadering en de secretaris opgesteld en ondertekend samen met de bestuurders die erom vragen.

Kopieën of uittreksels van deze notulen worden hetzij door de voorzitter van de raad, hetzij door een gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee bestuurders ondertekend.

Artikel 16.- Dagelijks bestuur - Directiecomité.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, opdragen.

Hij kan eveneens een directiecomité en alle raadgevende of technische commissies oprichten, al dan niet bestendig, samengesteld uit leden binnen of buiten de raad gekozen en bijzondere bevoegdheden delegeren aan lasthebbers van zijn keuze, waarvan hij de eventuele vaste of veranderlijke bezoldiging bepaalt.

Artikel 17.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekening wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld.

De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans is, bij afwijking van de eerste alinea die voorafgaat, de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 18.- Vertegenwoordiging.

Elke afgevaardigd bestuurder kan, onder zijn enkele handtekening, de vennootschap binden ten opzichte van derden zonder een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur te moeten bewijzen.. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers.

HOOFDSTUK IV. - ALGEMENE VERGADERINGEN.

Artikel 19.- Vergaderingen.

Ieder jaar wordt er op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid, een gewone algemene vergadering gehouden de derde donderdag van de maand juni om vijftien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur plaats.

Artikel 20.- Vertegenwoordiging op en toelating tot de algemene vergaderingen.

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet aandeelhouder, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, telegram of telecopie kan worden gegeven en waarvan de raad van bestuur in voorkomend geval de vorm kan bepalen.

De raad van bestuur mag eisen dat om op de vergadering toegelaten te worden de eigenaars van aandelen aan toonder hun effecten, minstens vijf dagen voor de vergadering, ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats opgegeven in de oproepingen zouden neerleggen.

De aandeelhouders op naam worden op de vergadering toegelaten op vertoon van hun certificaat van inschrijving in het register der aandeelhouders, op voorwaarde dat zij minstens vijf dagen voor de vergadering ingeschreven werden.

Artikel 21.- Bureau.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn ontstentenis, door een andere bestuurder.

De voorzitter stelt de secretaris aan, die al dan niet aandeelhouder is, en de vergadering mag twee stemopnemers kiezen onder de aanwezige aandeelhouders.

Artikel 22.- Uitstel.

Iedere algemene vergadering, zowel gewone als bijzondere of buitengewone vergadering, kan tijdens de zitting, bij besluit van de raad van bestuur, drie weken worden uitgesteld.

De volgende vergadering heeft het recht over dezelfde agenda definitief te beraadslagen. De ter gelegenheid van de eerste algemene vergadering vervulde formaliteiten van toelating tot en van vertegenwoordiging op de vergadering blijven geldig voor de tweede.

Artikel 23.- Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24. Beraadslagingen - Notulen.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten in de agenda opgenomen, zelfs al zou

het gaan over het ontslaan van bestuurders of commissarissen.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet of door huidige statuten, kan de vergadering geldig

beraadslagen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze. ;

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de

aandeelhouders die het vragen.

Kopieën of uittreksels van deze notulen worden hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door

een gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee bestuurders ondertekend.

HOOFDSTUK V. - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 25.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum stelt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op, alsmede, in

voorkomend geval, zijn jaarverslag.

Artikel 28.- Verdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de raad van bestuur,

ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen.

Artikel 27.- Betaling van dividenden.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

De raad van bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen

terzake, de uitkering van interimdividenden beslissen en de datum van hun betaling bepalen.

HOOFDSTUK VI. - ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 28.- Ontbinding.

De ontbinding van de vennootschap kan op ieder ogenblik uitgesproken worden door een besluit van de

algemene vergadering der aandeelhouders genomen volgens de regels vereist voor de wijzigingen van de

statuten.

Artikel 29.- Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en de terugbetaling van het werkelijk

volgestort kapitaal wordt het saldo per gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

HOOFDSTUK VII. - ALGEMENE BESCHIKKINGEN.

Artikel 30.- Keuze van woonplaats.

Ieder aandeelhouder op naam, bestuurder, directeur, gemachtigde, vereffenaar, die in het buitenland woont

is, voor de uitvoering van huidige statuten, gehouden woonplaats te kiezen in België. Gebeurt zulks niet, wordt

hij geacht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap te hebben gedaan.

Artikel 31.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist de Franse tekst van de statuten als volgt goed te keuren, naast de thans enige van

kracht zijnde Nederlandse tekst:

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

-aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie en verslag.

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voôr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

V

27/07/2011
ÿþ -', Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge Matl2.0

après dépôt de l'acte au greffe

III l lii tI II 11111111 lI l II ll

*11115186*

Ré: Moi

bi

4 JUL 2011

Greffe

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0400.121.040

Dénomination

(en entier) : ALCO-TRANSPORT

Forme juridique : société anonyme

Siège : Laeken (1020 Bruxelles), rue Dieudonné Lefèvre 160

Objet de l'acte : ADOPTION D'UNE VERSION FRANCAISE DES STATUTS

D'après un procès-verbal reçu par Maître Damien RISETTE, notaire associé à Bruxelles, le 04 juillet 2011, il; résulte que:

TITRE I. CARACTÈRE DE LA SOCIÉTÉ.

Article 1. Forme - Dénomination.

La société a la forme d'une société anonyme.

Elle porte la dénomination : "ZIEGLER HEALTHCARE".

Article 2. Siège.

Le siège social est établi à Laeken (1020 Bruxelles), rue Dieudonné Lefèvre 160, arrondissement judiciaire:

de Bruxelles.

Il peut être transféré en tout autre lieu en Belgique par décision du conseil d'administration.

Tout transfert du siège social sera publié aux annexes au Moniteur belge par les soins du conseil'

d'administration.

La société peut établir, par décision du conseil d'administration et dans le respect des dispositions légales

en matière d'emploi des langues en Belgique, des sièges administratifs ou d'exploitation, des filiales, des!

succursales et des agences en Belgique et à l'étranger.

Article 3. Objet."

La société a pour objet, en Belgique et à l'étranger, tant pour son compte propre que pour compte de tiers'

ou en participation avec des tiers, pour tous types de produits de toute nature et notamment, sans que cette;

énumération soit limitative, pour les produits qui améliorent la santé des humains, animaux et plantes, ainsi que;

les produits ADR:

'toutes les activités de support logistiques (conditionnement, dépôt, trafic de détail, étiquetage et autres) ; "

'conseil relatif à toutes les activités qui ont un lien avec l'emballage, la logistique, l'envoi (manutention; comprise), et le transport de biens, tels que l'intervention en tant que conseiller externe pour les activités; prévues par la loi et les réglementations, l'exécution d'audits, analyses, rapportage, délivrance de certificats et expertises de toutes sortes ;

't'exploitation d'entrepôts et l'offre de tous services ayant un lien avec le processus logistique de biens

" fes activités de commissionnaire-expéditeur et de commissionnaire de transport et toutes autres activités! d'intermédiaire dans le domaine du transport de biens.; "

'les activités d'organisateur de transports et de transporteur par route, par voie ferrée, par mer, par rivière et par air ;

" les activités d'agent en douane, représentation fiscale et négociation.

De même, la société peut accomplir toutes opérations en lien avec l'exploitation d'une société de taxis, en

ce y compris la centralisation et la communication des demandes téléphoniques pour taxis.

Elle peut accomplir toutes opérations civiles, industrielles ou commerciales, immobilières ou mobilières se!

rapportant directement ou indirectement, en tout ou en partie, à l'une ou l'autre branche de son objet ou qui;

seraient de nature à en développer ou à en faciliter la réalisation.

Elle peut s'intéresser par toutes voies à toute société ou entreprise ayant un objet similaire ou connexe au

sien ou dont l'objet serait de nature à faciliter, même indirectement, la réalisation du sien.

Elle peut de même conclure toutes conventions de collaboration, de rationalisation, d'association ou autres;

avec de telles sociétés ou entreprises.

Elle, peut se porter caution et donner toute sûreté personnelle ou réelle en faveur de toute personne ou

société, liée ou non. Elle peut exercer les fonctions d'administrateur, gérant et liquidateur.

Article 4. Durée.

.La durée de la société est illimitée.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

A V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

" TITRE Il. CAPITAL - TITRES.

Article 5. Capital social.

Le capital social est fixé à six cent vingt mille euros (620.000 EUR).

Il est représenté par neuf cents (900) actions sans désignation de valeur nominale.

Article 6. Modification du capital.

Le capital social peut être augmenté ou réduit par décision de l'assemblée générale statuant dans les conditions requises pour les modifications aux statuts.

Le capital social peut être amorti sans être réduit par remboursement aux titres représentatifs de ce capital d'une partie des bénéfices distribuables.

Article 7. Capital autorisé.

L'assemblée générale délibérant dans les conditions requises pour la modification des statuts et au vu d'un rapport motivé établi par le conseil d'administration, annoncé à l'ordre du jour, peut autoriser le conseil d'administration pendant une période de cinq ans à compter du jour fixé par la loi comme point de départ de ce délai, à augmenter le capital en une ou plusieurs fois à concurrence d'un montant maximal déterminé.

Cette autorisation peut être renouvelée une ou plusieurs fois pour une durée n'excédant pas cinq ans.

L'augmentation de capital décidée en vertu de cette autorisation pourra être effectuée par voie d'apport en espèces ou, dans les limites définies par la loi, par voie d'apport en nature ou encore, par incorporation - avec ou sans création de titres nouveaux - de réserves quelles qu'elles soient et/ou de primes d'émission.

Lorsqu'une augmentation de capital décidée par le conseil d'administration comporte une prime d'émission, le montant de celle ci, après imputation éventuelle des frais, sera affecté de plein droit au compte indisponible intitulé "Primes d'émission", qui constituera, à l'égal du capital, la garantie des tiers et ne pourra être réduit ou supprimé que par une décision de l'assemblée générale statuant dans les conditions de quorum et de majorité requises par la loi pour la réduction du capital, sans préjudice du pouvoir du conseil d'administration prévu à l'alinéa qui précède d'incorporer tout ou partie de cette prime d'émission au capital.

Article 8. Droit de souscription préférentielle.

Lors de toute augmentation de capital contre espèces, les actions nouvelles à souscrire doivent être offertes par préférence aux actionnaires, proportionnellement à la partie du capital que représentent leurs actions.

Toutefois, le droit de souscription préférentielle pourra, dans l'intérêt social, être limité ou supprimé par l'assemblée générale statuant comme en matière de modification aux statuts ou par le conseil d'administration agissant dans le cadre du capital autorisé, et ce même en faveur d'une ou plusieurs personnes déterminées qui ne sont pas membres du personnel de la société ou de ses filiales.

Article 9. Appels de fonds.

Les appels de fonds sur les actions non entièrement libérées sont décidés souverainement par le conseil d'administration.

L'exercice du droit de vote afférent aux actions sur lesquelles les versements n'ont pas été opérés est suspendu aussi longtemps que ces versements, régulièrement appelés et exigibles, n'ont pas été effectués entièrement.

Les actionnaires pourront libérer anticipativement le montant de leur souscription.

Article 10. Nature des titres.

Les actions sont nominatives.

Il est tenu au siège social un registre pour chaque catégorie de titres nominatifs. Tout titulaire de titres peut prendre connaissance du registre relatif à ses titres.

Article 11. Emission d'obligations - Droits de souscription.

La société peut, en tout temps, créer et émettre des obligations hypothécaires ou autres, par décision du conseil d'administration, qui déterminera le type et les conditions des emprunts obligataires.

La société peut émettre des obligations convertibles ou des droits de souscription attachés ou non à d'autres titres dans les conditions fixées par la loi.

TITRE III.- ADMINISTRATION - CONTRÔLE.

Article 12. Conseil d'administration.

La société est administrée par un conseil d'administration composé de trois membres au moins, actionnaires ou non, nommés pour six ans au plus par l'assemblée générale et en tout temps révocables par elle. Toutefois, dans les conditions prévues par la loi, le conseil d'administration peut n'être composé que de deux membres.

Les administrateurs sortants sont rééligibles. Le mandat des administrateurs sortants non réélus cesse immédiatement à l'issue de l'assemblée générale ordinaire.

L'assemblée générale décide si et dans quelle mesure le mandat d'administrateur sera rémunéré par une indemnité fixe ou variable.

Article 13. Présidence Réunions.

Le conseil d'administration choisit un président et se réunit sur sa convocation, au lieu y indiqué, en Belgique ou à l'étranger, aussi souvent que les intérêts de la société l'exigent. Il doit être convoqué lorsque deux administrateurs le demandent.

Les convocations sont faites à chacun des administrateurs huit jours avant la réunion, sauf cas d'urgence, avec communication de l'ordre du jour.

Le conseil d'administration se réunit valablement sans convocation si tous les administrateurs sont présents ou représentés et ont marqué leur accord sur l'ordre du jour.

Article 14. Délibérations.

Le conseil d'administration ne peut délibérer valablement que sur les points portés à l'ordre du jour et que si la moitié au moins des membres est présente ou représentée.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge " Tout administrateur empêché peut, même par simple lettre, télégramme ou télécopie, déléguer un autre

membre du conseil pour le représenter et voter en son nom. Toutefois, aucun administrateur ne peut ainsi

représenter plus d'un de ses collègues.

Les résolutions sont prises à la majorité des voix des administrateurs prenant part au vote. En cas de

partage, la voix de celui qui préside la réunion est prépondérante.

Dans les cas où la loi le permet, qui doivent demeurer exceptionnels et être dûment justifiés par l'urgence et

l'intérêt social, !es décisions du conseil d'administration peuvent être prises par consentement unanime des

administrateurs exprimé par écrit.

Article 15. Procès verbaux.

Les délibérations du conseil d'administration sont constatées par des procès verbaux établis par le président

de la réunion et le secrétaire et signés par eux ainsi que par les administrateurs qui le demandent.

Les copies ou extraits de ces procès verbaux sont signés, soit par le président du conseil, soit par un

administrateur délégué, soit par deux administrateurs.

Article 16. Gestion journalière Comité de direction.

Le conseil d'administration peut conférer la gestion journalière des affaires de la société, ainsi que la

représentation de la société en ce qui concerne cette gestion, à une ou plusieurs personnes, administrateurs ou

non.

Il peut également instituer un comité de direction et tous comités consultatifs ou techniques, permanents ou

non, composés de membres pris au sein du conseil ou même en dehors et conférer des pouvoirs à des

mandataires spéciaux, dont il fixe les attributions et la rémunération éventuelle, fixe ou variable.

Article 17. Contrôle.

Le contrôle de la situation financière de la société, des comptes annuels et de la régularité des opérations à

constater dans lesdits comptes, est confié à un ou plusieurs commissaires, nommés pour trois ans par

l'assemblée générale parmi les membres de l'Institut des Reviseurs d'Entreprises.

Les émoluments du ou des commissaires sont fixés par l'assemblée générale à l'occasion de leur

nomination.

Les commissaires sortants sont rééligibles.

Toutefois, par dérogation au premier alinéa du présent article, si la société répond aux critères légaux, ta

nomination d'un ou plusieurs commissaires est facultative.

Article 18. Représentation.

Chaque administrateur-délégué peut par sa seule signature représenter la société vis-à-vis des tiers, sans à

devoir justifier d'une décision préalable du conseil d'administration. Dans les limites de la gestion journalière, ia

société est valablement représentée par un délégué à cette gestion. Elle est en outre, dans les limites de leurs

mandats, valablement engagée par des mandataires spéciaux.

TITRE IV.- ASSEMBLÉES GÉNÉRALES.

Article 19. Réunions.

Il est tenu chaque année, au siège social ou à tout autre lieu désigné dans la convocation, une assemblée

générale ordinaire le troisième jeudi du mois de juin, à quinze heures.

Si ce jour est férié, l'assemblée se tient le premier jour ouvrable suivant, à la même heure.

Article 20. Représentation et admission aux assemblées générales.

Tout actionnaire peut se faire représenter à l'assemblée générale par un mandataire spécial, actionnaire ou

non, qui sera porteur d'un pouvoir spécial, qui pourra être donné sous forme de simple lettre, télégramme ou

télécopie et dont le conseil d'administration peut déterminer, le cas échéant, la forme.

Le conseil d'administration peut exiger que, pour pouvoir assister à l'assemblée générale, les propriétaires

de titres au porteur déposent ceux-ci au siège social ou dans tous autres lieux indiqués dans les avis de

convocation, au moins cinq jours avant la date fixée pour la réunion.

Les actionnaires en nom sont reçus à l'assemblée sur la production de leur certificat d'inscription dans le

registre, pourvu qu'ils y soient inscrits depuis cinq jours au moins avant l'assemblée.

Article 21. Bureau.

L'assemblée générale est présidée par le président du conseil d'administration ou, à défaut, par un autre

administrateur.

Le président désigne le secrétaire qui peut ne pas être actionnaire et l'assemblée peut choisir deux

scrutateurs parmi les actionnaires présents.

Article 22. Prorogation.

Toute assemblée générale, ordinaire, spéciale ou extraordinaire peut, sur décision du conseil

d'administration, être prorogée séance tenante à trois semaines.

La seconde assemblée délibérera sur le même ordre du jour et statuera définitivement. Les formalités

d'admission et de représentation accomplies pour assister à la première assemblée restent valables pour la

seconde.

Article 23. Droit de vote.

Chaque action donne droit à une voix.

Article 24. Délibérations Procès verbaux.

L'assemblée générale ne peut délibérer que sur les objets portés à l'ordre du jour, alors même qu'il s'agirait

de la révocation d'administrateurs ou de commissaires.

Sauf dans les cas prévus par la loi ou par les présents statuts, l'assemblée statue valablement quel que soit

le nombre de titres représentés et à la majorité des voix.

Volet B - Suite

Les procès verbaux des assemblées générales sont signés par les membres du bureau et les actionnaires

qui le demandent.

Les copies ou extraits de ces procès verbaux sont signés, soit par le président du conseil d'administration,

soit par un administrateur-délégué, soit par deux administrateurs.

TITRE V. EXERCICE SOCIAL COMPTES ANNUELS RÉPARTITION.

Article 25. Ecritures sociales.

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année.

A cette dernière date, le conseil d'administration dresse un inventaire et établit les comptes annuels, ainsi

? que, le cas échéant, son rapport de gestion.

Article 26. Distribution.

Sur le solde bénéficiaire, il est prélevé cinq pour cent au moins pour la formation du fonds de réserve légale,

ce prélèvement cessant d'être obligatoire lorsque la réserve atteint le dixième du capital social.

Le surplus est à la disposition de l'assemblée générale qui, sur proposition du conseil d'administration,

décidera chaque année de son affectation.

Article 27. Paiement des dividendes.

Le paiement des dividendes se fait annuellement aux époques et aux endroits indiqués par le conseil ;

d'administration.

Le conseil d'administration pourra, sous sa propre responsabilité et dans le respect des dispositions légales

en la matière, décider le paiement d'acomptes sur dividende et fixer la date de leur paiement.

TITRE VI. DISSOLUTION LIQUIDATION.

Article 28. Dissolution.

La dissolution de la société peut être prononcée à tout moment par l'assemblée générale des actionnaires

délibérant dans les formes requises pour les modifications aux statuts.

Article 29. Répartition.

Après le paiement de toutes les dettes et charges de la société et le remboursement du capital social

réellement libéré, le solde sera réparti par parts égales entre toutes les actions.

TITRE VII. DISPOSITIONS GÉNÉRALES.

' Article 30. Election de domicile.

Pour l'exécution des présents statuts, tout actionnaire en nom, administrateur, directeur, fondé de pouvoirs,

liquidateur, domicilié à l'étranger est tenu d'élire domicile en Belgique. A défaut, il sera censé avoir élu domicile

au siège social.

Article 31. Droit commun.

Pour tout ce qui n'est pas prévu dans les présents statuts, il est référé aux dispositions légales.

.1..

Pour extrait analytique conforme. i

Déposé en même temps : expédition et rapport (signé) Damien HISETTE, notaire associé à Bruxelles.

Réservé

a ti

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 23.06.2011 11205-0479-013
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 14.06.2010 10177-0591-014
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 17.06.2009 09250-0080-015
23/03/2009 : DE029496
27/06/2008 : DE029496
28/06/2007 : DE029496
10/07/2006 : DE029496
29/06/2006 : DE029496
18/04/2006 : DE029496
01/07/2005 : SN029496
11/03/2005 : SN029496
15/07/2004 : SN029496
27/04/2004 : SN029496
10/07/2003 : SN029496
30/04/2003 : SN029496
05/07/2002 : SN029496
04/07/2001 : SN029496
13/07/2000 : SN029496
09/10/1996 : SN29496
01/01/1996 : SN29496
14/06/1995 : SN29496
01/01/1995 : SN29496
01/01/1993 : SN29496
01/01/1990 : SN29496
14/07/1989 : SN29496
01/01/1989 : SN29496
01/01/1988 : SN29496
01/01/1986 : SN29496

Coordonnées
ZIEGLER HEALTHCARE

Adresse
RUE DIEUDONNE LEFEVRE 160 1020 BRUXELLES

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale