12TH MAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 12TH MAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.667.433

Publication

11/12/2014
ÿþ) L

Y

111011101

i

A

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R B E Ei-I.CTFLEG D

- 2314

:Luk ,

2 5 N0V, 2014

TAA'r~L~~~~'~P="

RECi-iTSn,\E< .a 1)..j. OPHANDEL '

,1, ~~~CHELt`'~.

MONITE

04 -i

E ELGISCH

Ondernemingsnr : 505. 667- 03

Benarning

(voluit) : 12th man

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Willebroek, Westdijk 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op 20 november 2014 dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 12th man, met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Westdijk 13.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, niet eerder genoemd.

Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd.

Voor eigen rekening, het verkrijgen, de aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen. Dit alles in de meest ruime zin.

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zou worden, en alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen, zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, is vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die werden onderschreven door 1. de heer VERNAILLEN Jan Jozef, geboren te Bornem op zeventien februari negentienhonderd één en tachtig, wonende te 2830 Willebroek, Westdijk 13 en 2. mevrouw CITTERS Katrien, geboren te Dendermonde op achttien oktober negentienhonderd vier en tachtig, wonende te 2830 Willebroek, Westdijk 13, en die elk werden volstort ten belope van minstens 1/3, derwijze dat de som van 6.500,00 EUR ter beschikking staat van de vennootschap vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel, op de daartoe bij RECORD BANK geopende rekening.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. indien het' eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd:

de heer VERNAILLEN Jan Jozef, geboren te Bornem op zeventien februari negentienhonderd één en tachtig, wonende te 2830 Willebroek, Westdijk 13.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder bencemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden w Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt op de tweede vrijdag van december om achttien uur een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van een certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in deze statuten, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder vereist de unanieme beslissing van alle vennoten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dag orde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar loopt van één juli van elk kalenderjaar tot dertig juni van het er op volgende kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk uitte keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerder(s) om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en ter-mijnen bepaald door het wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectievelijke aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op 30 juni 2016.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AV e-Boekhouding, te 3150 Wespelaar, Grote Baan 152, vertegenwoordigd

.1.- e. e o

-,..,,......

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

door mevrouw VAN EYLEN Veerle, met recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle belastingadministraties te verrichten.

Voor eensluidend uittreksel

notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
12TH MAN

Adresse
WESTDIJK 13 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande