20/20 VISION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 20/20 VISION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.806.233

Publication

10/06/2013
ÿþti

Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iii~is~Nihli~~~~

*13086

1111 ; ect~toairts

Gaia Koophandel is Aniwerpen, op

3 t MEI 21)13

Griffie



- __

OttdernemingsnY r:

0534. ~08. 233

Benaming: 20/20 VISION

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Waalsekaai 20

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op achtentwintig mei tweeduizend en dertien, dat:

1. De heer GROUWELS Pieter Roger Caroline, geboren te Heerlen (Nederland) op 4 maart 1981, ongehuwd, wonende te 3621 Lanaken, Leon Hermanslaan 14 bus 3.

2. De heer DECKER Dennis Johannes Elisabeth, geboren te Geleen (Nederland) op zesentwintig juli negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van Mevrouw HAN VAN, wonende te 6165 CN Geleen (Nederland), Irenelaan 6, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: "20/20 VISION".

KAPITAAL - ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (ê 80.000,00) vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éérilachthonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen worden door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

- De heer GROUWELS Pieter schrijft in op vierhonderd (400) aandelen tegen een bedrag van veertigduizend euro (E 40.000,00);

- De heer DECKER Dennis schrijft in op vierhonderd (400) aandelen tegen een bedrag van

veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

Totaal onderschreven: achthonderd (800) aandelen tegen tachtigduizend euro (E 80.000,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van

negenenzeventigduizend tweehonderd euro (E 79.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van negenenzeventigduizend tweehonderd euro

(¬ 79.200,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend

namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ll. STATUTEN (UITTREKSEL.)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "20120 Vision".

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Waalsekaai 20.

Aftikel drie - DOEI.

De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het vervoer, de productie, de opslag,

de distributie, de verhuring, de fabricatie, de vervaardiging, de commercialisering, online

tekoopstelling, het verstelwerk van kleding en accessoires in het algemeen, vertegenwoordiging van

websites, logo's, grafisch materiaal zowel hardware alsmede software, alsmede van alle mogelijk

aanverwante " roducten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

L Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stelten voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren, inclusief de eigen handelszaak, voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL,

Het kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) en is vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achthonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel tien  BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aan" estelde vertegenwoordiger.





Voorbehouden aan het r`rUrsc1"i Staatsblad Luik B - vervolg

Beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot

is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke I onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van I deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder. i Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

I De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur (17.00u.). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de I eerstvolgende werkdag.

! Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere Iplaats aangeduid in de oproeping.

! Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

!Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot lis, stemmen.

i Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden, Elk aandeel geeft recht op één stem. De i aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal I aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

I Het boekjaar begint één januari en eindigt op eenendertig december van het jaar.

! Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de ! vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds I één/tiende van het kapitaal heeft bereikt,

! De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij I meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING - VEREFFENING

I Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan !wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van ! koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

I Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief I vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van i de aandelen terug te betalen.

1 Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

1 Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij ivoorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de i aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

!verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien.

12. eerste jaarvergadering:

I De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni tweeduizend

1 veertien, overeenkomstig de statuten.

11V. SLOTBEPALINGEN

l- De verschijners hebben bovendien besloten:

la. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee;

I b. te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder: de heer GROUWELS Pieter en de heer DECKER ! Dennis, beiden voornoemd, die reeds verklaarden te aanvaarden en bevestigen niet te zijn getroffen É door een besluit dat zich daartegen verzet.

1c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

I d. geen commissaris te benoemen.

I Volmacht.

!Comparant geven volmacht aan een aangestelde van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor F te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle { formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de I Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de ! Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle I benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

















4

r, Voor-

behouden aan het

Luik B - vervolg



~e gist Staatsblad Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met

betrekking tot de aansluiting bij het sooiaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de

vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neer_gelegd: afschrift van de oprichtingsakte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
20/20 VISION

Adresse
LANGE KOEPOORTSTRAAT 30 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande