2DVW ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2DVW ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.321.654

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 01.08.2013 13376-0521-009
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 24.07.2012 12324-0482-010
12/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie Yarr a°e Rechtbank van Koophandel te Argee pen, op 3 0 MMMR12017

Griffie

lIl lI III llI Il lIIIli

*12072226*

be

Bi Ste

i

Ondernemingsnr : Benaming 0833.321.654.

(voluit) : (verkort) : ARCHITECTENBUREAU OPEN&JDWA

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Coppenolstraat 3

(volledig adres) WIJZIGING NAAM - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING(EN) - AANPASSING STATUTEN CONFORM DE WET VAN 15 FEBRUARI 2006 TOT UITOEFENING VAN HET BEROEP VAN ARCHITECT DOOR EEN RECHTSPERSOON.

Onderwerp akte :









Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twintig maart twee duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op twee en twintig maart daarna boek 5/162 blad 31 vak 15, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm' van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARCHITECTENBUREAU OPEN&JDWA gevestigd te 2000 Antwerpen, Coppenolstraat 3, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter: Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op éénentwintig januari twee duizend en elf, bekendgemaakt de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf februari daarna onder het (referte)nummer 11023379, beslist heeft' hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. NAAMWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in:

2DVW Architecten.

Bijgevolg wordt de tweede alinea van artikel 1.1. van de statuten vervangen als volgt:

(" " " )

De vennootschap heeft als naam: 2DVW Architecten. Enkel deze naam zal gebruikt worden.

TWEEDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2000

Antwerpen, Ankerrui 22, Verdieping 7.

Bijgevolg wordt de eerste alinea van artikel 3.1. van de statuten vervangen als volgt:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Ankerrui 22, Verdieping 7. (" " " )

DERDE BESLISSING, AANPASSING VAN STATUTEN CONFORM DE WET VAN 15 FEBRUARI 2006

TOT UITOEFENING VAN HET BEROEP VAN ARCHITECT DOOR EEN RECHTSPERSOON.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de hierna vermelde statuten aan te

passen en goed te keuren conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect

door een rechtspersoon.

"Aanpassing in artikel vier: Doel.

Wijziging in artikel 4.1. van het woord "opdrachten" in "studieopdrachten".

"Aanpassing in artikel vijf: Kapitaal.

Wijziging en/of vervollediging van artikel 5.2., tweede paragraaf als volgt:

De aandelen zijn steeds op naam en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun' nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten. De aandelen worden ingeschreven in het aandelenregister dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

2or-

aan het' Belg) ch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

* Aanpassing in artikel zeventien. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering. Wijziging en/of vervollediging van artikel 17.2., als volgt

17,2. Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen waarvan hij zelf de agenda samensteit De zaakvoerder is dan verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen.

* Vervanging van artikel eenentwintig. Vrijwaring van de belangen van de cliënten.

Vervanging van het volledig artikel 21 ais volgt:

Ingeval van terugtreding, uitsluiting, ontslag, ontbinding of overlijden, afwezigheid, onbe-kwaamheid of onbeschikbaarheid van een architect-vennoot, zal (zullen) de andere veno(o)t(en), ervoor zorgen dat de lopende opdrachten worden opgevolgd door een andere architect-vennoot of eventueel een andere architect indien de weggevallen vennoot de enige architect-vennoot was, Dit gebeurt met in acht name van de regels van de deontologie, In elk van deze gevallen zal de Orde van Architecten onmiddellijk op de hoogte gebracht worden.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen, en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de zaakvoerder(s), zal de algemene vergadering onmiddellijk voorzien in de vervanging van de zaakvoerder(s) teneinde voor de lopende opdrachten de belangen van de opdrachtgevers te vrijwaren.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen, en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de zelfstandige mandataris die optreedt in naam en voor rekening van de architect-rechtspersoon, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van archi-tect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen, die in naam en voor rekening van de vennootschap zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Hij dient evenwel steeds een natuurlijk persoon te zijn, die gerechtigd is het beroep van architect uit te oefenen en daartoe ingeschreven Is op een van de Tabellen van de Orde van Architecten.

u

* Aanpassing in artikel zevenentwintig. Benoeming en bevoegdheden van de vereffenaars. Machten en

bevoegdheden. Lopende opdrachten,

Wijziging en/of vervollediging van artikel 27.5, als volgt:

27.5. Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

VIERDE BESLISSING, ONTSLAG GEWONE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering het ontslag te aanvaarden van de heer SCHWENCKE Allard Johan Christiaan, geboren te Sittard (Nederland) op éénentwintig februari negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2000 Antwerpen, Engelse Beurs 5, als (gewone) zaakvoerder van de vennootschap. te rekenen vanaf twintig oktober tweeduizend en elf.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hem gevoerde bestuur.

VIJFDE EN LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoe-ring van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan on-dergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de naamloze vennootschap OPTIFISK, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en, en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte wijziging naam, wijziging maatschappelijke zetel, ontslag zaakvoerder, statutenwijziging(en), aanpassing statuten conform de wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon - historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie vEn de Roclitbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 1 FEB. 2011

Griffie

l ll VItl11IIVIVIIIIII111

*11023379*

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU OPEN&JDWA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Coppenolstraat 3

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op eenentwintig januari twee duizend en elf, "geregistreerd zes bladen zonder verzendingen te HERENTALS, Registratie de 26 JAN 2011 Boek 5/154 blad 24 vak 9 Ontvangen VIJFENTWINTIG (25) EURO De Ontvanger (getekend) V.GISTELYNCK" dat:

1. De heer DE VOOGHT Rik, geboren te Leuven op twee december negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, met identiteitskaartnummer 591-2485481-55, van Belgische nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Stoofstraat 13.

2. De heer SCHWENCKE Allard Johan Christiaan, geboren te Sittard (Nederland) op eenentwintig februari negentienhonderd vijfenzeventig, met identiteitskaartnummer B03-5812396, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Engelse Beurs 5.

Gehuwd met mevrouw SAELENS Nele Mie onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen naar Belgisch recht overeenkomstig het huwelijkscontract verleden voor notaris Daan Smets met standplaats te Mortsel op acht mei tweeduizend en acht, ongewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

3. De heer DE WACHTER Johan Jacob Maria, geboren te Reet (Nederland) op twintig december negentienhonderd zesenzeventig, met identiteitskaartnummer 1402 007410 62, van Belgische nationaliteit wonende te 3055 CT Rotterdam (Nederland), Strausslaan 11.

Gehuwd met mevrouw MAYRAND Patricia Carmen Mata zonder zijn huwelijk te laten voorafgaan met huwelijkse voorwaarden of huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd, zoals verklaard;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen.

De vennootschap heeft als naam: ARCHITECTENBUREAU OPEN&JDWA.

De vennootschap is opgericht en bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Coppenolstraat 3.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres of elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

Deze wijziging of verplaatsing van maatschappelijke zetel wordt onverwijld gemeld of kenbaar gemaakt aan zowel de provinciale Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was als waar de nieuwe maatschappelijke zal gevestigd worden en wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De oprichting van één of meer bijkomende vestigingen moet worden gemeld aan de Provinciale Raad in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn, alsook het ontwerpen en toepassen van alle aspecten van creatieve vormgeving, inbegrepen restauraties ais bouwheer, dan wel als diens mandataris.

0833" 3z 1 " 654

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, volgens het beheer van een goed huisvader en voor zover die verrichtingen het doel van de vennootschap (zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect) dienen en daaraan ondergeschikt of bijkomstig zijn, dit alles behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00).

Het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, allen natuurlijke personen die gerechtigd of gemachtigd moeten zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

- Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

- Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer alle leden tegenwoordig zijn. Beslissingen worden er genomen met unanimiteit van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen verrichten voor het dagelijks beheer van de vennootschap voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, tienduizend euro (¬ 10.000,00) niet overtreft.

Samen handelend kunnen zij lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd.

Meer algemeen moeten alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap natuurlijke personen zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door alle zaakvoerders zo er meerdere zijn.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Elke algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) met inachtname van de bepalingen terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen waarvan hij zelf de agenda samenstelt.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde maandag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist :

-------------------------------------------------

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door drie zaakvoerders;

- dat vanaf heden als zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur (maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel):

* de heer Rik De Vooght, voornoemde oprichter sub 1;

* de heer Allard Schwencke, voornoemde oprichter sub 2;

* de heer Johan De Wachter, voornoemd oprichter sub 3,

die allen verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die allen verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en twaalf en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) de naamloze vennootschap OPTIFISK, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en in voorkomend geval bij de Registratiecommissie voor de aanvraag tot registratie als aannemer.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uitrreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd ; expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.

Voor-

behpudrn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2DVW ARCHITECTEN

Adresse
ANKERRUI 22, VERDIEPING 7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande