2GO GROUP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 2GO GROUP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 538.927.347

Publication

07/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 jï111 JIII1

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 6 JUNI 2ti1

a f de I eitfi eerp e h







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0538.927.347

Benaming

(voluit) : 2 Go Group

(verkort):

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firme

Zetel: Boomsesteenweg 946, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing zetel, ontslag en benoeming zaakvoerder, statutenwijziging

Door de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd 16 juni 2014 werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

- De heer Sam Vermunicht neemt onstslag als zaakvoerder en beherende vennoot met ingang van 16 juni 2014. Décharge wordt verleend voor zijn uitgevoerde mandaat. Sam Vermunicht ziet af van alle volmachten die' aan hem werden verleend.

- Ter vervanging wordt benoemd tot beherende vennoot en zaakvoerder : BVBA Two men at work, Toekomstiaan 6 A, 2200 Herentlas, ondernemingsnummer 0673.651.383, die voor deze opdracht vast wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Christophe Suerickx, Wiekevorstse Goorweg

2222 Heist-op-den-Berg..

- De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Toekomstlaan 6A, 2200 Herentals.

- Artikel 7 van de statuten wordt als volgt aangepast : "voor alle beslissingen en financiële verrichtingen mogen de zaakvoerders individueel handelen."

Pascal Van Rompaey,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

04/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vin de akte

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma"

Zetel : Boomsesteenweg 945 te 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Heden, 12 september 2013

zijn verschenen :

1.Dhr, Van Rompaey Pascal , Keizershofdijk 2A , 22221tegem

2.Dhr. Vermunicht Sam , Nijlensesteenweg 55a , 2560 Bevel

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "2GO GROUP".

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te , 2610 Wilrijk , Boomsesteenweg 945.

Het college van zaakvoerders Is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden : de studie , ontwerpen , ontwikkelen , analyseren , productie en commercialiseren van websites en software. Handelsbemiddeling in huishoudelijke artikels en speelgoedartikelen.

In- en verkoop van kinderartikelen , kinderdiensten, schoolbehoeften , spellen , speelgoed , huishoudelijke artikelen en consumentenartikelen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welk van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Dhr. Van Rompaey Pascal , voornoemd, brengt in de vennootschap 750,00 EURO in.

Dhr. Vermunicht Sam, voornoemd, brengt in de vennootschap 750,00 EURO in.

De gelden werden gedeponeerd op een afzonderlijk rekeningnummer BE 98 0017 0681 1693 geopend op

naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Panbas Fortis.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.500,00 EUR vertegenwoordigt door 10 aandelen, volledig volstort.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een college van zaakvoerders, die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Voor alle beslissingen en financiële verrichtingen is het akkoord van beide zaakvoerders nodig.

Wordt als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

1. Dhr. Van Rompaey Pascal

2. Dhr, Vermunicht Sam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie 2 5 SEP 2013

01ili

>1315100

IVoorgelegd ter grlffle re van an de RechtbankAnnferpen, op

u5`, 8` 9_2. 7

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 2GO GROUP

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat als zaakvoerders zal onbezoldigd zijn tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zolang de vennootschap duurt, zullen de vennoten zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde aard, tenzij in gemeen overleg met ai de vennoten en mits schriftelijke toelating.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december .

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering aan de post afgegeven moet hebben.Deze brief moet de agenda vermelden.

Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

leder aandeel heeft recht op één stem. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittreden lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 15 hierna.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voort bestaan onder de levende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat de overledene toekomt volgend de laatste balans die gemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Voor de waardebepaling van de aandelen zie artikel 6.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van jaar van overlijden, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De betaling van de prijs moet gebeuren binnen de zes maanden na de vaststelling van de prijs door een accountant of bedrijfsrevisor.

Op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwenaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepaling geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen magen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te dragen.

ARTIKEL 19.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbreng terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11 en 12.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

II.SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

A.Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31/12/2014.

" f&

B.Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar 2015.

C. Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 500,00FUR exci. BTW.

D. Toelichting

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager.

FINQ NV

" om op te treden inzake alle fiscale, sociale en boekhoudkundige kwesties

" tegenover het Bestuur der Directe Belastingen, BTW diensten en RSZ zonder beperkend te zijn

De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens vijf werkdagen voor het overlijden van akte.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt en verleden te Wilrijk op de bovengeschreven dagtekening.

Dhr. Van Rompaey Pascal Dhr. Vermunicht Sam

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t' 'Voort 4*- o behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
2GO GROUP

Adresse
BOOMSESTEENWEG 945 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande