2J2L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2J2L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.338.088

Publication

19/12/2014
ÿþBenaming (voluit) : WORLDWIDE LOCAL PRINTING

(verkort) : WLP

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudestraat 19

1910 Kampenhout

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig november tweeduizend veertien, door Meester ' Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Worldwide Local Printing", waarvan de zetel gevestigd is te 1910 Kampenhout, Oudestraat 19, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang vanaf 26 november 2014 in "2J2L" en derhalve vervanging van artikel 1 van de statuten zoals hierna in de nieuwe tekst van statuten overgenomen.

2° Verplaatsging van de maatschappelijke zetel naar 2820 Bonheiden, Oude Booischotsebaan 118, en bijgevolg vervanging van de eerste alinea van artikel 2 van de statuten zoals hierna in de nieuwe tekst van statuten overgenomen.

3° Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met het Wetboek «van vennootschappen en met de huidige toestand van de vennootschap, met inbegrip van de benoeming tot statutair zaakvoerder van de heer Jozef Artoos en tot opvolgend statutair zaakvoerder van Mevrouw Godelieve Wouters, waarvan hierna een uittreksel volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "2J2L".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2820 Bonheiden, Oude Booischotsebaan 118.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel :

1. Het concept, de creatie, opmaak, productie, mail handling en uitvoering van (KMO-) innovatiestudies in het domein van lOT & mechatronica-software, met printen en publicatie als sleuteltechnologie ;

2. Het opzetten van een centrale drukvoorbereiding (concept, creatie en opmaak) in de grafische wereld en een gedecentraliseerde productie (drukken, afwerken en verzenden) in de regio's van de eindgebruikers, het opzetten van een netwerk van drukkerijen en het verlenen van de bijhorende diensten ;

3. Het doorvoeren van voorbereidende marktstudies, doelgroepontleding, studies rond kwaliteitsbewaking van het netwerk en distributietechnieken, aflijnen van geografische eenheden, uitwerking van een certificeringsysteem, enz. ;

4. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

5. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vomi van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doet;

6. Het verhuren of huren, al of niet onder het btw-stelsel, de aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, evenals aile activiteiten, die betrekking hebben op de onroerende leasing,

7. Expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0811.338.088

mod 11.1

LLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*14224983*

rgeleyu/ontvangen op

10 DEC. 2014

ter griffie vanàlNederlandstalige rechtbank van knieo,-rabande! Olussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

Bijkomend mag de vennootschap haar eigen vermogen als goed huisvader beleggen, daaronder begrepen het beleggen in aandelen, obligaties, kasbons of andere merende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook in onroerend goed.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in hef buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten, .

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) aandelen op naam, zonder vermelding van een nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap, Zij mag ook gehouden worden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening, zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en dienen te worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag het bestuursorgaan eisen dat zij op de door het bestuursorgaan aangeduide plaats worden neergelegd, drie werkdagen voor de algemene vergadering.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de, statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of 'verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt verzonden aan de vennootschap door middel van een ter post aangetekende brief en moet ten laatste daags vóór de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder. de heer ARTOOS Jozef Serafiena Leo Frans, wonende te 2820 Bonheiden, Oude Booischotsebaan 118. De statutaire Zaakvoerder kan te allen tijde op eigen verzoek tijdelijk of definitief terugtreden uit deze functie. Zijn mandaat eindigt evenwel van rechtswege indien hij onbekwaam wordt verklaard conform artikel 513 Burgerlijk Wetboek, of onder voorlopig bewindvoerder wordt gesteld conform artikel 488bis Burgerlijk Wetboek of in geval van artikel 115 Burgerlijk Wetboek afwezig wordt verklaard. Bij het overlijden of het vervroegd terugtreden van de statutaire Zaakvoerder neemt de Zaakvoerder-opvolger, indien nog in leven, zijn bevoegdheden over. Tot statutair Zaakvoerder-opvolger wordt aangeduid : Mevrouw WOUTERS Godelieve Celina Maria Bertha, geboren te Leuven op 18 maart 1945, wonende te 2820 Bonheiden, Oude

Booischotsebaan 118. '

Daarnaast kunnen door de algemene vergadering zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor

de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe!, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij elk individueel het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, waarvan de statutair zaakvoerder voorzitter is en die verder handelt zoals een raadsvergadering. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van huri bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

tedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar«

WiNS7VERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Ais de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening een vereffeningsstaat verzenden aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat perjaar.

V66r zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de veredeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen, aan de rechtbank die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt pro rata hun aandelenbezit verdeeld onder de vennoten.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de vennootschap VERBANCK, PLAS & Partners, woonstkeuze gedaan hebbende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1066, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket te verzekeren en dit met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, 4 volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Voor-Vehoucten aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.07.2013, NGL 12.07.2013 13301-0291-007
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 05.07.2012 12269-0136-009
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 18.08.2011 11411-0380-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 25.08.2016 16467-0461-007

Coordonnées
2J2L

Adresse
OUDE BOOISCHOTSEBAAN 118 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande