2MONKEYS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 2MONKEYS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.105.678

Publication

14/03/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II11 lII 11111 I1II 1111111111 11Fl IFII 11 tIF

*12056296*

Neergelegd ter grdierevaa di

Rechtbankvan Koophandel te Antwerpen

op 0 2 MRT 2012

â tiareSliat

Griffie

Ondernemingsnr : g y Ç 405 ,6 9-î

Benaming

(voluit) : 2Monkeys

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : De Vrierestraat 22,bus 4 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen ondergetekenden Peter Luyten, De Vrierestraat 22,Bus 4, 2000 Antwerpen, beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk; en Mathias Nédée, Fruithoflaan 97 bus 23,2600 Berchem, beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk; werd vandaag, 06 januari 2042, een vennootschap onder firma opgericht met benaming: 2Monkeys

De statuten van de thans opgerichte vennootschap werden vastgesteld als volgt:

AFDELING 4 Rechtsvorm, benaming, zetel, doel en duur

Artikel 4: De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma en heeft als benaming: 2Monkeys

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te De Vrierestraat 22,bus 4, 2000 Antwerpen. Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de beherende vennoot. De vennootschap mag in België en in het buitenland exploitatiezetels oprichten.

Artikel 3; De vennootschap heeft tot doet:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van kunstwerken.

Om de bovenvermelde activiteiten uit te oefenen kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of opgelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan zich in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, of ondernemingen.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat.

AFDELING 2 Beheer, aansprakelijkheid

Artikel 5: Alleen de beherende vennoten, thans Peter Luyten en Mathias Nedée zijn gelast met het bestuur en beschikken over de maatschappelijke handtekening. Zij zullen nochtans deze handtekening enkel mogen gebruiken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 6: De vennootschap kan geldig vertegenwoordigd worden door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht. Deze volmacht moet echter wel beperkt zijn in tijd of bepaald wat het voorwerp betreft.

Artikel 7: in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of non-beschikbaarheid van de beherende vennoot hebben de overblijvende vennoten het recht, bij meerderheid, in zijn definitieve vervanging te voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Artikel 8: In geval van meerdere zaakvoerders kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zij kunnen desgevallend een college van zaakvoerders vormen. De oudste zaakvoerder wordt aangesteld als voorzitter. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig stemmen indien meer dan de helft van haar leden aanwezig zijn. De besluiten van het college der zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid en worden opgetekend in de notulen die ondertekend worden door alle aanwezige zaakvoerders. De voorzitter maakt melding van de beweegredenen van hen die de notulen niet ondertekenen.

Artikel 9: De stille vennoten hebben een onbeperkt recht van toezicht op al de verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen alle bescheiden van de vennootschap inzien op de maatschappelijke zetel. Op hun kosten mogen zij zich laten bijstaan door een deskundige die door de beherende vennoot moet worden aanvaard.

Artikel 10: De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden die hij heeft beloofd in te brengen.

AFDELING 3 Kapitaal en overdracht van aandelen

Artikel 11: Het kapitaal bedraagt twee duizend Euro. Iedere beherende vennoot brengt 1.000 Euro in en ontvangt hiervoor 1.000 deelbewijzen.

Artikel 12: Het overlijden van één der vennoten is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap. De aandelen van de overledene zullen overgedragen en verdeeld worden onder de overige vennoten.

Artikel 13: Een vennoot kan zijn rechten in de vennootschap slechts overdragen mits unanieme toestemming der vennoten en volgens de vormen bepaald door het Burgerlijk wetboek. Zelfs een overdracht tussen vennoten is hieraan onderworpen.

AFDELING 4 Inventaris, jaarrekening, winstverdeling en vergoeding zaakvoerder.

Artikel 14: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 15: Elk jaar op éénendertig december zal er een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt worden.

Artikel 16: Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen vormt de netto winst van de vennootschap. Deze winst kan uitgekeerd worden aan de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het gestorte kapitaal. Hierover beslist de algemene vergadering. Jaarlijks wordt echter minstens éénitwintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Artikel 17: De beherende vennoten ontvangen geen vergoeding, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

AFDELING 5 Algemene vergadering

Artikel 18: De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de eerste zaterdag van juni. Zij komt bijeen telkens de beherende vennoot hierom verzoekt of de helft van de vennoten hierom verzoekt.

Artikel 19: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vergadering beslist mits een aanwezigheidsquorum wordt bereikt van drie/vijfden van het kapitaal en een gewone meerderheid. De punten van de statuten die tot de essentialia van het vennootschapscontract behoren, kunnen slechts worden gewijzigd bij unanimiteit.

Artikel 20: De vergaderingen worden voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder. De agenda van de vergadering, de aanwezigheidslijst en de besluiten worden vermeld in het verslag. De algemene vergadering kan slechts rechtsgeldig beraadslagen over punten vermeld in de agenda, tenzij alle vennoten aanwezig zijn. Na afloop van de vergadering worden de notulen ondertekend door de vennoten. De voorzitter maakt melding van de beweegredenen van hen die de notulen niet ondertekenden.

AFDELING 6 Overgangsbepalingen

Artikel 21: Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en dertien. De

eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

VERSLAG BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Aansluitend op de oprichting werd een bijzondere algemene vergadering gehouden. Er werd beslist om,

de beherende vennoten, Peter Luyten en Mathias Nédée aan te stellen ais zaakvoerder

Een volmacht wordt gegeven aan AdVAS - Salaets & Co, NN0455.026.406, met zetel te Hombergstraat

12b, 3201 Langdorp, vertegenwoordigd door Francis Salaets, om alle formaliteiten betreffende de oprichting van de vennootschap het ondememingsloket, de Kruispuntbank van ondernemingen en de federale overheidsdiensten te vervullen en te dien einde de nodige stukken te ondertekenen.

Opgesteld te Antwerpen op 06 januari 2012 in 5 exemplaren. ledere vennoot verklaart een exemplaar te hebben ontvangen.

Peter Luyten

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2MONKEYS

Adresse
DE VRIERESTRAAT 22, BUS 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande