2SEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2SEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.360.659

Publication

16/02/2012
ÿþMod word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akto

NEERGELEGD

0 3 -02- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

IMAM'

*12039755

Ondernemingsnr : % t{3 3(.o G-P

Benaming

(voluit) : 2SEE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Stationsstraat 60/5

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 39 januari 2012, ter registratie blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door

1. De Heer Johan Van Genechten, wonende te 1980 Zemst, Linterpoortenlaan 242, geboren op drie mei negen-tienhonderd tweeënzestig te Turnhout, met nationaal nummer 62.05.03-335.39;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAMAS CONSULT", met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Linterpoortenlaan 242, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder nummer 460.673.586;

3. De Heer Pascal Borremans, wonende te 1982 Elewijt, Tervuursesteenweg 550, geboren op eenentwintig au-gustus negentienhonderd vierenzeventig te Ukkel, met nationaal nummer 74.08.21-343.55;

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRM FORCE", met maatschappelijke zetel te

1982 Elewijt, Tervuusesteenweg 550, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder nummer

897.449.946 ;

Met de volgende statuten

NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "2SEE".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de

afKor-ting "BVBA" worden voorafgegaan of gevolgd.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Stationsstraat 60/5.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere

plaats in België overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig

zijn (in binnen- en buitenland).

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekend-gemaakt door toedoen van de zaakvoerders.

De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels,

agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en in

naam en voor rekening van derden, alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking

hebben op :

-het nemen van participaties in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan de participaties verwerven door iedere rechtsgeldige wijze van verwerving; zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken; zij zal daartoe alle aan de participaties verbonden rechten, waaronder het stemrecht, uitoefenen op zodanige wijze dat de belangen van de vennootschap zo goed mogelijk worden gewaarborgd;

- het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatie-ve bijstand aan ondernemingen waarin zij participeert, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het voeren van de administratie, alsook het bestuur en directie van de vennootschap of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

-het verrichten van handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met advies, coördinatie, communicatie en publiciteit, onder meer het verrichten en het verlenen van advies en strategische aanbevelingen inzake alle vormen van communicatie en reclame in de breedste zin van het woord en het ontwikkelen en beheren van intellectuele eigendomsrechten zoals merken.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uit-voeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, met inbegrip van het beleggen en wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende ais onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende waarden.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan en waarborgen.

DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur,

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt zeshonderd duizend (600.000 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderd duizend (600.000) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde die elk één zeshonderd duizendste (11600.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergade-ring bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens der-den en in rechte als eiser of als verweerder,.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange-stelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING£

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er

4 nr

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergade-ring alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist,

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december

het eerste maatschappelijk boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op 31 december 2013,

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve 'r één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van

rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan

van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

De oprichters benoemen, overeenkomstig artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen als ; zaakvoerders voor een onbepaald termijn:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAMAS CONSULT", voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger de Heer Johan Van Genechten, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRM FORCE", voornoemd, met als vaste verte-genwoordiger de Heer Pascal Borremans, voornoemd;

dewelke allen aanvaarden.

BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt toegekend, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uit-treksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan Luc Wynant, advocaat, of aan enige andere advocaat van het advocatenkantoor Van Olmen & Wynant, met kantoor te 1050 Brussel, Louizataan 221, om, met bevoegdheid tot indeplaatstelling, ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met inbegrip van de inschrijving in het Ondernemingsregister/ondernemingsloket.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap, alle handelingen, verrichtingen en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting door henzelf of hun aangestelden, verband houdend of voorvloeiend uit de koopverkoopovereenkomst gesloten op 20 december 2011 tussen Sperwer BV als verkoper en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2See" in oprichting als koper en alle bijlagen en bijkomende overeenkomsten daartoe.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest, verslag bedrijfsrevisor en verslag oprichters

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2SEE

Adresse
STATIONSSTRAAT 60, BUS 5 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande