2SLEEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2SLEEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.571.566

Publication

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 21.10.2013 13637-0537-007
25/09/2012
ÿþVoor- behoud

aan he

Belgïsc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Matl WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11I1I lIlI 1u1 lIIl 1111111111 11Il lllI I1l 11l

*12159856*

Ondernemingsnr: 0845571566

Benaming

(voluit) : 2SLEEP

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei : MESESSTRAAT 51 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 1/9/2012 WERD MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN BESLIST TE BENOEMEN ALS ZAAKVOERDER GEUDENS TOM, MESESTRAAT 51, 2300 TURNHOUT

GEUDENS TOM

ZAAKVOERDER

NEERGELEGL

GRIFFIE RECHTBANK

i 4 SEP. 2012

KOOPI-IANDOirINQJRNHOL

Do

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2012
ÿþMod word 11.1

li- 4 & Í: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Neergplarrl tAr griffie van rlp

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 APR. 2012

TURNHOUT

ID4fflriefier,

I~NIIIIIIIINNII III NWI~U

*12087672*

[

Vo beho

aan

Belç Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming O ge/5. 5`~-4. 5-6C

(voluit) 2SLEEP

(verkort) :



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2300 Turnhout, Mesesstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting - Benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op , geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Turnhout Kantoor Der Registratie de 23 april 2012 D.688 BL.38 V.16. Ontvangen vijfentwintig euro. Voor de ea. Inspecteur, getekend, J. Van Den Broeck, blijkt dat de volgende vennootschap werd opgericht ais volgt :

Vennoten

1, De heer GEUDENS Paul Josephina Ferdinand, [R.R. 56.03.04 031-76] geboren te Turnhout op 4 maart 1956, en zijn echtgenote, mevrouw VAN MECHELEN Suzanne Maria Jozef, [R.R. 56.11.15 030-94] geboren te Turnhout op 15 november 1956, wonende te 2300 Turnhout, Mesesstraat 51. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden volgens verklaring.

Inschrijvende op negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300) waarvoor vijftig aandelen worden toegekend

2.De heer GEUDENS Tom Jozef A [I.K. 591-4929786-57] [R.R. 81.11.27-023.721 geboren te Turnhout op 2711111981, wonende te 2300 Turnhout, Mesesstraat 51, ongehuwd.

Inschrijvende op negenduizend driehonder euro (¬ 9.300) waarvoor vijftig aandelen worden toegekend Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "2SLEEP"

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Messesstraat 51.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- in- en uitvoer, aan- en verkoop, in de groot- en de kleinhandel van aile textielwaren en artikelen voor huishoudelijke uitrusting in het algemeen en in het bijzonder van allerlei materialen met betrekking tot het dekken van bedden in de meest ruime zin van het woord, zoals daar zijn: bedden en slaapkamermeubilair, beddengoed, bedlinnen, matrassen, dekbedden, slaapbenodigdheden, huishoud- en tafellinnen, (bad)handdoeken...

- ambulante handel in alle textielwaren en artikelen voor huishoudelijke uitrusting in het algemeen en in het bijzonder van allerlei materialen met betrekking tot het dekken van bedden in de meest ruime zin van het woord,

zoals daar zijn: beddengoed, bedlinnen, matrassen, dekbedden, slaapbenodigdheden, huishoud- en

tafellinnen, (bad)handdoeken... vanuit een gewoonlijk verplaatsbare kraam langs de openbare weg of op de markt.

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren, van onroerende goederen voor eigen beheer

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn het bereiken hiervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van haar oprichting.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in 100

gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van waarde.

De algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand mei om 19 uur van ieder jaar in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Indien de hiervoor vermelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats de volgende werkdag.

Bestuur

a, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn door haar te bepalen.

b. De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur uitoefenen.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanduidt en verder handelt als een raadsvergadering.

Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap of zij kunnen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer directeurs, samen of afzonderlijk handelend. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid,

c. Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en iri rechte, als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door bovenvermelde, bij bijzondere volmacht, of algemene volmacht voor het dagelijks bestuur aangestelde vertegenwoordigers. Indien de zaakvoerder dient te besluiten tot een verrichting, of een reeks verrichtingen of een beslissing dient te nemen, bij uitvoering waarbij hij een rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, moet hij zich gedragen naar de bepalingen van artikel 259, 260 en 261 W.Venn.

Toezicht

De controle over de financiële toestand op de jaarrekening en de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, zal worden verricht, zolang de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 165 en 166 W.Venn., door de vennoten individueel, overeenkomstig de bepalingen van artikel 272 en 274 W.Venn.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de winst wordt ten minste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw warden toegepast indien het reservefonds om gelijk welke reden beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die er de aanwending van bepaalt, wel te verstaan dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering.

Bij de ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten, genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 W.Venn., zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders heeft besloten.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap en eindigt op 31 december 2012

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de

verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 februari 2012.. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

Aanstelling zaakvoerder

En onmiddellijk zijn de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben zij volgende besluiten genomen:

j , ~y,~ x

k '

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap:

-de heer Geudens Paul Josephina Ferdinand, wonende te Turnhout, Messesstraat 51

Hij zal niet als statutair zaakvoerder mogen beschouwd worden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

De aangestelde niet-statutaire zaakvoerder verklaart deze aanstelling te aanvaarden.

Hij verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatregelen die de

uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

Bijzondere volmachten

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"DUBOIS & CO" accountantskantoor te 2530 Boechout, Vinkenstraat 39, aan wie de macht verleend wordt om

alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en do-*cumenten te ondertekenen, teneinde de nodige

formaliteiten te vervullen bij het Ondememingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de

vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jan VAN ROOSBROEC <

Notaris

Bisschopslaan, 12 2340 BEERSE

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout : een voor eensluidend afschrift van bovengemelde akte met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2SLEEP

Adresse
MESESSTRAAT 51 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande