2THELOO B2B B.V.

Divers


Dénomination : 2THELOO B2B B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 841.285.750

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 20.12.2013 13691-0010-013
18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.09.2012, NGL 12.06.2013 13177-0014-021
16/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter !'. °; i¬ ie ven de Rethibank von Xoophonde, te Antwerpen, ®p

Griffie D 6 DEC. 2011

'11189022"

be a ~. st~

Ondernemingsnr : 0841.285.750

Benaming

(voluit) : 2Theloo B2B B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : JJH Verhulstlaan 8, 1401 CT Bussum, Nederland, filiaal Meir 78, 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : bestuursbesluit inzake wijziging wettelijk vertegenwoordiger Belgie

Bestuursbesluit 2Theloo B2B B.V.

in de bestuursvergadering van 2Theloo B2B B.V. gehouden op 30 november 2011, is voor de bijkantoren in Seigle van 2Theloo B2B B.V. te weten Antwerpen, stadsfeestzaal, Meir 78, 2000 Antwerpen en Sint-Niklaas, Waasland shopping center, Kapeistraat 100, 9100 Sint Niklaas het volgende besluit genomen met betrekking tot de wettelijk vertegenwoordiger in Belgie:

mw A. Knasiak-Banasiak, wonende Westerlaan 30, 9100 Sint-Niklaas, wordt ontslagen als wettelijk vertegenwoordiger van de vennootschap in Belgje.

Als nieuwe wettelijk vertegenwoordiger wordt aangesteld de heer C. Treurniet, wonende JJH Verhulstlaan 8, 1401 CT Bussum, Nederland.

Dit besluit is rechtsgeldig genomen door 2Theloo Holding B.V. als bestuurder van 2Theloo B2B B.V., welke wordt vertegenwoordigd door de vennootschap Venator Ventures B.V., die op haar beurt wordt vertegenwoordigd door de vennootschap C. Treurniet Holding B.V., vertegenwoordigd door de heer C. Treurniet: en de vennootschap Boston Republic B.V., vertegenwoordigd door de heer A. Holtz

aldus getekend op 30 november 2011 door de bestuurder

2Theloo Holding B.V.

vertegenwoordigd door Venator Ventures B.V.

op haar beurt vertegenwoordigd door C. Treurniet Holding B.V.

welke wordt vertegenwoordigd door C. Treurniet

en

op haar beurt vertegenwoordigd door Boston Republic B.V.

welke wordt vertegenwoordigd door A. Hoftz

Bíjtagëii bij bzrt BetgisrtrStaatsbtart= i6/12/2flr1= Aiiirexex ttix 1Vlbnitëüi' tSeige

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2011
ÿþ Mod 2.1

Un de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~

yti8yOg~°leochbeca

cp

2 NOV.V~~~

4  ~ ~mo,Griffie

11111111111111101

*11183268*

be B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr oVL~4. g l-~-40

Benaming

(voluit) : 2Theloo B2B B.V.

Rechtsvorm : buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht (B.V.)

Zetel : JJHVedlu|odmon8. 1401CTBuoounl Nederland; filiaal: Meir 78, 2000 Antwerpen;

Onderwerp akte oprichting bijkantoor

uittreksel statut nmoeden/ennootschop2ThelooB2BB.V.

datum oprichtingsakte: 1 november 2010

instrumenterend notaris: mr. JHJM Hamans, notaris te Amsterdam

naam en zete

art. 1: de buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht (B.V.) draagt de naam 2theloo B2B 8.V, zij is

statutair geve U d in Ams$andam, met vestigingsadres JJH Verhulstlaan O. 1401 C Buuaunn, doch kan ook

elders nevenvestigingen hebben.

doel

art. 2: de vennootschap heeft tot doel:

a. het onÓwkNelen, implementeren en exploiteren van toilet gerelateerde concepten en activiteiten in winkelcentra, treinstations, |uuhthaveno, tenkkstaUona en in andere omgevingen, anders dan winkelstraten, waar een groot aantal mensen verblijven of passeren.

b. het oprichten xan, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van bestuur over, het verlenen

van diensten aan en het financieren van andere ondernemingen en rechtspersonen. .

c. het aangaan en verstrekken van |eningen, al dan niet onder hypothecair verband en het stellen van zekerheid voor een schuld van en het zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbinden of zich sterk maken voor een duchhermootschoppÜ, een rechtsperaoon, waarin de vennootschap een deelneming heeh, een vennootschap of onderneming waarmede zij in een groep verbonden is of enig mnder, natuurlijke personen daaronder begrepen.

d. het verkrijgen, bnhpvon, pxp|oónvon, bezwaren en vervreemden van roerende en onroerende zaken en beperkte rechten daarop alsmede van andere vermogensrechten, zomede het beleggen van vermogen.

e. het houden en in het handelsverkeer brengen van licenties, auteursrechten, octrooien, modellen, geheime ' pnuuadeoofreue~en. handelsmerken en soortgelijke rechten van industriele en intellectuele eigendom, het, bevorderen van verkoop en koop van, alsmede de handel in voormelde nanhton, waaronder begrepen het in. gebruik afstaan van deze rechten.

f. het verkrijgen van royalties en andere opbrengsten verband houdende met de hiervoor sub e. vermelde activiteiten.

g. de verzorging bij ouderdom of invaliditeit van (gewezen) werknemers van de vennootschap of van met de vennootschap verbonden vennuntschappon, alsmede de verzorging bij ouderdom of invaliditeit van hun (gewezen) echtgenoten, (gewezen) samenlevingspartners en van hun eigen kindoren, etiefkinÓeæn, en pleegkinderen krachtens een pensioenregeling conform de wettelijke bepalingen.

h. het aangaan en nakomen van lijfrenteverplichtingen en.

i. het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles. ' in de ruimste zin van het woord

kmpitaa|enaonde|en art. 3: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend eum, verdeeld in negentigduizend aandelen, elk nominaal groot een euro

algemene vergadering

art 14.1: algemene vergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de vennootschap statutair is Qewaotigd.harp|aatoeenVontijdedoorhetbestuuraantegeven.jaadVkswondtuitedijkbinnenzeommondennai afloop van het boekjaar een algemene vergadering gehouden.

besluitvorming

' - -  -----'

Op de laatste biz, van Luik B vernelden ::.Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam nnhandtekening.

art. 17.1: elk aandeel heeft recht op het uitbrengen van een stem. alle besluiten worden, voorzover bij deze statuten geen grotere stemmenmeerderheid voorgeschreven is, genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen

boekjaar en jaarrekening

art. 20.1: het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar, binnen vijf maanden na afloop van elk boekjaar, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste 6 maanden, worden door het bestuur een balans per einde van dat jaar en een winst en verliesrekening overeenkomstig de bepalingen van titel 9 boek 2 van het burgerlijk wetboek, de jaarrekening wordt overgelegd aan de algemene vergadering

bestuur

art. 23.1: het bestuur van de vennootschap is opgedragen aan het bestuur, bestaande uit een of meer bestuurders. de bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd en kunnen ten alle tijde door deze vergadering waren geschorst en ontslagen

" vertegenwoordiging

art. 25.1: het bestuur vertegenwoordigd de vennootschap

art. 29: aan de algemene vergadering behoort, binnen de door de wet en deze statuten gestelde grenzen, , alle bevoegdheid toe, die niet aan anderen is toegekend.

Als bestuurder is benoemd 2theloo holding B.V. welke wordt vertegenwoordigd door de vennootschap Venator Ventures B.V., die op haar beurt wordt vertegenwoordigd door de vennootschappen C. Treurniet Holding B.V., vertegenwoordigd door de heer C. Treurniet en Boston Republic B.V. vertegenwoordigd door de heer A. Holtz

directiebesluit 2theloo B2B B.V.

in de bestuursvergadering van 2Theloo B2B van 1 maart 2011 heeft 2theloo holding als bestuurder van 2theloo B2B het besluit genomen het 2theloo winkelconcept uit te gaan rollen in Belgie. In verband hiermee zullen 2 bijkantoren warden opgericht in Belgie. De bijkantoren worden geopend in: Antwerpen, Stadsfeestzaal, ' Meir 78, 2000 Antwerpen en Waasland shopping center, Kapelstraat 100, 9100 Sint-Niklaas

als wettelijk vertegenwoordiger wordt aangesteld mw. Anita Knasiak-Banasiak, wonende Westerlaan 30, 9100 sint-niklaas, Belgie.

de oprichtingsdatum van de bijkantoren is 1 augustus 2011.

het 2theloo concept behelst schone wc's in combinatie met aanverwante diensten, zoals een shop met toiletgerelateerde producten en soms zelfs een koffiecorner. 2theloo streeft ernaar de beste service te verlenen en een aangename , schone toiletervaring te bieden.

dit besluit is rechtsgeldig genomen door 2Theloo Holding B.V. als de bestuurder van 2Theloo B2B, welke wordt vertegenwoordigd door de vennootschap Venator Ventures B.V., die op haar beurt wordt'. vertegenwoordigd door de vennootschap C. Treurniet Holding B.V. , vertegenwoordigd door de heer C. Treurniet en Boston Republic B.V., vertegenwoordigd door de heer A. Holtz.

getekend door:

De bestuurder 2Theloo Holding B.V.

vast vertegenwoordigd door Venator Ventures B.V.

vast vertegenwoordigd door Boston Republic B.V.

vast vertegenwoordigd door de heer A. Holtz

en C. Treurniet Holding B.V.

vast vertegenwoordigd door de heer C. Treurniet

Op de laatste bez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

" telioudÉn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

20/03/2017 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 13.03.2017 17064-0002-010

Coordonnées
2THELOO B2B B.V.

Adresse
MEIR 78 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande