3CRT+

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3CRT+
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.032.182

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 05.08.2013 13394-0225-010
15/09/2011
ÿþ 1.1ry1 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" 11139768*

.~ ~ i! l' á ~i f-::

`' S~n_.

-

Griffie Da

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/09/201F - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0 i5b Ù 32 4i2_

Benaming !!

(voluit) : 3CRT+

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2275 Lille (Gierle), Molenpad 53

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zesentwintig augustus: twee duizend en elf dat :

1. De heer RAEYMAEKERS Chris Louis, geboren te Herentals op achtentwintig januari negentienhonderd achtenzestig, ongehuwd, wonend te 2275 Lille (Gierle), Veenzijde 12.

2. Mevrouw RAEYMAEKERS Michelle, geboren te Turnhout op drieëntwintig juli negentienhonderd' eenennegentig, ongehuwd, wonend te 2275 Lille (Gierle), Molenpad 53;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft. als naam: 3CRT+.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2275 Lille (Gierle), Molenpad 53.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht warden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de handel, de fabricatie, de bewerking en behandeling van diamant en andere edelgesteenten.

- de aankoop, verkoop, fabricatie van juwelen van edele of van onedele metalen geplateerd met edele. metalen; van edel- cf halfedelstenen of van combinaties van edele metalen en edel- of halfedelstenen, alsook vervaardiging en reparaties van sieraden, imitatiesieraden en edelsmeedwerk.

- de aankoop, verkoop, fabricatie en verwerking van alle producten, toestellen en toebehoren die op welke wijze ook verband kunnen hebben met het doel.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven en nemen van octrooien, know-how en aanverwante immateriële activa.

- aile verrichtingen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel betrekking hebben of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- het bevorderen van de oprichting van de vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

- het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen. Zij kan alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Dit alles zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of

te. verkrijgen. _ _ .

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd zesentachtig (188) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op acht mei om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist - dat de vennootschap zal bestuurd worden door één (gewone) zaakvoerder;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur (maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel): de heer RAEYMAEKERS Danny Jozef Louis, geboren te Herentals op zeven maart negentienhonderd vierenzestig, wonend te 2275 Lille, Molenpad 53, die hier tussenkomt en die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/09/2011- Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- aan te stellen als bijzondere gevoimachtigde(n) : Matheussen & Co BVBA, te 2270 Herenthout, Vonckstraat 37, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrich-tingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, dit alles ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

De heer Danny Raeymaekers, voornoemde aangestelde zaakvoerder, beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd . bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
3CRT+

Adresse
MOLENPAD 53 2275 GIERLE

Code postal : 2275
Localité : Gierle
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande