3F LAVASH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3F LAVASH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.321.679

Publication

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.10.2013, NGL 23.12.2013 13702-0007-008
24/01/2012
ÿþà

Mod Word 11.1

"

A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemjngsnr : 0841.321.679 Benaming

(voluit) : 3F LAVASH (verkort) :

Illeergelegd ter griffie von de Rechtbani van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 1 JAN. 2012

t 1i1 111111111 Vlfl~lfl BVB

*izoai~sz

Voc behoi, aan l Betgi Staats

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jansplein (paviljoen) 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG-BENOEMING

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 05/12/2011)

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder per 05/12/2011 van de heer ARIKAN OSMAN, Sint-Elisabethstraat 59, 2060 Antwerpen

De vergadering aanvaardt de benoeming als zaakvoerder per 05/1212011 mevrouw BAHCELI NURAY, Sint-Elisabethstraat 59, 2060 Antwerpen

-L ` Arikan Osman

xo c&s..10eCàt Bahceli Nuray

Op de Laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/12/2011
ÿþ Motl2.a~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lrn:-s" .~-~- ' ti" ,p "suif 1e Van de

Rechtbank nfe i::`erRe(n

op NOV. nit _

DeG~~~er.

i

*11183916"

v beh

aa

Be Sta:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 9 ff " 324. 6 99

Benaming

(voluit) : 3F LAVAS H

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Sint-Jansplein (paviljoen)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 18 november 2011, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 21 NOV. 2011. Boek 196 blad 50 vak 19. Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai H. HUBERLAND", dat :

1) De heer ARIKAN Osman, geboren te Yesilova (Turkije) op veertien maart negentienhonderd één en tachtig, wonende te 2060 Antwerpen, Sint-Elisabethstraat 59, en zijn echtgenote :

2) Mevrouw BAHCELI Nuray, geboren te Antwerpen-Borgerhout op twintig augustus negentienhonderd acht; en zeventig, wonende te 2060 Antwerpen, Sint-Elisabethstraat 59.

De comparanten sub 1) en 2) zijn gehuwd te Turkije zonder huwelijkscontract te hebben afgesloten,; ongewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "3F LAVASH", met zetel te 2060 Antwerpen, Sint-Jansplein (paviljoen), hebbende als doel :

I. Het uitbaten van een supermarkt en/of superette.

U. Het uitbaten van snackbars.

Restauratiehouder: de bereiding en verkoop van bereide schotels, pizza's;

Frituur : de verkoop van vleeswaren, mosselen, ... (met andere woorden de gerechten opdienen in een. wegwerpverpakking van papier, karton of kunststof);

Bereiding en bedeling van soep;

Drankgelegenheid : de cafés, herbergen, tavernes en bars en tearooms; Het verhuren en huren van zalen, alle goederen; ... Sportweddenschappen.

111. De handel, de aan- en verkoop in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, de invoer, de uitvoer,; i het vervoer, de intracommunautaire levering en verwerving, het afwerken en bewerken, de vertegenwoordiging, de licentie, de makelarij en agentuur, het ontwerpen en ontwikkelen, het zelf of doen fabriceren en herstellen, de installatie en het onderhoud, huur en verhuur, het bezit, de verwerving, de exploitatie en het productief maken van menigvuldige goederen in de meest ruime zin en van met de hierboven vermelde activiteiten ` aanverwante producten in het bijzonder.

De vennootschap kan, door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële; tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden. Zij kan ook deelnemen aan het bestuur van deze vennootschap.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent op; vertegenwoordiger voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 30.000 euro, vertegenwoordigd door 300 gelijke aandelen zonder: vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is volledig volstort zodat het bedrag van 30.000 euro ter

" beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen`

dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn:

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelingen waarvoor volgens:

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als;

verweerder.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige'

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers vande vennootschap_ aanstellen.__

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de heer ARIKAN Osman, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand mei om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Overname verbintenissen.

De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één oktober twee duizend en elf onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zat hebben verworven.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld :

- notaris Frederik Jorissen, teneinde zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en latere wijzigingen ervan.

- de heer Hoste Freddy, gevolmachtigde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREHOS ACCOUNTING" te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 35, teneinde bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en aile stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.09.2015, NGL 06.01.2016 16010-0425-010

Coordonnées
3F LAVASH

Adresse
SINT-JANSPLEIN (PAVILJOEN) 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande