3IE.5 ARCHITEKTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3IE.5 ARCHITEKTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.672.913

Publication

28/06/2012
ÿþMa1Warti11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEPGELEGD

19 -06- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANgeàle MECHELEN

Ondernemingsnr : $ c-16 6 1- 2 . t5

Benaming

(voluit) : 31e.5 Architekten BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Helst op den Berg, Molenstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en twaalf

De veertien juni

Zijn bij mij, Meester Marc CUYPERS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cuypers Marc & Laurence geassocieerde notarissen, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Frans Coeckelbergsstraat 14, houder der minuut, aanwezig

de heer DE RIJCK Luc Marcel Maria [Rijksregister nummer 61,09.25-039.70], geboren te Heist-op-den-Berg op vijfren-twin-tig september negentienhonderd een-en-zes-+tig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Molenstraat 15, ongehuwd.

A, VERKLARING VAN OPRICHTING - FINANCIEEL PLAN

De comparant verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van de burgerlijke ven-nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij opricht onder de benaming "3ie.5 Architekten BVBA", met maat-schappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Molenstraat 15, waarvan het gepiaat-ste kapitaal achttien-duizend zeshonderd (18.600) euro bedraagt.

B. INBRENG

De comparant verklaart en erkent dat het gehele kapitaal door hem is geplaatst, welk bedrag volledig werd afbetaald door deponering ervan op een bijzondere rekening nummer BE 82 7310 2523 9068 bij de K BC Bank Helst op den Berg te Heist op den Berg, Bergstraat 47 , geopend ten name van de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijk-held in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van depone-ring, afgegeven door genoemde instelling , dat aan mij, notaris, overhandigd is om bij mij bewaard te blijven.

C. VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor zijn inbreng worden aan de oprichter-vennoot honderd zesentachtig aandelen

toegekend zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal

vertegenwoordigen, en die bijgevolg bij onderha-vige oprichting een fractiewaar-de van honderd euro ieder

hebben.

Afbetaling

De aandelen zijn aldus volledig afbetaald,

F. STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennoot-schap luiden als volgt :

BENAMING, VORM, DUUR, ZETEL EN DOEL

Artikel 1 Benaming en vorm

1.1 De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is opgericht onder de naam " 3ie.5 Architekten BVBA.

Artikel 2 Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3 Zetel

3.1 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Molenstraat 15

Artikel 4 Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van archi-tect;

- Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband

staan met haar maatschappelijk doelvoor zover deze niet onverenigbaar zijn met het

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 11.111111111111.1711111







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Reglement van de beroepsplichten van de Orde van de Architecten;

- Bijzondere bouwadviezen (PPS, DBFM-projektbegeleiding);

- Projektmanagement;

- Interieur- en landschapsinrichting

- Design

- Het uitvoeren van expertises, ook als gerechtsdeskundige;

- EPB-- en EPC verslaggeving;

- Veilïgheidscoërdinatïe;

- Stabiliteitsstudies;

.- Bouwtechnische studies;

- (Bouw)advies voor bouwheren;

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten als dit gebeurt op een niet commerciële wijze volgens het beheer van een goed huisvader en zij moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn;

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschap-pen, van welke aard ook.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard, Het maatschappelijk doel en de activi-teiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Or-de van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen.

Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennoot-schap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagi-airs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoe-fening van het beroep van architect respecteert.

KAPITAAL EN VENNOTEN

Artikel 5 Kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig kapitaalaandelen zonder aanduiding van waarde, die ieder één/honderd/zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11 Bestuursorgaan

11.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlij-ke personen die

gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten inge-schreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers en vereffenaars.

11.2 Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmid-dellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ont-slag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

11,3. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 12 Bevoegdheden

12.1 Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uit-zondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de al-gemene vergadering.

12.2 ledere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen die-nen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

12.3 Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect, Artikel 13 Vertegenwoordiging

13.1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oe-fenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

13.2 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

13.3 indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig

vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen,

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door per-sonen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het be-roep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in ei-gen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergade-ring worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 fe-bruari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

13.4 indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaak-voerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot re-gularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergade-ring worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 fe-bruari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

CONTROLE EN ALGEMENE VERGADERING

Artikell4 Controle

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen; in dat geval heeft iiedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

Artikel 15 Algemene vergadering

15,1 De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-

vennoot hem daartoe verzoekt, De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze

algemene vergadering.

15.2 Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de be-noerning en het ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldi-ging en de duur van hun mandaat.

15.3 Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergade-ring bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

15.4 Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die ge-machtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gege-ven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

15.5leder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de

eerste vrijdag van de maand juni te twintig uur, in de maatschappe-lijke zetel, tenzij de oproepingsberichten een andere plaats aanduiden. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergade-'ring op de eerstvolgen-'de werkdag plaats, op hetzelfde uur,

BOEKJAAR, JAARREKENING, WINSTVERDELING

Artikel 16 Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op een en dertig december van ieder jaar,

G. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot een en dertig december tweeduizend dertien,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

,r'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

H. VERGADERING VAN DE VENNOOT.

Benoeming zaakvoerder I Niet-benoeming commissaris.

En onmiddellijk hierna komt de vennoot-oprichter in vergadering bijeen,

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer Luc Marcel Maria De Rijck, ,

voornoemd.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van

de neerleg-ging overeenkomstig artikel 67 Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager

van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap

overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door het verbod van bestuursfuncties van het Koninklijk

Besluit van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De vennoot verklaart dat uit te goeder trouw gedane schattingen blijkt dat de vennootschap gedurende het

eerste boekjaar niet onder de wettelijke verplichting zal vallen om een commissaris te benoemen, zodat bij

toepassing van artikel 141 Wetboek van Vennootschappen, geen commissaris benoemd wordt,

I, BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDER.

Volmacht

De zaakvoerder verklaart volmacht, met macht van indeplaatsstelling, te verlenen aan bvba Onsia

Fiduciaire, met zetel te 2220 Helst-op-den-Berg, Mechelsesteenweg 171/B ten einde voor onderhavige

vennootschap alle formalitei-ten te vervullen inzake de inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen, als

ook om de inschrijving als BTW-belastingplichtige te bekomen.

WAARVAN AKTE EN PROCES-VERBAAL,

Afgesloten en verleden te Heist op den Berg, datum als boven.

Na integrale toelichting en gedeeltelijke voorlezing hebben de comparanten samen met mij, notaris, deze

akte getekend. Volgen de handtekens.

Geregistreerd te Heist op den Berg op 15 juni 2012 Boek 294 blad 52 vak 15 acht bladen geen verzending.

Ontvangen vijf en twintig euro(¬ 25). De ontvanger a.i.(getekend)A.Buermans.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSELáfgeleverd op vrij papier voor inlassing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

MARC CUYPERS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op-de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 31.08.2016 16533-0433-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16533-0436-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2016 16533-0434-011

Coordonnées
3IE.5 ARCHITEKTEN

Adresse
MOLENSTRAAT 15 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande