4C INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4C INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.597.376

Publication

24/02/2014
ÿþ ,"  ~ Mod Word 11.1

~ ~t`1i ~.~~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0535.597.376

Benaming

(voluit) : 4C INVEST

(verkort) :

11

Vc

behc

aar

Belç

Staal



NFERGELEGD

13 -02- 20i4

-

VGrifi#i

G~l~t'1= ~li~~'.i-,71=:.=' N'," Oran

.- -I.OE?Pl"-Aa.4.1" ci-.-:e.-R=4E~;*-ir~l;i :\1

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Stationsstraat 60/5

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG - ONTSLAG VAN BESTUURDER

Blijkens de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 10 juni 2013 werd de verrichting van quasi-inbreng goedgekeurd.

in toepassing van artikel 396 van het Wetboek van Vennootschappen worden de volgende verslagen

neergelegd:

- bijzonder verslag van de raad van bestuur d.d. 10 juni 2013;

- verslag van C. Rombaut Bedrijfsrevisoren BV BVBA, vertegenwoordigd door de Heer Cari Rombaut,

bedrijfsrevisor, d.d. 7 juni 2013.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 20 december 2013:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag KCO Advisory Services BVBA als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf heden.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan meester Luc Wynant en meester Maarten Poulussen, advocaten, beide met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 221, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige bekendmakings- en andere formaliteiten aangaande de voorgaande besluiten te vervullen.

Maarten Poulussen,

Lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd:

- bijzonder verslag van de raad van bestuur d.d. 10 juni 2013

- verslag van C. Rombaut Bedrijfsrevisoren BV BVBA, vertegenwoordigd door de Heer Carl Rombaut,

bedrijfsrevisor, d.d. 7 juni 2013

- notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 10 juni 2013

- notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d, 20 december 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2013
ÿþY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

rood Word 71.1

~1iq~Jmt 'j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

Ondernemingsnr ; ~ `~j5 31

Benaming

(voluit) ; 4C INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Stationsstraat 60/5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 5 juni 2013, ter registratie blijkt dat een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2SEE", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Stationsstraat 6015, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder nummer 0843.360.659;

2, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KCO ADVISORY SERVICES", met maatschappelijke zetel te 1933 Sterrebeek, Hippodroomlaan 121, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder nummer 0833.480.814;

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDMARTENS", met maatschappelijke zetel te 3350 Orsmaal, Sint-Truidersteenweg 187, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0866.530.692

NAAM VORM

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "4C INVEST".

Deze naam wordt altijd voorafgegaan of gevolgd door de woorden "cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", voluit dan wel afgekort.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is te 2800 Mechelen, Stationsstraat 60/5.

De raad van bestuur kan, zonder wijziging van de statuten, de maatschappelijke zetel verplaatsen naar elke andere plaats. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel wordt door de raad van bestuur bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur is gemachtigd bijkantoren te openen, zowel in België als in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en in naam en voor rekening van derden, aile handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

-het nemen van participaties in ondernemingen, zowel Belgische ais buitenlandse; dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan de participaties verwerven door iedere rechtsgeldige wijze van verwerving; zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken; zij zal daartoe alle aan de participaties verbonden rechten, waaronder het stemrecht, uitoefenen op .zodanige wijze dat de belangen van de vennootschap zo goed mogelijk worden gewaarborgd;

- het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen waarin zij participeert, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen;

het voeren van de administratie, alsook het bestuur en directie van de vennootschap of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

-het verrichten van handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met advies, coördinatie, communicatie en publiciteit, onder meer het verrichten en het verlenen van advies en strategische aanbevelingen inzake alle vormen van communicatie en reclame in de breedste zin van het woord en het ont-wike en en beheren van intellectueleeigendomsrechten zoals merken. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

NEERGELEGD

" 1 -06- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOORHANDE1. te MEOHIwf»EN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, met inbegrip van het beleggen en wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende waarden.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan en waarborgen.

DUUR

de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door het totaal van de aandelen waarop door alle vennoten ingeschreven wordt.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt E 709.478,38, vertegenwoordigd dcor 81.000 aandelen, onderschreven deels in specien en deels in natura, volstort ten belope van in totaal E 297.981,18.

Het kapitaal dat het vast gedeelte te boven gaat, is, zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten is vereist, veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, telkens nieuwe vennoten toetreden of intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of een andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen, dit alles met inachtname van de wettelijke en statutaire bepalingen terzake,

iedere vennoot schrijft in op minstens één aandeel.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. ROMBAUT Bedrijfsrevisoren te 2600 Antwerpen, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, aangesteld overeenkomstig artikel 395 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft verslag uitgebracht over voorschreven inbreng in natura, van welk verslag, gedateerd op 6 mei 2013, de besluiten ais volgt luiden:

Ondergetekende, burg. bvba C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, verklaart:

De inbreng in natura voor een bedrag van 141.895,80 Euro als onderdeel van de gemende inbreng ten belope van 553.393 Euro van de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 4C Invest bestaat uit een deelneming van 1.620 aandelen, of 6 % van de aandelen van de BVBA 4C Consulting.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De gemengde inbreng waar de inbreng in natura deel van uitmaakt zal worden vergoed door middel van creatie en toekenning van 63.180 aandelen zcnder vermelding van nominale waarde. Er worden geen andere voordelen als tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht niet bestaat een uitpraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag bevat 14 pagina's en is uitsluitend opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag enkel ten dien einde worden aangewend.

Opgesteld te goeder trouw,

Berchem, 6 mei 2013

C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke B.V,B.A., vast vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, Bedrijfsrevisor (getekend).

AANSPRAKELIJKHEID

De vennoten zijn slechts gehouden ten belope van hun inbreng. Tussen hen bestaat geen hoofdelijkheid, noch ondeelbaarheid. Nochtans kan eik van de vennoten, op elk ogenblik en van rechtswege, en zonder dal hieraan enige beperking kan worden aangebracht, hoofdelijk gehouden zijn voor de verbintenissen van de

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge vennootschap tegenover de cliënt, inzoverre dat deze verbintenissen betrekking hebben op een door hem

V behandeld dossier.

VENNOTEN

De vennootschap telt twee categorieën vennoten:

a) de stichters van deze coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

b) de vennoten natuurlijke personen of de vennootschappen die tegelijk:

- voldoen aan de voorwaarden van artikel 7,

eenparig aanvaard worden door de algemene vergadering van de vennoten, die beslist overeenkomstig

artikel 16,

- op één of, in voorkomend geval, meerdere aandelen van de vennootschap onderschrijven, en

- zich ertoe verbinden de statuten en het reglement van inwendige orde na te leven.

in geval van weigering van aanvaarding, moet de algemene vergadering geen reden voor zijn beslissing te

geven.

ALGEMENE VERGADERING

a) De jaarvergadering van de vennoten zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

b) De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur samengeroepen.

c) Eender welke vennoot kan op eender welk ogenblik vragen een algemene vergadering samen te roepen waarvan hij de agenda bepaalt. De algemene vergadering moet binnen de vijftien (15) dagen gehouden worden.

d) De algemene vergaderingen komen bijeen op de maatschappelijke zetel of op eender welke andere in de uitnodigingen aangegeven plaats.

RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die uit minstens drie leden bestaat.

De Stichtende Vennoten hebben steeds het recht minstens twee bestuurders voor te dragen zolang zij vennoten zijn.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meerdere ondervoorzitters kiezen.

Iedere bestuurder kan op eender welk ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. De raad van bestuur zorgt onmiddellijk voor de wettelijke publicaties en de eventuele wijzigingen van het register van rechtspersonen.

BEVOEGDHEID

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide machten om aile handelingen te stellen die nuttig of nodig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel.

Hij heeft de macht alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de algemene verga-dering voorbehouden worden.

De raad van bestuur kan voor bijzondere en welbepaalde doeleinden zijn machten geheel of gedeeltelijk delege-ren aan een lasthebber, die niet noodzakelijk een vennoot of een bestuurder moet zijn. De raad van bestuur kan een directiecomité samenstellen, waarvan de leden binnen en buiten de schoot van de raad van bestuur kunnen worden aangesteld. Het reglement van inwendige orde bepaalt de bevoegdheden en de werking van het directie-comité.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap zal geldig vertegenwoordigd worden in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, door twee bestuurders, waarvan minstens één bestuurder benoemd op voordracht van de Stichtende Vennoten, die gezamenlijk handelen en die tegenover derden geen bewijs van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur moeten leveren,

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen.

De vennootschap zal geldig vertegenwoordigd worden in al haar daden van dagelijks bestuur, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, door de gedelegeerde bestuurder of, indien de vennootschap er meer dan één telt, door één van hen, die tegenover derden geen bewijs van een voorafgaande beslissing moet leveren.

De gedelegeerde bestuurder kan zelf, voor bijzondere en welbepaalde doeleinden, een deel van zijn machten overdragen aan een lasthebber, die geen vennoot of bestuurder moet zijn.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

VERDELING

Op de in de jaarrekening vermelde nettowinst wordt er 5% afgenomen voor het aanleggen van de wettelijke re-serve; deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve 10% van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur wordt het saldo jaarlijks ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die autonoom de aanwending ervan bepaalt conform de bepalingen voorzien in het reglement van inwendige orde en binnen de grenzen opgelegd conform de toepasselijke wetsbepalingen.

ONTBINDING-VEREFFENING

a) Overeenkomstig artikel 17, zal de vennootschap ontbonden kunnen worden bij een door alle vennoten éénparig goedgekeurde beslissing.

De vergadering der vennoten zal tenminste twee personen aanduiden die ais vereffenaars zullen optreden.

l S " foor behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Indien de algemene vergadering niet overgaat tot aanduiding van de vereffenaars waarvan sprake in de voorgaande alinea, zullen ten minste twee vereffenaars aangeduid worden in gemeenschappelijk overleg door de stathouders van de Orden waarvan de vennoten lid zijn.

b) Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald en aan al diens verplichtingen te hebben vcl-daan, zullen de vereffenaars de overblijvende gelden kunnen verdelen volgens de schriftelijke instructies van de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig het reglement van inwendige orde,

Bij gebrek aan bepalingen in het reglement van inwendige orde, zal de vereffening als volgt gebeuren : na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het saldo vooreerst worden aangewend tot terugbetaling van de stortingen gedaan ter volstorting van de aandelen; indien alle aandelen niet in gelijke mate werden volgestort, zullen de vereffenaars het evenwicht tussen de aandelen op het vlak van de volstortingen herstellen, ofwel door oproepingen tot volstorting, ofwel door gedeeltelijke terugbetalingen; het overschot van het actief wordt in gelijke delen verdeeld onder de aandelen.

c) De vennootschap zal niet ontbonden zijn door het overlijden van een vennoot.

D. OVERGANGSBEPALINGEN

a) het eerste maatschappelijk boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op 31 december 2413.

b) de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de Vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennoot-schappen de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de Vennootschap in oprichting zijn aangegaan of voorafgaand aan het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zullen warden aangegaan, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de Vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de Vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Benoeming van bestuurders.

Op voordracht van de Stichtende Vennoten

De Stichtende Vennoten beslissen het aantal bestuurders te bepalen op 4 en benoemen als bestuurders voor een termijn van 6 jaar die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van de vennoten die gehouden wordt in het jaar 2019:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRM FORCE", met maatschappelijke zetel te 1982 Elewijt, Tervuursesteenweg 550, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met ais ondernemingsnummer 0897.449.146, vast vertegenwoordigd door de Heer Pascal Borremans, wonende te 1982 Elewijt, Tervuursesteenweg 550,

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAMAS CONSULT', met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Linterpoortenlaan 242, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met ais ondernemingsnummer 0460.673.586, vast vertegenwoordigd door de Heer Johan Van Genechten, wanende te 1980 Zemst, Linterpoortenlaan 242

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KCO ADVISORY SERVICES", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Heer Kurt Cogghe, wonende te 1933 Sterrebeek, Hippodroomlaan 121

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDMARTENS", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Heer Geert Martens, wonende te 3350 Orsmaal, Sint-Truidersteenweg 187

Het mandaat van bestuur is onbezoldigd.

Bijzondere Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Luc Wynant, advocaat, met kantoor te B-1050 Brussel, Louizalaan 221, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister alsook bij een ondernemingstoket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

RAAD VAN BESTUUR

En de dagorde afgehandeld zijnde, zijn onmiddellijk bijeengekomen de leden van de raad van bestuur; allen voornoemd, die bij algemeenheid van stemmen besluiten om

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAMAS CONSULT", voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap te benoemen

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAMAS CONSULT", voornoemd, tot

gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap te benoemen, met vaste vertegenwoordiger zoals gezegd.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest, verslagoprichters, verslag bedrijfsrevisor, bankattest





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
4C INVEST

Adresse
STATIONSSTRAAT 60, BUS 5 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande