4G CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : 4G CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 897.923.456

Publication

05/09/2014
ÿþ - Mod Wocd 11.1

_LLI-fat, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-ak

Neergaley-",c/. ter griffie van de

AANGEPASTE STATUTEN (Coördinatie)

NAAM DUUR ZETEL DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0897.923.466

Benaming

(voluit) : 4G Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Heieinde 24/1 te 2360 Oud-Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Omvorming vennootschap - wijziging doel

Heden op 25 augustus 2014 is tussen ondergetekenden:

1) De heer GOUWY Christophe Jozef Rom geboren te Turnhout op 4 mei 1972, (identiteitskaartnummer 590-6655575-43, rijksregistemummer 72.05.04-043.26) wonende te Heieinde 24/1 te 2360 Oud-Tumhout, de beherende vennoot en

2) mevrouw VAN MIERT Sabine Hendrik Maria, geboren te Turnhout op 22 april 1974,

(iclentiteltskaartnummer 062-0026882-69, rijksregistemummer 74.04,22-276.64), wonende te Heieinde 24/1 te 2360 Oud-Turnhouteen mede vennoot

Overeengekomen om de vennootschap om te vormen naar een burgerlike vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap ofwel afgekort BV ovve GCV.

Het doel van de vennootschap werd ook aangepast als volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:'

-Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën afin nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking man geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN n:OOPHANDEL

27 AUG. 2014

ANTWERPEN ittleline TURNHOUT

De Griffier

Gtiffie

11111111MeM1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap ofwel afgekort BV ovve GCV en draagt als firmanaam "4G Consulting".

Artikel 2:

De heer Christophe Jozef Roza Gouwy is beherend vennoot.. Hij is hoofdelijk en onbeperkt ver-antwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille vennoten die slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

Artikel 3..

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, van een uittreksel der oprichtingsakte.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de beherende vennoten.

Artikel 4: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Tumhout, Heieinde 24/1,

De beherende vennoten kunnen de zetel verplaatsen indien dit nuttig is voor de vennootschap. Zji staan in voor een correcte informatie naar de andere vennoten toe en een tijdige bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België afin het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de beheren-de vennoot, mita inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 5:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in elle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is niet het hare.

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 6:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt, na de kapitaalverhoging, vierentachtigduizend (84.000 EUR).

Dit wordt vertegenwoordigd door vijfduizend delen van 16,80 euro.

Artikel 7:

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen

gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige aanwijzing van elke eigenaar van aandelen, het getal van de hem toebehorende aandelen,

2) de gedane stortingen

3) de overdrachten en overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Iedere deelgenoot mag kennis nemen van het register.

Artikel 8:

f

Bijlagen biffiet IleigieliStaatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De beherende vennoot Christophe Jozef Roza Gouwy treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 9:

Iedere beherende vennoot heeft een onbeperkt recht van toezicht en controle op al de verrichtingen van de

vennootschap.

Artikel 10:

Een deelgenoot kan zijn deel niet afstaan aan derden, noch zich verenigen met een derde persoon met

betrekking tot zijn deel, zonder de uitdrukkelijke toestemming van al zijn medevennoten.

Artikel 11:

Een nieuwe beherende vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits de toestemming van iedere deelgenoot en mits inbreng van roerend of onroerend goederen / of kapitaal waarvan de waarde bepaald zal worden zodat dat de interne door de bestaande vennoten ingenomen verhoudingen onge-wijzigd blijven.

Artikel 12:

Hot boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar warden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de beherende vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 18u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 13:

Hot te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt vastgesteld door van de bruto-inkomsten elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik aangelegd worden, af te trekken.

Artikel 14:

In geval van overlijden van een stille vennoot komt door dit overlijden geen einde aan de vennootschap. De waarde van de delen van de overleden stille vennoot worden overgedragen aan de erfgenamen van de stille vennoot.

Artikel 15:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de beherende vennoot. De stille vennoten voorzien in de vervanging. De erfgenamen en rechthebbende van de beherende vennoot worden indien zij dit wensen gewone stille vennoten. Zij kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krach-tens een volmacht. Indien er geen beherende vennoten meer zijn, wordt een bherende vennoot aange-teld door de stille vennoten.

Artikel 16;

In geval een deelgenoot wenst uit te treden brengt hij hiervan zijn medegenoten schriftelijk in kennis. De medevennoten zullen pondspondsgewijs de delen van de uittredende vennoot overnemen tegen de werkelijke waarde op datum van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming over de waarde wordt een onafbankelijke deskundige aangesteld. De deskundige zal rekening houden met aile elementen die de waarde kunnen beïnvloeden. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Artikel 17:

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de vereffening gedaan worden door de zorgen van de beherende vennoot. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de ven-nootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen tussen aile deelgenoten verdeeld in ver-houding tot hun delen in het kapitaal.

Aldus overeengekomen te Oud-Turnhout op 25 augustus 2014.

Opgemaakt in twee exemplaren, waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben

Notulen opgemaakt door Christophe Gouwy, zaakvoerder 4G Consulting GCV.

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013
ÿþOndememingsnr : 0897.923.456

Benaming

(voluit) : 4G Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Heieinde 2411 te 2360 Oud-Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging in toepassing van art. 537 WIB

Heden op 22 november 2013 is tussen ondergetekenden:

1) De heer GOUWY Christophe Jozef Roza geboren te Turnhout op 4 mei 1972, (identiteitskaartnummer 590-6655575-43, rijksregistemummer 72.05.04-043.26) wonende te Heieinde 24/1 te 2360 Oud-Turnhout, de beherende vennoot en

2) mevrouw VAN MIERT Sabine Hendrik Maria, geboren te Turnhout op 22 april 1974,

(identiteitskaartnummer 062-0026882-69, rijksregistemummer 74.04.22-276.64), wonende te Heieinde 24/1 te 2360 Oud-Tumhouteen mede vennoot

Overeengekomen om het kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap 4G Consulting GCV te verhogen van 5.000 EUR naar 84.000 EUR (viertentachtig duizend EURO) en dit volgens de procedure voorzien in artikel 537 van het wetboek inkomstenbelastingen. De aandeelhouders hebben ingestemd met de incorperatie van het dividend dat betaalbaar gesteld werd op 22 november 2013. De aandeelhouders stemmen ook in om dit kapitaal minimum vier jaren in de vennootschap te houden. De aandeelhouders hebben zich ook akkoord verklaard met bijgevoegde coördinatie van de statuten.

De kapitaalverhoging gebeurt door een inbreng in natura waarbij de vennootschap gebruik maakt van optie om geen revisor aan te duiden als vennootschap met rechtspersoonlijkheid, maar met onbeperkte aansprakelijkheid. De juiste boekingen werden onmiddellijk volgend op de algemene vergadering voorzien,

De kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De aandelenverhouding blijft ongewijzigd tussen beide vennoten.

Na de kapitaalverhoging is de aandelenverhouding als volgt:

1) de heer Christophe Jozef Roza GOUWY is eigenaar van 4996 aandelen van 16,8 euro per aandeel, hetzij samen 83.932,80 euro . Alle aandelen zijn volledig voistort.

2) mevrouw Sabine Hendrik Maria Van Miert is eigenaar van4 aandelen aan 16,80 euro per aandeel, hetzij samen 67,20. Alle aandelen zijn volledig volstort.

Gelet op het gebrek aan actieve daden van de tweede vennoot wordt het besluit van de algemene vergadering van 08-09-2009 herroepen en wordt de tweede vennoot mevrouw Sabine Hendrik Maria VAn Miert terug als stille vennoot aangeduid.

AANGEPASTE STATUTEN (Coördinatie)

I. NAAM DUUR ZETEL DOEL

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap en draagt als firmanaam "4G

Consulting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

IY

IY

HM Wafd 11.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

NF

GRIFFIE RECH r ' .:t

2 6 1,10V, 2013

M.W..

KOOPHANDEL T-l.a~?hlwiJUT

~.  .~...0 giet'

h~

*13183268'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2:

De heer Christophe Jozef Roza Gouwy is beherend vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt ver-antwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille vennoten die slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

Artikel 3;

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, van een uittreksel der oprichtingsakte.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de beherende vennoten. Artikel 4: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Tumhout, Heieinde 24/1.

De beherende vennoten kunnen de zetel verplaatsen indien dit nuttig is voor de vennootschap. Zji staan in voor een correcte informatie naar de andere vennoten toe en een tijdige bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de beheren-de vennoot, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 5:

De opsomming van het doel wordt in dit uittreksel beperkt tot de opsomming van de belangrijkste activiteiten. (Conform artikel 69 van het wetboek vennootschappen dient een gewone commanditaire vennootschap geen nauwkeurige omchrijving te geven van haar doel). In de statuten staat het volledige doel dat desgewenst zat ter beschikking gesteld worden van betrokken partijen.

1) Algemene beheer & holdingprestaties

2) Het verrichten van apotheekprestaties:

3) - alle financiële dienstprestaties leveren die niet onder het monopolie vallen van het instituut der accountants en belastingconsulenten (financiële planning, ondersteuning bij afsluiting, assistentie bij fiscale zaken, etc.)

4) beheer van het patrimonium (roerend en onroerend) van de vennootschap

5) bestuurdersprestaties

Artikel 6:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt, na de kapitaalverhoging, vierentachtigduizend (84.000 EUR).

Dit wordt vertegenwoordigd door vijfduizend delen van 16,80 euro.

Artikel 7:

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de venncotschap wordt een register van aandelen

gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige aanwijzing van elke eigenaar van aandelen, het getal van de hem toebehorende aandelen,

2) de gedane stortingen

3) de overdrachten en overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer ingeval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Iedere deelgenoot mag kennis nemen van het register,

Artikel 8:

De beherende vennoot Christophe Jozef Roza Gouwy treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen té stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 9;

Iedere beherende vennoot heeft een onbeperkt recht van toezicht en controle op al de verrichtingen van de

vennootschap.

Artikel 10:

Een deelgenoot kan zijn deel niet afstaan aan derden, noch zich verenigen met een derde persoon met

betrekking tot zijn deel, zonder de uitdrukkelijke toestemming van al zijn medevennoten.

Artikel 11:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een nieuwe beherende vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits de toestemming van iedere deelgenoot en mits inbreng van roerend of onroerend goederen 1 of kapitaal waarvan de waarde bepaald zal worden zodat dat de interne door de bestaande vennoten ingenomen verhoudingen onge-wijzigd blijven.

Artikel 12:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de beherende vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 18u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 13:

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt vastgesteld door van de bruto-inkomsten elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en aile voorzieningen die naar goed koopmansgebruik aangelegd worden, af te trekken.

Artikel 14:

In geval van overlijden van een stille vennoot komt door dit overlijden geen einde aan de vennootschap. De waarde van de delen van de overleden stille vennoot worden overgedragen aan de erfgenamen van de stille vennoot.

Artikel 15:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de beherende vennoot. De stille vennoten voorzien in de vervanging. De erfgenamen en rechthebbende van de beherende vennoot worden indien zij dit wensen gewone stille vennoten. Zij kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krách-tens een volmacht. Indien er geen beherende vennoten meer zijn, wordt een bherende vennoot aange-telel door de stille vennoten.

Artikel 16:

ln geval een deelgenoot wenst uit te treden brengt hij hiervan zijn medegenoten schriftelijk in kennis. De medevennoten zullen pondspondsgewijs de delen van de uittredende vennoot overnemen tegen de werkelijke waarde op datum van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming over de waarde wordt een onafhankelijke deskundige aangesteld. De deskundige zal rekening houden met alle elementen die de waarde kunnen beïnvloeden. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open,

Artikel 17:

In geval van ontbinding van de vennoôtschap, om welke reden ook, zal de vereffening gedaan worden door de zorgen van de beherende vennoot. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de ven-nootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen tussen alle deelgenoten verdeeld in ver-houding tot hun delen in het kapitaal.

Aldus overeengekomen te Oud-Turnhout op 22 november 2013.

Opgemaakt in twee exemplaren, waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Coordonnées
4G CONSULTING

Adresse
HEIEINDE 24, BUS 1 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande