4IN FINITY ,AFGEKORT : 4I

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4IN FINITY ,AFGEKORT : 4I
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.819.937

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 29.08.2014 14539-0231-010
20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 10.01.2014 14008-0140-010
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 28.09.2012 12595-0421-010
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11519-0554-009
27/02/2015
ÿþ ASod word 14.1

iliratle In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



jm11 111111111)Wiui~guiiMn

Neer ~~elegd ter griffie r d RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 EEB, 2015

AAITI7ERPEN afffr,teiing TURNHOUT

Ge

r' ~rilier

" Iermm" " " " " " " " " " " " " " " " " -aszre....è

Ondernemingsnr : 0874.819.937

Benaming

(voluit) : J-CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel - Kemeldijk 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke benaming- wijziging maatschappelijke zetel-wijziging maatschapelijk doel- kapitaalverhoging en wijziging overdrachtsregeling

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op veertien januari tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden op zestien januari tweeduizend vijftien en tot op heden niet ontvangen.

1.WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen als volgt: de naam "J-CONSULTING" wordt vervangen door "4infinity", afgekort "4i".

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing en artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "4infinity", afgekort "4i".

2.W IJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering bevestigt dat de maatschappelijke zetel werd verplaatst van het huidig adres naar 2300 Turnhout, Steenweg op Gierle 193 bus 10.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing en de eerste zin van artikel 2 te vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Gierle 193 bus 10."

3.WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen door schrapping van de zin "kok voor feest" en door toevoeging van de hiernavolgende activiteiten:

"Het aanbieden van computerinfrastructuren, zowel op het vlak van hardware als op het vlak van software. Dit niet enkel als handelaar in deze sector maar tevens als ontwikkelaar van informaticasystemen met uitbreiding naar audio en visuele infrastructuren, alsook naar de beveiligingssector.

Deze systemen zijn bijvoorbeeld gericht op kantoortoepassingen, marketingtoepassingen, veiligheidstoepassingen, beheer en hosting van websites, helpdesks, domotiicatoepassing.

In dit kader heeft de vennootschap tevens tot doel het verzorgen van de installatie en plaatsing van dergelijke toepassingen die zij in aanneming zal uitvoeren dan wel in onderaanneming zal laten uitvoeren."

De nieuwe tekst van artikel 3 van de statuten luidt bijgevolg als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciele of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 t~ - het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm : in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge - het waarnemen van alles bestuurs- en controle-opdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; - in  en uitvoerhandel in menigvuldige goederen;

- tussenpersoon in de handel;

- Het aanbieden van computerinfrastructuren, zowel op het vlak van hardware als op het vlak van software. Dit niet enkel als handelaar in deze sector maar tevens als ontwikkelaar van informaticasystemen met uitbreiding naar audio en visuele infrastructuren, alsook naar de beveiligingssector.

Deze systemen zijn bijvoorbeeld gericht op kantoortoepassingen, marketingtoepassingen, veiligheidstoepassingen, beheer en hosting van websites, helpdesks, domoticatoepassing.

In dit kader heeft de vennootschap tevens tot doel het verzorgen van de installatie en plaatsing van dergelijke toepassingen die zij in aanneming zal uitvoeren dan wel in onderaanneming zal laten uitvoeren. Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

De verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij door eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennoot-schappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel."

4.KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten beiope van duizend vierhonderd euro (¬ . 1.400,00) teneinde het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), op twintig duizend euro (¬ 20.000,00) door inbreng in geld mits creatie van veertien (14) nieuwe aandelen.

Hij verklaart vervolgens in geld in te schrijven voor een bedrag van duizend vierhonderd euro (¬ 1400,00). Het bedrag wordt volledig volstort door de enige aandeelhouder, de heer Lenaerts Luc, die In ruil veertien (14) nieuwe aandelen ontvangt.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op twintig duizend euro (¬ 20.000,00) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde. Dit kapitaal is volstort."

5.WIJZIGING OVERDRACHTSREGELING

De vergadering beslist de huidige overdrachtsregeling, zoals voorzien in artikel 10 van de statuten te schrappen.

De vergadering beslist de overdrachtsregeling als volgt te organiseren

"De overdracht van aandelen bij leven kan volgens de wettelijke bepalingen die gelden voor een BVBA gebeuren.

De overdracht van aandelen bij overlijden gebeurt als volgt:

Bij overlijden van een aandeelhouder hebben de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot de plicht de aandelen over te dragen aan de andere vennoot of vennoten, naar evenredigheid van de aandelen die deze in hun bezit hebben.

Deze verplichting beperkt zich tot de aandelen die de overledene bezit en indien deze deelname groter is dan vijftien procent van het totaal aantal uitgegeven aandelen, tot vijftien procent van het totaal aantal uitgegeven aandelen.

De andere vennoot of vennoten hebben in deze omstandigheid de plicht, naar evenredigheid van de aandelen die zij in hun bezit hebben, om de aandelen die de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot moeten overdragen, over te nemen.

De overdracht dient in een dergelijk geval te gebeuren binnen de negen maanden na het overlijden.

De aandelen dienen overgedragen/overgenomen te worden voor een bedrag dat gelijk zal zijn aan de fractiewaarde van de betreffende aandelen in enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap dat blijkt uit de laatste neergelegde jaarrekening van de vennootschap, verhoogd of verlaagd met anderzijds zaken die niet of niet tegen de juiste waarde op deze balans worden opgenomen

Wat latente meerwaarden betreft, zal er zeventig procent van zo'n meerwaarde toegevoegd worden aan het eigen vermogen. Wat de latente minderwaarden betreft, zal er zeventig procent van zo'n minwaarde afgetrokken worden van het eigen vermogen,

Bij deze waardebepaling zal geen rekening gehouden worden met een mogelijke latente waarde voor goodwill, cliënteel, immateriële vaste activa in het algemeen."

De vergadering beslist dat voorgaande tekst tussen de aanhalingstekens tevens de nieuwe tekst van artikel 10 zal zijn.

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, het verslag van de zaakvoerder en de gecoordineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

~

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 30.07.2010 10373-0091-009
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 30.07.2009 09528-0214-010
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 12.02.2009 09045-0086-009
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 30.08.2007 07700-0356-010
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15555-0134-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16552-0308-010

Coordonnées
4IN FINITY ,AFGEKORT : 4I

Adresse
STEENWEG OP GIERLE 193 BUS 10 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande