4SALES & SERVICES@RETAIL

Société en commandite simple


Dénomination : 4SALES & SERVICES@RETAIL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 504.852.534

Publication

22/02/2013
ÿþ Mod Wafd 11.1

I r L Í; + ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

borgologd for griffe van do Rechitnnk van k'oophand®1 to Antwerpen, op

12 fEg, ~013

Griffie

mlii I III II II 1IIIIIIII

'13032290*

beh(

aar Bell Staal

(.ONDERTEKENENDE PARTIJEN

1.De heer Letor Thierry wonende te 2610 Wilrijk, Koornbloemstraat 191;

Hierna genoemd de "beherende vennoot" enerzijds en

een stille vennoot.

Elk aandeel werd door zijn respectievelijke inschrijvers in specien volstort ten belope van zijn totaliteit,: zodoende het bedrag van 1.000 ¬ van nu af ter beschikking van de vennootschap is,

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : 4Sales&Services@retail

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koornbloemstraat 191 - 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhands document opgemaakt op 20 januari 2013 blijkt ondermeer:

p504" 852" 534

TITEL Il : STATUTEN

Artikel 1 Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap heeft met als naam "4Sales&Services@retail".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk  Koornbloemstraat 191.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 Doel

Het doel van de vennootschap is:

1.Administratie, verkoopondersteuning, consultancy- en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations, communicatie, verkoopondersteuning, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en, publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2.Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.1-let kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

4.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten.

7.De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 5 Kapitaal -- Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 12 Aansprakelijkheid beherende en stille vennoten

Elke beherende vennoot is onbeperkt hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap geschied is.

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft in de vennootschap te zullen inbrengen.

Artikel 13 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 14 Bevoegdheden

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Artikel 15 Vertegenwoordigingsmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist. Artikel 17 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van juni om 18 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan volgende werkdag, zelfde uur.

Artikel 20 Meerderheden Bevoegdheden

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van stemmen over:

 het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

 de goedkeuring van de jaarrekening;

 alle verwervingen en vervreemdingen van onroerende goederen door de vennootschap; ,

 het aangaan van leningen en borgstellingen door de vennootschap.

Artikel 22 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar. Op het einde van ieder boekjaar zal het bestuur de inventaris opmaken en op de jaarvergadering desgevallend het jaarverslag en de jaarrekeningen aan de goedkeuring van de vennoten onderwerpen.

Artikel 23 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de af-schrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld evenredig het aandelenbezit. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 24 Ontbinding  Vereffening

Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten ais voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening.

TITEL III OVERGANGSBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

3.De oprichters, vertegenwoordigd als gezegd, stellen aan ais niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde

termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer Letor Thierry, voornoemd, die, vertegenwoordigd ais gezegd,

verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen

verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

4.Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist

thans geen commissaris te benoemen.

5.Tot bijzondere volmachtdragers voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank

ondernemingen en de BTW worden aangesteld:

-de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Conenco", met zetel te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar rechtsopvolgers en

aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

-de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", met zetel te

Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers.

Letor Thierry

Zaakvoerder

2170

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

,~ ~~aaVoor-

3 betiotideii11

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
4SALES & SERVICES@RETAIL

Adresse
KOORNBLOEMSTRAAT 191 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande