4U2 IN MOTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4U2 IN MOTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.991.129

Publication

26/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II IIII1,11219111 II

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 SEP. 21:11q

ANTWERPEN afcieung TURNHOUT argifkr

Ondememingsnr : 0523.991.129

Benaming

(voluit) : 4U2 In Motion

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zandbergstraat 18, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de algemene vergadering gehouden op 10/09/2014 wordt besloten de maatschappelijke zetel te

2300 Turnhout zandbergstraat 18, te verplaatsen naar 2470 Retie Meierend 61.

Dit vanaf 10/09/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2013
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ne neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 Q Ut 2013

t

bof az se

Sta

ilf

TURIWPOUT

11111(1161310

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

t1~ t~r

iffi

Ondernemingsnr : Benaming ô-3.9'99-429 4u2 In Motion

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2300 Turnhout, Zandbergstraat, 18.

(volledig adres)

Onderwerp akte z. OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd váór registratie om neer te [eggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Turnhout.

Wet blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 19 maart 2013 dat een

vennootschap werd opgericht als volgt

Identiteit van de oprichter. De heer MAERIËN Tobias Greet Peter, ongehuwd, geboren te Turnhout op 28

september 1990, wonende te Turnhout, Zandbergstraat, 18.

Vorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "4u2 In Motion".

Duur.De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op negentien maart tweeduizend dertien.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Zandbergstraat, 18.

Doel. De vennootschap heeft als doel :

-Personal trainer.

-Voedingsdeskundige.

-Masseur.

-Persoonlijke begeleiding van gehandicapte personen.

-Begeleiding van sportactiviteiten en andere recreatie- en ontspanningsactiviteiten.

-Begeleiding van zelfstandig werkende sportbeoefenaars, artiesten en overige bekende

sportlui/personaliteiten.

-Begeleiding bij revalidatie.

-Fitnesscentrum.

-Verhuur, verkoop en lease van sport- en recreatleartikelen.

-Vervaardiging van voedsel/dranken.

-Detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels.

-Andere persoonlijke diensten op vlak van sport en voeding.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Zij kan de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

00r.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00). Het is verdeeld in honderdnegentig (190) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdnegentigste (1/190) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen werden ingeschreven tegen de prijs van honderdnegentig euro (¬ 190,00) per aandeel en zijn volledig volgestort en de gelden ten bedrage van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap DELTA LLOYD BANK te 1210 Brussel, Sterrenkundelaan, 23, op rekening nummer BE11 1325 4128 0148. Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 7 maart 2013.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van juni om zestien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2014.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

- De oprichter heeft verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

- De oprichter heeft besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de heer MAERIËN Tobias Greet Peter, voornoemd, die aanvaard heeft.

- De oprichter heeft verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt en hij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de naamloze vennootschap "Fisc & Div", gevestigd te 2260 Westerlo, Ter Voort, 132, om alle opstartformaliteiten en latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichters en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer ;

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-inschrijving en wijziging in het ondernemingsloket;

-alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemetdonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.07.2015 15367-0470-011

Coordonnées
4U2 IN MOTION

Adresse
MEIEREND 61 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande