58TH CENTURY ENTERTAINMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 58TH CENTURY ENTERTAINMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.234.732

Publication

01/09/2014
ÿþc

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.234.732

Benaming

(voluit) : 58th CENTURY ENTERTAINMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Plantin en Moretuslei 29, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte :,WIJZIGING NAAM - ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING DOEL - ONTSLAG - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan ROCHTUS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROCHTUS & MEESTERS", geassocieerde notarissen, met zetel te Zandhoven, Dr. August Sniedersstraat 1A op 18 augustus 2014, dat in buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 58th CENTURY ENTERTAINMENT, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslel 29, onder meer het volgende werd beslist:

Eerste beslissing

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in SET-EL".

Tweede beslissing

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2018 Antwerpen, Plantin

Moretuslei 29 naar 2018 Antwerpen, Belgiëlei 100.

Derde beslissing

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige

verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie

maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte

verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, en een nieuw doel aan te

nemen,

Het nieuwe doel luidt als volgt:

. "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of dcor bemiddeling , in België of in het buitenland:

a)Alle verrichtingen uit te voeren die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, alsook aile verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld, de aankoop in volle eigendom, naakte eigendom of vruchtgebruik, het huren, al dan niet gemeubeld verhuren, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, het laten bouwen en het laten afbreken van roerende en onroerende goederen, en andere. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

b)Alle verrichtingen van mandaat, beheer en commissie betreffende onroerende goederen, onroerende rechten en in het algemeen, alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel.

c)Alle financiële verrichtingen en namelijk de aankoop, de ruil en de verkoop van aile roerende waarden; alle commissie- en delcredereverrichtingen; de vertegenwoordiging ten titel van commissionair, mandataris of agent, van alle openbare of private, natuurlijke of rechtspersonen; alle daden en verrichtingen voor rekening van derden, alle verbintenissen ten titel van borg, aval of om het even welke waarborg voor rekening van derden.

" Alle daden van beheer, bijstand en management van, van industriële, burgerlijke en handelsvennootschappen, overheidsorganisaties, non-profit organisaties zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (mandaat ) ais bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

.Alle mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar aanvaarden in om het even welke .mennootschap,..vereniging_ _of_.onderneming ;._ .de. _ uennootschap_. kan_. om_ _het__ aven _.welke__ managements-, Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden, en in het raam van de uitvoering ervan alle aktiviteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn; dit zowel in binnen- als buitenland.

" Het organiseren van cursussen en opleidingen,

" riet aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, het uitbaten en onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen,

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als daar bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen, verenigingen of organisaties uitoefenen."

Vierde beslissing

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissingen aangepast. Volmacht wordt daartoe aan geassocieerde notarissen Jan Rochtus en Bénédicte Meesters te Zandhoven gegeven voor het opstellen en neerleggen van de gecoördineerde statuten.

Vijfde beslissing

De heer PITCHKHADZE Henry Mouradovich dient hierbij vrijwillig, met ingang vanaf heden, zijn ontslag in ais zaakvoerder van de vennootschap en verklaart geen enkel tegoed meer te hebben jegens de vennootschap. De vergadering aanvaardt dit ontslag. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als décharge aan deze ontslagnemende zaakvoerder voor de volledige période van zijn.bestuur,

De vergadering beslist, de heer PAPISMEDOV Abn Alen, geboren te Tel Aviv op 16 december 1972, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 80, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van zijn mandaat. Het mandaat van de nieuwe zaakvoerder zal onbezoldigd zijn. De heer PAPISMEDOV Abn verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Hij zal beschikken over de meest uitgebreide macht voorzien bij de wet en de statuten.

-- VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL:

Notaris Jan Rochtus, met standplaats te Zandhoven.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van hef proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

- de coördinatie van de statuten.









BijTagen bij liët1elgisch











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 13.08.2014 14421-0292-010
05/06/2013
ÿþ~."

Mod Worti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neernelend ter griffie van de

Rechtbank van Antwerpen

op 27 m 7e13 -

De Gritei

Griffie

Ondernenningsnr : 0835.234.132

Benaming

(voluit) : 58th Century Entertainment

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkt e aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklei 33  2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 25 maart 2013 werd beslist vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Plantin Moretuslei 29  GV  2098 Antwerpen.

De zaakvoerder,

HENRY PITCHKHADZE

















Op de laatste biz. van Luik . vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

07/01/2013
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Belgisci

Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111,1)1111i11111111

Ondernemingsnr : 0835.234.732

Benaming

(voluit) : 58th Century Entertainment

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkt e aansprakelijkheid

Zetei : Quinten Matsijslei 11 -- 2048 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 11 december 2012 werd beslist vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Frankrijklei 33  2000 Antwerpen.

De zaakvoerder,

HENRY PITCHKHADZE

$'trlagenbij-bet-BelgiselrStaalsblact - fl7f4112013 Anneges-ûu MoIIitettr belge

PIeergelegd ter griffie van de Rechtbank van Kaephandel te Antwerpen, op

24, 12. 1011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod2.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11058655+

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : 58th CENTURY ENTERTAINMENT

feetgelegd fer griffie van de Rechtbank von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 4 6 APR, 2011

083 5" 234 " 732

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : QUINTEN MATSIJSLEI 11 BUS 28, 2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 4 april 2011, neergelegd voor

registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam 58th CENTURY ENTERTAINMENT, met zetel te Quinten Matsijslei 11 bus 28, 2018 Antwerpen, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters  #niet volstorte bedragen

a) De heer PITCHKHADZE Henry Mouradovich, geboren te Kutaisi (Georgië) op 31 december 1983, wonende te 2018 Antwerpen, Quellinstraat 53/4b die nog 4.340,00 Euro dient te volstorten;

b) De heer RABENOU Avriël Erwin, wonende te 2018 Antwerpen, Korte Leemstraat 30, die nog 4.340,00 Euro dient te volstorten;

c) De heer IARMOLOVITCH Vitallj Joerevitch, wonende te 2030 Antwerpen, Renaat Veremansstraat 7/01, die nog 3.720,00 Euro dient te volstorten.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro waarop 6.200,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij BNP PARIBAS FORTIS

op rekeningnummer 001-6381842-94.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na

vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding

ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: De heer PITCHKHADZE Henry Mouradovich

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Op"

de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en g van de instrumenterende no hetzij

van

)

---..-- ---^-~_~------- hoedanigheidtaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ontwikkelen van een audio visuele werk, Investeren in audio visuele werken, ophalen van fonds door middel van tax shelter of enig ander middel met het oog op investeringen en leningen in de entertainment in het algemeen wereldwijd. Productie in alle vormen, zoals pre productie (voorbereiding) productie op zich en post productie (sound, visuel effects, editing etc.), animatie, consulting, enzovoorts.

Ontwikkelen van en investeren in audio visueel werk, ophalen van fondsen door middel van Tax Shelter of enig ander middel met het oog op investeringen en leningen in de entertainment in het algemeen zowel in binnen als in buitenland.

Productie van audio visueel werk in alle vormen, zowel pre-productie als productie en post-productie (geluid visuele effekten scripts, animatie, consulting, tussenhandel en dergelijke.

Gelijk welk project met betrekking tot onderwijs en/of computerspellen, zowel commercieel, financieel, academisch, technisch, artistiek, en promotie is uitgesloten uit de doelstelling, zowel met betrekking tot publieke producties en verdeling of deze bestemd voor of privé gebruik.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van juni om 18u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

1.De vergadering machtigt de BVBA Accountantskantoor Van Bogaert te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 51 Bus 11, en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om Inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

2.De vergadering stelt aan als financieel directeur met de titel van Chief Financial Officer (CFO) van de vennootschap de heer RABENOU Avriël Erwin, wonende te 2018 Antwerpen, Korte Leemstraat 30, met de bevoegdheid in rechte op te treden in naam en voor rekening van de vennootschap met betrekking tot de financiële planning, de boekhouding, de flscalitelt, de commerciële ontwikkeling van de vennootschap, de beleidsstrategie van de vennootschap, enzovoorts.

3. De vergadering stelt aan als creatief directeur met de titel van Chief Creative Officer (CCO) van de vennootschap mevrouw RATINA Marina, geboren te Rusland op 14 juni 1970, wonende te 4252 Mooncrest Place, Encina, CA 91436 USA met de bevoegdheid in rechte op te treden in naam en voor rekening van de vennootschap. Zij krijgt daarenboven de bevoegdheid om op te treden als verantwoordelijke van de vennootschap voor al de activiteiten van de vennootschap van de zetel van de vennootschap in Los Angeles en is verantwoordelijk voor alle activiteiten van de vennootschap in de Verenigde Staten en in het bijzonder voor de creatieve ontwikkelingsprojecten en het aangaan van nieuwe projecten aldaar.

4.De vergadering stelt aan als technisch directeur met de titel van Technical Director (TD) van de vennootschap de heer IARMOLOVITCH Vitalij Joerevitch, wonende te 2030 Antwerpen, Renaat Veremansstraat 7/01, met de bevoegdheid in rechte op te treden in naam en voor rekening van de vennootschap met betrekking tot alle technische materies van de producties van de vennootschap en is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de producties.

De volmachten sub 2., 3. en 4., zijn evenwel beperkt tot een bedrag per maximaal, tweeduizend vijfhonderd Euro (2.500,00 EUR) per voorwerp. Daarboven is de handtekening van de zaakvoerder noodzakelijk.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Coordonnées
58TH CENTURY ENTERTAINMENT

Adresse
PLANTIN MORETUSLEI 29, GLV 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande