5S CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 5S CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.865.122

Publication

29/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

25-07-2014

Griffie

*14306829*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0556865122

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

5S Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel, op 12 maart 2014, blijkt dat: De heer VERBOIS Johan Maria Walter, geboren te Merksem op 06 mei 1963, (Rijksregister nummer 63.05.06-547.49), echtgenoot van mevrouw MOORKENS Vera Lucia Robert, wonend te 2640 Mortsel, Abelenstraat 37,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft onder de benaming  5S Consulting , met zetel te 2640 Mortsel, Abelenstraat 37,

waarbij hij intekent op alle 100 aandelen.

De aandelen werden volstort ten belope van twee/derde, door inbreng in geld. Een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) werd gedeponeerd op een afzonderlijk rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

Uittreksel statuten:

Vorm - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA)

Benaming -  5S Consulting

Zetel - De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander taalgebied, mits inachtneming van de taalwetgeving. In dit laatste geval krijgt/krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de statuten op te stellen of te laten opstellen. Iedere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland. Doel - De vennootschap heeft tot doel

- Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementscontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Consultancy en adviesverlening met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, trading, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel.

- Coördinatie, ontwikkeling en implementatie van projecten in ondernemingen.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. - Opstellen van businessplannen & - modellen en de uitwerking ervan.

- Organiseren van evenementen

- Communicatie en projectopvolging

- Verwerking en geschillenbehandeling klantgegevens

Onderwerp akte :

Abelenstraat 37 2640 Mortsel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van website werkzaamheden en het implementeren van IT-toepassingen. - het verschaffen van rechtstreekse en onrechtstreekse vermogensvoordelen aan haar zaakvoerder(s).

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichtingen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Het doel van de vennootschap kan gewijzigd worden bij statutenwijziging overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur  onbepaalde duur

Kapitaal - Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door honderd aandelen die elk één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur  Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: De heer VERBOIS Johan Maria Walter, geboren te Merksem op 06 mei 1963, (Rijksregister nummer 63.05.06-547.49), wonend te 2640 Mortsel, Abelenstraat 37.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering - De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de vrijdag van de maand december om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar  Het boekjaar begint op 01 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Bestemming van de winst - Reserve - De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Verdeling bij vereffening - Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 25 juli 2014 en eindigt op 30 juni 2015.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard: - dat de huidige zetel gevestigd is te Mortsel, Abelenstraat 37.

- dat wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Adams Accountants & TaxAdvisers , met zetel te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 21/B, evenals dienst bedienden of aangestelden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Get. Notaris T. Landuydt

25 juli 2014

Neergelegd: afschrift van de akte van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 11.01.2016 16009-0520-010

Coordonnées
5S CONSULTING

Adresse
ABELENSTRAAT 37 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande