6VITESSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 6VITESSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.915.712

Publication

11/02/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

V, bah

aai

Bel Stea

na neerlegging ter griffie van

Neerc elead ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 1 JAN. 2014

TURNHOUT

Dentier,

_i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 059/. 57S 742.

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres) : EIKENLEI 69 - 2280 GROBBENDONK

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 6Vitesse verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 27 januari 2014, ter registratie neergelegd. Opgericht door:

1. De heer BOBBAERTS Erwin Louis Joseph, NN 59.06.02-325.23, geboren te Hasselt op 2 juni 1959, echtgenoot van mevrouw WAHLEN Dian Marie-Hubertine navermeld, wonende te 2280 Grobbendonk, Elkenlel

69.

2. Mevrouw WAHLEN Dian Marie-Hubertine, NN 59.09.26-166.65, geboren te Rekem op 26 september

1959, echtgenote van de heer BOBBAERTS Erin voormeld, wonend te 2280 Grobbendonk, Eikenlei 69.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris

Jean Pierre Dincq, destijds te Halen, op 12 augustus 1985 tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaart.

- onder de benaming 6Vitesse, met zetel te 2280 Grobbendonk, Eikenlei 69 en met een onbepaalde duur,

- waarvan het kapitaal:

. achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en volledig geplaatst werd;

. ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) in geld gestort werd;

. verdeeld is in 100 aandelen op naam zonder vermelde waard, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde heer BOBBAERTS, die stortte ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), waarvoor hem, 50 ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

b) voomoemde mevrouw DIAN, die stortte ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), waarvoor haar, 50 ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

Voormelde aandelen werden derhalve allen gestort tot beloop van éénlderde zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE06645104273722 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Bank J. VanBreda &C°

Het bewijs van deponering, werd door voornoemde bank afgeleverd op 13 januari 2014 en zal bewaard blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

- met boekjaar lopend van één januari tot éénendertig december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2014);

- met jaarvergadering op de tweede vrijdag van de maand juni om 18.00 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden.

Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, mevrouw WAHLEN Dlan voormeld.

- de vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel:

6Vitesse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-beho-dei Het verlenen van managementdiensten en bedrijfsadviezen, het verlenen van diensten op financieel, administratief, communicatie, marketing en HRM-daaronder begrepen het financieren, het aangaan en verstrekken van geldleningen en het instaan voor schulden alles ten behoeve van gelieerde ondernemingen.

ç het Het organiseren van evenementen voor bedrijven en particulieren, in de meest brede zin van het woord.

Belgisch Staatsblad Het schrijven, afwerken, herschrijven en vertalen van journalistieke, commerciële en andere bedrijfsteksten, de coordinatie en eindredactie van derden-redacteurs, de fotografie of de coördinatie van fotografen en cameralieden, uitvoering van of coördinatie van grafische werken, uitvoering van of coördinatie van de creatie en programmatie van websites of andere elektronische media.

De uitgave van wetenschappelijke en commerciële publicaties, tijdschriften, boeken, cd's, websites en andere elektronische meg van dia. Het al dan niet tegen betaling verschaffen en verspreiden van informatie voor professioneel gebruik. De werving van reclamebudgetten of abonnementen voor derden of eigen uitgaven.

Advies en organisatie van reizen, uitstappen en aanhangende evenementen in binnen-en buitenland.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle welk danige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

Het aanhouden van participaties en het deelname van besturen van deze vennootschappen, het beheer van vermogen zowel onroerend als roerend.

Het beheer van roerende goederen, zowel voor eigen exploitatie als voor deren met inbegrip van koop/verkoop, huur/verhuur, herstelling en onderhoud van deze goederen in de meest brede zin.

- winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft,Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

- verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

- Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: BVBA De Ryck te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Schoolstraat 19 aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsioket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voor Analytisch Uittreksel.

Samen hiermede neergelegd expeditie akte oprichting

Erika Isenborghs, Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de taaiste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
6VITESSE

Adresse
EIKENLEI 69 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande