@ SERV INTERNATIONAL

Société en commandite simple


Dénomination : @ SERV INTERNATIONAL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.949.049

Publication

20/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/07/2011
ÿþFY Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I 11M 11M lin lflhli Il IIIIIIIII

*11117288*

be a Be sta

gd /or gallo vrtrl RelViiiban¬ r von Itoephondel te Antwerpen, op

18 MU 2811

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : @ SERV INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jozef Hendrickxstraat 54 bus 1 te 2900 Schoten

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden 1 juli 2011 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap :

Als beherend vennoot : Sven Mortelmans, geboren te Borgerhout op 10 juli 1979, wonende te Paalstraat 147 -2900 Schoten

Als stille vennoot : Inge Cools geboren te Mortsel op 17 oktober 1972, wonende te Paalstraat 147 - 2900 Schoten

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "@SERV INTERNATIONAL" met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten - Jozef Hendrickxstraat 54 bus 1 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op duizend euro (1000 ¬ ) vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde.

De beherend vennoot doet een inbreng van ¬ 990,- door storting in de kas van de vennootschap waardoor hij 99 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De beherend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De stille vennoot doet een inbreng van ¬ 10,- door storting in kas van de vennootschap en waarvoor hij 1 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij heeft ingebracht.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van duizend euro (¬ 1000-)

De vennootschap heeft als doel : Algemene Bouwonderneming, verbouwen, bouwen, schilder werken, ramen, Handelsbemiddeling in meubels en decoratie materiaal, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met en zonder bedieningspersoneel Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, Glaszettenschilderen Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, Plaatsen van vloer- en wandtegels, Plaatsen van behang, binnenhuis decoratie, Metaalschrijnwerk, Schrijnwerk van hout of van kunststof, Stukadoorswerk, Overige bouwinstallatie, Overig loodgieterwerk, Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, Isolatiewerkzaamheden, Elektrische installatie, Overige werkzaamheden in de bouw, Overige waterbouw, Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties, Dakbedekking en bouw van dakconstructies, Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen, Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, Bouwen van individuele huizen, Slopen van gebouwen, Stukadoorswerk, Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling, Algemene Elektriciteit werken, Renovatie en opkuis van gebouwen

De aan- en verkoop, de verhandeling, commercialisatie, verdeling, van call- en contact center diensten in het algemeen met inbegrip van maar niet beperkt tot inbound en outbound diensten in de ruimste zin van het woord te verlenen. Onder meer zal zij ten behoeve van haar klanten outsourced verkoop en marketing ondersteunde activiteiten aanbieden zoals tele-verkoop, afspraakplanning, lead generation, telemarketing, ontwikkeling en uitvoering van marktstudies, van marktanalyses, promotiecampagnes, implementatie van: bekendmakingcampagnes, call center projecten verzorgen, onthaal, agendabeheer, telefonisch secretariaat en andere ondersteunende bedrijfsactiviteiten

637-949 049

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in; of op gelijk , welke wijze, rechstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard; aile verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren; kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven; inclusief de eigen handelszaak. Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Het verwerven en verhuren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het , optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Het boekjaar loopt telkens tot 31 december van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 december van het volgende kalenderjaar.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al of niet bezoldigd. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd ls.

De jaarvergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 20u00 op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oprichtingsbrieven aangeduid. De eerste jaarvergadering word aldus gehouden na het afsluiten van het eerste boekjaar..

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover dat deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

Nadat de vennootschap aldus heden werd opgericht, wordt beslist om tot onbezoldigd zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden Sven Mortelmans, wonende te 2900 Schoten, Paalstraat 147, die verklaart deze functie te aanvaarden.

Als stille vennoot Inge Cools.

Als beherend vennoot en zaakvoerder ,

Sven Mortelmans

Hierbij gelijktijdig neergelegd de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
@ SERV INTERNATIONAL

Adresse
JOZEF HENDRICKXSTRAAT 54, BUS 1 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande