@ VALUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @ VALUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.125.229

Publication

13/01/2014
ÿþ~ ~ 1

Bilagen bijlïèt Eélgisa Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Wooà 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0860.125.229

Benaming

(voluit) : @VALUE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Van Eycklei 4 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 27 december 2013, neergelegd vóór registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "@VALUE", gevestigd te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 4 bus 6,, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met ondernemingsnummer 0860.125.229.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Verwijzing naar het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 december 2013, onder. meer letterlijk luidend als volgt:

"De buitengewone algemene vergadering beslist unaniem over te gaan tot het uitkeren van een dividend: aan de aandeelhouders, ten bedrage van 444.444,44 euro bruto uit de overgedragen winst! beschikbare` reserves. Het dividend wordt betaalbaar gesteld op heden.

Elke aandeelhouder afzonderlijk beslist hierbij ziin netto bedrag van de verkregen dividenden onmiddellijk in, te brengen bij middel van een kapitaalverhoging overeenkomstig de bepalingen van art 537 van het wetboek' van inkomstenbelastingen ingevoerd bij de programmawet van 28 juni 2013.

-Dhondt Filip : 200.000,00 Euro

-Mulier Sandra : 200.000,00 Euro

De voorzitter verklaart hierbij dat gezien voorgaande beslissing de dividenduitkering onderworpen is aan een roerende voorheffing van 10 procent .

De zaakvoerder wordt opdracht gegeven om de nodige formaliteiten met betrekking tot inhouding en betaling van de roerende voorheffing uit te voeren.

De zaakvoerder wordt opdracht gegeven om de het nodige te doen om de voormelde kapitaalverhoging ten laatste tegen 31 december 2013 uitte voeren."

2, Kennisname en bespreking van:

- het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN" te Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, conform aan artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, waarvan de besluiten als volgt luiden:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA @VALUE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA @VALUE zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 400.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 400.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van: een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is` voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid; en duidelijkheid;

c} dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering: bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

I*14 1 69&<

I

ui

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

n 7,lk~.i4ï~ï~

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 500 aandelen van de BVBA @VALUE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA @VALUE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt?'

- het verslag van het bestuursorgaan, conform aan artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

3. ln toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met vierhonderd duizend euro (400.000,00 EUR) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar vierhonderd achttien duizend zeshonderd euro (418.600,00 EUR) door creatie van vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde.

Deze nieuw uit te geven aandelen zulten dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande, en zullen in de winst delen vanaf de datum van de kapitaalverhoging, berekend pro rata voor het lopende boekjaar.

Deze kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van vierhonderd duizend euro (400.000,00 EUR) ten voordele van de beide vennoten.

4. Vaststelling realisatie van de kapitaalverhoging door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van vierhonderd duizend euro (400.000,00 EUR) ten voordele van de beide vennoten.

5. Aanpassing van het artikel met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal, ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd achttien duizend zeshonderd euro (418.600,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderd zesentachtig (686) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

6. Integrale vernieuwing van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de

"corporate governance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe

statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de rechtsvorm, de benaming, de duur, het doel, de

externe vertegenwoordiging, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar.

Deze nieuwe statuten luiden ais volgt:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "@VALUE".

ZETEL

2018 Antwerpen, Van Eycklei 4 bus 6.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

* Voor eigen rekening:

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen,

b) het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende gcederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

* Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van aan-en verkooppolitiek, administratie en financiën, productie en algemeen bestuur,

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering,

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het matschappelijk doet verband houden,

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa,

t) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

g) de aan- en verkoop, klein- en groothandel, in- en uitvoer, commissiehandel en - vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

i) fotografiewerk, productie van films en videoreportages,

j) het verrichten van diensten in de mediasector, freelance journalistiek;

k) publiciteitsonderneming.

e , 4 t Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Zij mag door inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de verwezenlijking voor het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd achttien duizend zeshonderd euro (418.600,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderd zesentachtig (686) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer DHONDT Filip, wonende te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 4/6.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten. Zijn opdracht kan om gewichtige reden geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot, Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte kapitaalverhoging en gecoördineerde tekst der statuten, bijzonder verslag van het bestuursorgaan inzake de kapitaalverhoging en verslag van de revisor.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 26.06.2013 13211-0240-011
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 22.06.2011 11184-0437-011
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 25.06.2010 10212-0225-011
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 18.08.2009 09580-0399-011
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 27.06.2008 08292-0370-012
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 27.06.2007 07283-0320-012
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.06.2005, NGL 27.06.2005 05344-5166-012
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0195-011

Coordonnées
@ VALUE

Adresse
VAN EYCKLEI 4, BUS 6 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande