@DIDI'S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @DIDI'S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.538.597

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 03.07.2014 14271-0278-012
02/08/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IHhlIllIHhIlIlUhlU13ui~52*ii~~i

*1312

Ondernemingsnr : 0501.538.597

Benaming

(voluit) : @ Didi's

(verkort) : Í

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrijhandelstraat 27 - 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

ll

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank ven Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

2 ik _u112013

Bijlagen hij.het Belgisch Staatsblad---0.2/08/201 -Annexe&4u-Meniteur-belge

De zaakvoerder, mevrouw Steenhaut Diane, heeft beslist om vanaf 01/07/2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Kroonplein 54 te 2170 Merksem.

Steenhaut Diane

Z iakvoerderr -

te

Op de laatste blz. van Luik B verrselden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik _B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 50'1 53 ' S5,9

Benaming

(voluit) @DIDI'S

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2170 ANTWERPEN-MERKSEM, VRIJHANDELSTRAAT 27 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op tweeëntwintig november tweeduizend twaalf, dat door 1) de heer KROLS Alain Andreas Maria, en zijn echtgenote, 2) mevrouw STEENHAUT Diane Georgette Maria, samenwonende te 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelstraat 27, als volgt volstortend: comparant-oprichter sub 1) zeshonderd twintig euro (¬ 620,-), voor tien (10) aandelen en comparante-oprichter sub 2) vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,-), voor negentig (90) aandelen, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "@DIDI'S°, met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelstraat 27, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel: de uitbating van een frituur, restaurant, pita- en fast-food-zaak, snackbar, drankgelegenheid, spijshuis, verbruikerssalon en dergelijke. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig; analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doei van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap In en buiten rechte.

De jaarveraadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twaalf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden ais enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boekja r van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Mod Word 11.1

Luik ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111 HI II II III I]tIUll

" 12196]14*

ID

be

a

B Sr~

li_~ó~" 1 ~~ t:i f2,.iltt3 Van tb

RecM¬ it Vn

Op 2 6 NOV

ef#eriffier,

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

Wordt benoemd ais eerste zaakvoerder: comparante-oprichter sub 2). De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekjaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw DE RUYTER Sandra, wonende te 2650 Edegem, Romeinse Put 58, bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bij de griffies en/of ondememingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

~.- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 24.06.2015 15211-0546-012

Coordonnées
@DIDI'S

Adresse
KROONPLEIN 54 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande