@LINA

Société en commandite simple


Dénomination : @LINA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 561.914.169

Publication

23/09/2014
ÿþMadWar1L1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de betste t.17. 'Pan B venneldee fJ" Ncri en hoednigherfi van de ri..,-Adorentemnde f-K-4rts, net7it ten de perso(o)n(en)

bevoegd dc iecritspersoen er Jarieen e di*iclen veilegenvedoudigeii

rso en ir---melesening

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 2 SEP, 2014

afdeflkrpert

11*1111,111.111,11]

OrKlerneniingsni Oof  bs

 ok .4 ©Lina

0

1 IiI

Fchtorn:Gewone Commanditaire Vennootschap

Vremdesesteenweg 202 - 2530 Boechout

(volieuic -acite,s}

oprichting

Op 25 augustus 2014 zijn samengekomen:

Mevrouw Lina Soccio , Vremdesesteenweg 202 - 2630 Boechout - 78 01 20 020 55 De Heer Bert Geboers , Vremdesesteenweg 202 - 2530 Boechout - 77 01 12 139 58 met het doel een vennootschap op te richting

De vennootschap is gewone commanditaire vennootschap onder de naam "@1_1NA" De vennootschap is opgericht op 25/08/2014 en dit voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Vremdesesteenweg 202

De zaakvoerders kunnen deze zetel in het Nederlandstalig en/of tweeta-lig landsgebied in België

verplaatsen zonder statutenwijziging.

De vennootschap heeft ais doel:

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met organisatie, communicatie, public

relations

-Het verlenen van advies ivnn bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering

-Het organiseren van secretariaatsdiensten

-Het verstrekken van diensten ivm markt  en opinieonderzoeken

-Het verstrekken van account/project management & coaching & profes-sional organasing

-De organisatie van kleinhandel in kantoormaterieel en meubelen

-de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen In of optreden als bestuurder van

andere rechtspersonen of burger-lijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

-de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennoot-schappen;

-de vennootschap mag elle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen

doen die rechtstreeks of on-rechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die

verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd (100,00 euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de waarde.

Deze aandelen zijn van getijke waarde, tenzij anders wordt bepaald en is ais volgt verdeeld:

Lina Soccio 99 aandelen

Bert Geboers 1 aandeel

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel wat betreft de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen verbonden zijn.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, en in het algemeen alle per-sonen die door een of andere oorzaak samen in eenzelfde aandeel ge-rechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door een zelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijk gerech-tigde personen, dan kan de meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een voorlopig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

II

I II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

bewindvoerder ver-zoeken.

Zolang de samengerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige documenten voorlegt, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de vennoten toegekend bij kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapi-taalverhoging komt respectievelijk toe aan de onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de vennootpandgever, en tenzij anders overeengekomen is, de blote eigenaar.

Ingeval de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt het door de wet voorgeschreven register gehouden.

Elke vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is, mits in-stemming van aile vennoten;

- De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder kennis geven bij een ter post aangeteken-de brief, waarin hij de naam, voornamen, beroep, en woonplaats van de voorgestelde overnemer mededeelt, alsook het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de prijs van de overdracht. De zaakvoerders roepen binnen de twee maanden na de ontvangst van deze brief een vergadering van de vennoten bijeen die over de overdracht beraadslaagt. De ven no-ten die afwezig blijven op deze vergadering worden geacht de over-dracht goed te keuren. Deze vergadering is geen algemene vergadering van de vennootschap, maar wordt wel op dezelfde wijze opgeroepen en gehouden. Indien de vennoot die aandelen wil overdragen geen bericht ontvangt dat er verzet is tegen de voorgenomen overdracht binnen de drie maanden na de verzending van de aangetekende brief waarvan sprake hierboven, zal de overdracht van aandelen vrij kunnen gebeuren.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen, het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maan-den, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, tenzij de vennootschap de aandelen zelf inkoopt,

De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissingen die regelmatig werden ge-nomen door de algemene vergadering.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een ven-noot.

De aandelen van een vennoot kunnen wegens overlijden enkel overgaan met instemming van alle vennoten,

Deze instemming is evenwel niet vereist indien deze aandelen ingevolge overlijden overgaan aan: de echtgenoot of de afstammelingen van de overleden vennoot.

Indien de erfgenamen of legatarissen als titularis van de lidmaat-schapsrechten van de vennoot willen optreden, moeten zij, zoals een derde, zich onderwerpen aan de voorwaarden inzake erkenning zoals die voor de opdrachten onder levenden zijn vastgesteld in de statuten, in de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De erfgenamen, legatarissen, of rechtverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd en de naam, voornamen, beroep en woonplaats mededelen van de erfgenaam, legataris of rechtsverkrij-gende aan wie de aandelen zouden toekomen.

Deze kennisgeving geschiedt op dezelfde wijze als aangeduid in voor-gaand artikel en bevat tevens opgave van de waarde die aan de aandelen wordt toegekend. Vanaf ontvangst van deze kennisgeving wordt op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijnen gehandeld als voorzien onder voorgaand artikel.

De erfgenamen hebben in dit geval enkel recht op de vermogenswaarde van de aandelen, waarvan prijs en betalingsmodaliteiten worden vastge-steld zoals hierna bepaald onder artikel elf.

In geval de erfgenamen enkel recht hebben op de vermogenswaarde van de aandelen of ingeval van verplichting tot afkoop, ingevolge weigering van goedkeuring zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen of belangengroepen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beinvloeden en de bestaansmogelijkheden en de positie van de vennootschap, In geval van onenigheid tussen de deskun-digen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van de meest gerede partij zal worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de ven-nootschap is gevestigd.

Tegen de beslissing van de clerdedeskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van aandelen zal in

t

4

elk geval tot stand moeten komen binnen de gestelde termijn Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door aile middelen van recht,

.. Bij gebreke van afkoop om welke reden ook, binnen de gestelde termijn, zal vanaf het verstrijken van de termijn tot bij volledige betaling van rechtswege en zonder ingebrekestelling intrest verschuldigd zijn op het onbetaalde bedrag van de afkoopwaarde.

Lina Soccio, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Bert Geboers, is stille vennoot. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hetgeen de stille vennoot beloofd heeft in de vennootschap in te bren-gen,

Beide mandaten zijn onbezoldigd,

De machten van de stille vennoot bestaan in:

- de controle van de vennootschap;

- het stemrecht in de algemene vergadering.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Une Soccio, voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. De zaakvoerder vervult zijn opdracht voor de duur van de vennootschap.

Hij kan te allen tijde ontslag nemen, Het ontslag van de zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennoobschap ontbonden wordt Hij wordt van rechtswege opgevolgd door de in de statuten aangenwezen opvolger-zaakvoerder en bij gebrek hieraan door de overblijvende beherende ven-noot/vennoten, aan wie de ontslagnemende zaakvoerder zijn aandelen moet overdragen

Is hij tevens enige beherende vennoot, dan dienen er één of meerdere nieuwe beherende vennoten tot de vennootschap toe te treden, of bij ontstentenis hiervan dient een buitengewone algemene vergadering van de stille vennoten gehouden te worden om te beraadslagen en te be-sluiten, volgens de voorschriften van een statutenwijzi-Iging, tot om-zetting van de vennootschap in een andere rechtsvorm, waarbij de aansprakelijkheid van de vennoten beperkt is tot hun inbreng.

Het overlijden, het faillissement, de onbekwaamverklaring, de afwezig-heid of het verlies van hoedanigheid van vennoot, heeft dezelfde ge-vol-'gen als het ontslag.

De opdracht van zaakvoerder kan slechts worden herroe-ipen bij besluit van een buitengewone algemene

vergadering met inachtneming van de be-palingen voorgeschreven voor een statutenwijziging en mits daartoe ernstige redenen voorhan-den zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ver-plicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste verte-genwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordi-ger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen is evenwel het éénparig akkoord van alle ven-noten vereist.

De zaakvoerder kan volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend.

In voorkomend geval bepaalt de zaakvoerder de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies,

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt goedgekeurd en die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is behoudt de algemene vergadering het vermogen om toch commissarissen aan te wijzen die onderworpen zijn aan al de nieuwe wettelijke bepalingen dienaangaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste juni om twintig uur.

Te allen fijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeen-geroepen om te beraadslagen over

enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tilde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen

over de wijziging van de statuten.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering war-den gehouden in de zetel van de

vennootschap afin een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter

zake van

-benoeming en ontslag van zaakvoerder en commissarissen en hun eventu-ele bezoldiging vast te stellen.

-De vaststelling van het salaris van de zaakvoerder en van de vergoe-dingen voor commissarissen

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissarissen,

-Het verlenen van kwijting

-Het vaststellen van de jaarrekening

-De bestemming van de beschikbare winst.

De vergadering zal worden voorgezeten door Une Soccio

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van aile werkende vennoten, tenzij

anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluit-vorming, zoals uiteengezet ln artikel 20

van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de

voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de

statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij akte moeten worden ge-nomen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten ne-men die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informa-tiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissaris-sen, niet de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte wijze getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enig andere plaats in het rondschrijven ver-meld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorge-stelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt in-dien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht op om de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen be-slissingen.

De zaakvoerders en eventueel de commissarissen afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een bui-tengewone algemene vergadering bijeenroepen. De oproepingen geschie-den bij ter post aangetekende brief.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd =den door een vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door Van den Bergh An " of bij afwezigheid van de zaakvoerders, door de oudste der aanwezige ven-noten. De voorzitter duidt de secretaris en de stemopnemers aan.

Indien voor de benoemingen die moeten gebeuren door de vergadering geen kandidaat de volstrekte meerderheid haalt, wordt herstemd over de twee kandidaten die de meeste stemmen haalden. In gevat van staking van stemmen bij de herstemming is de oudste in leeftijd verkozen,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en sluit af voor de eerste maal op 31 december 2015,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgeslo-ten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarreke-ning, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande. De jaar-

rekening omvat minstens de balans, de resultatenrekening en de toe-lichting en vormt één 'geheel.

Voor zover daartoe de wettelijke verplichting bestaat, stellen de zaakvoerders jaarlijks een verslag op waarin

zij rekenschap geven van hun beleid«

Het batig slot nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige af-schrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Over de winstverdeling en reservevorming zal besIist worden door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenre-digheid van het aantal aandelen dat leder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenamen op de winst, Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zef de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de ar-tiketen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders be-De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoeding van de veref-fenaars.

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbe-waargevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig sal-do in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden volstort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, reke-ning met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het even-wicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, het-zij door het vragen van bijkomende stortingen ten leste van aandelen die niet voldoende volstort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden voistort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder aile maatschappelijke aande-ien.

In de mate deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de

zaakvoerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld wor-den wegens schending van statutaire bepalingen, in de mate de ver-plichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

De vennoten, de zaakvoerder en de eventuele commissarissen en vereffe-naars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan, betreffende de zaken van de vennootschap.

Aile verbintenissen aangegaan vanaf oprichtingsdatum worden geacht te zijn aangegaan door de vennootschap.

Lina Soccio

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

:vo'

>k

egpou.d n Wan het e Belgisch Stàatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
@LINA

Adresse
VREMDESTEENWEG 202 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande