A & Y POOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & Y POOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.668.459

Publication

11/12/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

3p 0" l

Griffie

11111111t11111

nl

Annexes du Moniteur belge

11/12/2012

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :A & Y POOLS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

IiZetel : leeuwenstraat 42

2930 brasschaat '

Onderwerp akte :Oprichting aanstelling zaakvoerder

UITTREKSEL NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 29/11/2012 dat een besloten vennootschap met beperkte; :: aansprakelijkheid A & Y POOLS werd opgericht als volgt :

Vennoten oprichters

1. De heer MAENHAUT Jan Hermine José, geboren te Deurre op 28 februari 1966 RR 66022834917; ongehuwd wettelijk samenwonend, wonend te 2930 Brasschaat, Leeuwenstraat 42 die heeft ingeschreven op 185 aandelen en hierop 6166,60 euro volstort heeft .

2, mevrouw DE HERDT Monica Edmond Angeline Jan, geboren te Wilrijk op 27 augustus 1969 ongehuwd. wettelijk samenwonend RR 69082729611 wonende te 2930 Brasschaat Leeuwenstraat 42 die heeft:

; ingeschreven op 1 aandeel en hierop 33,40 euro betaald heeft

Artikel 1 - Aard, rechtsvorm en naam '

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten tot doel heeft! Ii en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "A & Y POOLS",

De naam moet in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken: uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of door de afkorting 'BVBA' leesbaar weergegeven.

N.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van; :i het woord 'rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van dei rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s) alsook; van haar ondernemingsnummer..

Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de zaakvoer-; der(s). Artikel 3.- Doel

;; De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening, van derden, zowel in België als in het;

buitenland: ;

- de bouw, herstelling en onderhoud van speel- en sportterreinen, zwembaden enzomeer;

de vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jalouziën, plinten, staaflijsten enzomeer uit;

kunststof,;

de vervaardering en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw; '

ª% de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting(bijvoorbeeid voor hoogovens, hijs-en hefwerktuigen, enzomeer)

de vervaardiing van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal; bouwketen, modulaire, tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzomeer;

onderhouds- en herstellilngswerken van mechanische aard voor rekening van derden; "

de vervaardiging van hangsloten, grendelsloten en andere sloten, sleutels en andere hang-en sluitwerk!

voor gebouwen, meubels, voertuigen enzomeer; :

- de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen; "

- onderneming voor het aanbrengen van chape;

- onderneming voor het monteren van niet zelfvervaardigde metalen constructiewerken; i

- onderneming voor het uitvoeren van hijs-en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; ;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vo? r-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad



- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- de intallatie van stores en zonneschermen;

het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- de montage van buiten-en binnenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen enzomeer;

de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzomeer

in metaal;

de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enzomeer in metaal;

de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsgebouwen enzomeer;

het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale

verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

het uitbaten van amusementsspelen;

renovatiewerken;

Zij mag aile commerciële, industriële, en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling

De vennootschap zal de leiding, en het toezicht, in haar hoedanighei van bestuurder, vereffenaar, of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, aankopen en verkopen van onroerende goederen, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids-en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18600 EURO. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.- Aandelen - overdracht

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar, Het aandeelhouderschap wordt verplicht aangetekend in een register van aandelen dat gehouden wordt conform de wet en dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en aldaar ter inzage is van de aandeelhouders vanaf de datum der aantekening. Elk aandeel wordt genummerd.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarde zetel van de vennootschap is gevestigd.

Certificaten van inschrijving worden afgeleverd aan de houders van de effecten overeenkomstig het wetboek der vennootschappen.

A. Overdrachtsregeling zo er slechts een aandeelhouder is

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een aandeelhouder kan deze ze vrij overdragen onder de levenden.

Bij overlijden van de enige aandeelhouder gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaatsaflevering, over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap; waarbij ingeval het eigendomsrecht gesplitst wordt in vruchtgebruik en bloot eigendom, de vruchtgebruiker de lidmaatschapsrechten uitoefent verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht is gesplitst

B, Overdrachtsregelincl zo er meerdere aandeelhouders ziin

indien de aandelen op naam van meerdere aandeelhouders zijn ingeschreven in het aandelenregister kunnen Zij niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de aandeelhouders, die ten minste drie/vierde bezitten van het aantal aandelen verminderd met het getal van de aandelen waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Deze goedkeuring is niet vereist voor overdrachten onder de levenden en overgangen ingevolge overlijden aan medeaandeelhouders.

B.1. Overdracht onder de levenden

Bij een voorgenomen vervreemding moet de aandeelhouder die een of meer aandelen wil overdragen, zijn medeaandeelhouders bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ingeval van overdracht ingevolge overname van de algeheelheid van goederen, tengevolge van fusie of splitsing van de vennootschap aandeelhouder is huidige procedure strekkende tot goedkeuring van de overdracht onverminderd van toepassing op de vervreemding, binnen de twee jaar na de verkrijging, van de aandelen door de vennootschap.

Indien de aandeelhouders binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding,

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt is tegen het verzet van een of meer der aandeelhouders, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd geen beroep op de rechter open, doch de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende aandeelhouders verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste drie maanden na de aan hen daartoe bij aangetekende brief verzonden aanmaning.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen,

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open,

Blijft een partij ingebreke haar expert aan te duiden binnen de veertien dagen na dat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot éénzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar binnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De ovemameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende aandeelhouders en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één/vijfde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

112. Overgang ingevolge overlieden

ingeval van overlijden van een aandeelhouder moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden, bij aangetekende brief gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, de medeaandeelhouders inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden aandeelhouder toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Indien de medeaandeelhouders nalaten binnen de dertig dagen, na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als aandeelhouder te aanvaarden.

Zijn er meerdere rechthebbenden dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de vijf maanden aan de zaakvoerder meedelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap te gelden als eigenaar of gevolmachtigde.

Indien een aangewezen erfgenaam of legataris niet als aandeelhouder wordt aanvaard bij gebrek aan de vereiste instemming van de medeaandeelhouder of aandeelhouders, moet(en) deze laatste(n) een ovememer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden. Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden,

Zolang de aangewezen erfgenaam of legataris niet is aanvaard ais aandeelhouder of zolang de door de weigerende aandeelhouder of aandeelhouders aangewezen ovememer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden aandeelhouder opgeschort.

C. Vo+rkeurrecht

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten wcrden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden aandeelhouder omdat de erfgenaam of legataris niet als aandeelhouder wordt toegelaten of wanneer een aandeelhouder een of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden wordt aan de bestaande aandeelhouders de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medeaandeelhouders geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medeaandeelhouders na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot net hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwennen in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde medeaandeelhouders, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Indien geen der aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeelhouders, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande aandeelhouders bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vodr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voár-behouden aan het Belgisch Staatsblad

splitsing van een of meerdere aandelen in bloot-eigendom en vruchtgebruik, ais de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de bloot-eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in bloot-eigendom en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker,

Laat de bloot-eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of ovemamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de bloot-eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar wordt deze waarde vastgesteld door een of meer deskundigen aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen.

Artikel 7.- Bestuur en de vertegenwoordiging

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet aandeelhouders, al dan niet natuurlijke of rechtspersonen

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiainq

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

4. Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle aandeelhouders, of door

een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en

genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

5. Tegenstriidig b-lang

a) Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting rechtstreeks of on rechtstreeks een belang van

vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dat moet hij de aandeelhouders daarvan in kennis stellen en mag de beslissing slechts genomen worden of de verrichting slechts gedaan worden voor rekening der vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige aandeelhouder Is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

b) Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder dei bij een verrichting, die de goedkeuring van het

college van zaakvoerders behoeft, een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college hiervan op de hoogte te brengen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, zoals opgenomen in artikel 259 van het Wetboek der Vennootschappen.

Artikel 8.- Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, gekozen onder de leden van het instituut der bedrijfsrevisoren, die benoemd worden voor een hemieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering, die tevens hun bezoldiging vaststelt. Wordt geen commissaris benoemd overeenkomstig de mogelijkheid voorzien in de wet, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris. Artikel 9.- Algemene vergaderinq

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de aandeelhouders samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle aandeelhouders en haar besluiten gelden ook voor aandeelhouders die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem.

Op de vergadering mogen de aandeelhouders hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door de vennootschappenwet.

Wanneer de vennootschap slechts een aandeelhouder telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op de laatste maandag van juni om twintig uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Is deze dag geen werkdag of een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de' eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek der vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellén van besluit verstuurd worden naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termin na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zin van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum , de vennootschap heeft bereikt, Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring vermelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat aile agendapunten moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd,

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen voor een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen voor die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht Alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, moeten worden medegedeeld aan de commissaris.

Artikel 10.- Boeklaar - Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van iederjaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor

uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste

boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het bl Jkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is

of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de

statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 11.- Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke

beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt,

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming

van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voo'r-behouder

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voór-behoudeº%n aan het belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de Vennootschappenwet stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 7.2 van de statuten.

Artikel 12.- Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Aandeelhouders dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

Artikel 13 Gemeen recht

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

Aanvang en einde van het eerste boekiaar

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van deze akte neergelegd is ter griffie.

De comparanten-oprichters verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013 en dat het aanvangt op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Benoeming van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd:

- de heer Maenhaut voornoemd die aanvaardt.

- De heer GOWIE Frank Jean Rosette geboren te Wilrijk op 3 oktober 1961 RR 61100345728 wonende te 2960 Brecht Gemeenschapslaan 22 alhier aanwezig die aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is  tenzij andersluidende beslissing der algemene vergadering - geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft,

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Zetelvestiginq

De comparanten-oprichters besluiten de zetel van de vennootschap te vestigen te 2930 Brasschaat, Leeuwenstraat 42.

Biizondere gevolmachtigde

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld

BVBA QUERCUS met zetel te 2960 Sint Job in 't Goor, Gildelaan 8 aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket. Het inschrijven of wijzigen , het geven of vragen van alle inlichtingen aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en aanverwante diensten. Voor de vennootschap aile inlichingen geven of vragen inzake aangiftes, rekiamaties en verschuldigde rechten aan Douane en Accijnzen, provincie-en gemeentebestuur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT OPRICHTINGSAKTE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A & Y POOLS

Adresse
LEEUWENSTRAAT 42 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande