A-B CONSULTING


Dénomination : A-B CONSULTING
Forme juridique :
N° entreprise : 453.743.036

Publication

22/10/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIIIIIIRMIN111111101

behouder aan het! Belgisch

Staatsbla.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

il 3 OKT, 2014

Griffie.

Ondernemingsnr :0453.743.036

Benaming (voluit) :AB  CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm NV

Zetel :2018 Antwerpen, Belgeel 15B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontbinding  sluiting vereffening

Tekst:

Uit een akte verleden voor Emmanuel Van Roosbroeck, notaris te Antwerpen (Merksem) op 29 september 2014, neergelegd váár registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat

Door de buitengewone algemene vergadering worden volgende besluiten genomen:

1. Verslag van de Raad van Bestuur houdende de toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de Raad van Bestuur houdende de toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat

2. Verslag van de revisor over voormelde staat van activa en passiva.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de revisor te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

De besluiten van het verslag van de revisor de heer Marc Marissen, Bedrijfsrevisor, luiden als volgt: "Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925,059), vertegenwoordigd door de heer Marc Marissen, bedrijfsrevisor, aangesteld op 24 september 2014 door de Raad van Bestuur van de NV A-B CONSULT1NG, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 15 bus b, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0453.743.036, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, verklaart dat In het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de Raad van Bestuur van de NV A-B CONSULTING, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 31 augustus 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van e 220.572,99 en een nettoactief van e 108.374,81.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd door het bestuursorgaan op een bedrag van afgerond e 4.700,00, die zal ontstaan op het moment van het nemen van dej

Op de laaiste hlz van LW, B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peiso(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd. Er werd door ondergetekende

geen controle uitgevoerd op dit bedrag

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W Venn. Het doel van de opdracht is na te gaan of de

boekhoudkundige staat de aandeelhouders en de toekomstige vereffenaar een inzicht verschaft in de

werkelijkheid van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie, rekening houdend met de

aletoire aard van de vooruitzichten van de activa in het kader van de vereffening. Dit verslag mag niet voor

andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 29 september 2014

Moore Stephens Audit BV CVBA

vertegenwoordigd door

Marc Marissen

bedresrevisor"

3. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap wordt door ondergetekende Notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen is gehouden.

De vennootschap wordt vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

4. Ontslag en kwijting Raad van Bestuur

Ingevolge de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap neemt de vergadering kennis van het ontslag van de in functie zijnde bestuurders, te weten mevrouw Ann Dierckx, wonende te Merksetn, Terlindenhofstraat 98 en de heer Guy Dierckx, wonende te 2000 Antwerpen, Mutsaardstraat 25.

De vergadering verleent aan deze ontslagnetnende bestuurders algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

5, Sluiting van de vereffening en vaststelling van de plaats van bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap en van de eventuele maatregelen tot consignatie van gelden en waarden.

De vergadering stelt vast, op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 augustus 2014:

1) dat de passiva elementen welke voorkomen op de staat van actief en passief werden terugbetaald zoals blijkt uit het verslag van de Bedrijfsrevisor.

2) dat de vennootschap bijgevolg op dit ogenblik vrij is van schulden.

3) dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen.

Gelet op het voorgaande beslist de vergadering, in toepassing van de bepalingen van het nieuwe artikel 184 § 5

van het Wetboek van Vennootschappen,

1) dat er geen vereffenaar wordt benoemd.

De comparanten erkennen uitdrukkelijk dat de ondergetekende notaris hen erop gewezen heeft dat de niet benoeming

van een vereffenaar tot gevolg heeft dat:

" de bestuurders van de vennootschap bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars zullen beschouwd worden;

" bij toepassing van artikel 198, § 1 van het Wetboek van vennootschappen in hoofde van de bestuurders een verhoogde aansprakelijkheid ontstaat tot vijfjaar na sluiting van de vereffening.

2) dat de activa bestanddelen, behorend tot het vermogen van de vennootschap, bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

3) dat het totale vermogen van de vennootschap overgaat in het vermogen van mevrouw Ann Dierckx en de heer Guy Dierckx, voornoemd, gelet op het feit dat zij enige vennoot zijn.

Nagemeld onroerend goed wordt toebedeeld aan mevrouw DIERCKX Ann Armand Cecile, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Terlindenhofstraat 98

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD ANTWERPEN  ZESDE AFDELING

A. In het flatgebouw gestaan en gelegen op en met grond Belgiëlei 15/B, volgens titel ten kadaster gekend wijk F

nummer 1236/N3, oorspronkelijk groot volgens titel achthonderd vijfentwintig vierkante meter, later nog groot

ongeveer zeshonderd en vijf vierkante meter, thans ten kadaster gekend wijk F nummer 1236/F4:

Het appartement op de zesde verdieping langs rechtse kant gezien vanaf de Belgiëlei, gemerkt 6D en

begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

lnkomhall, slaapkamer en badkamer tegen de Belgiëlei, de residentiële vertrekken met terras langs de achterkant, keuken, w.c., een meidenkamer en een w.c. voor dienstboden, twee slaapkamers en een badkamer en onderaards de kelder gemerkt I/6D.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

oorspronkelijk neenenetii / duizendste in de gemene delen, waarin Ilest_men de glond en later nog





















1

 behouden

aan hot

«gergisa

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

zesenvijftig / 'duizendste, oorspronkelijk ter grootte van achthonderd vijfentwintig vierkante meter, later ter grootte van ongeveer zeshonderd en vijf vierkante meter.

B. Een plaats voor garage dragende nummer twee (2), deeluitmakende van aan lokaal dienstig als garage, gelegen insgelijks te Antwerpen, achter de eigendommen gemerkt Belgiëlei 15/A en 15/B, hebbende een oppervlakte van ongeveer driehonderd zestig vierkante meter, volgens titel ten kadaster gekend wijk F, delen van nummers 1236/u3 en 1236/n3, thans ten kadaster gekend wijk F nummer 1236/F4; deze plaats voor garage begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

De ruimte van deze plaats van de vloer tot de zoldering;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

drie / negenendertigste in de gemene delen van de garage, daarin begrepen de grond voor een oppervlakte van driehonderd zestig vierkante meter.

Zo en gelijk zelfde goederen beschreven staan in de basisakte ervan opgemaakt door notaris Edmond Ingeveld te Elsene op zeven november negentienhonderd éénenveig, gevolgd een wijzigende basisakte opgemaakt door notaris Robert Verbruggen te Anderlecht op drieëntwintig februari negentiendhonderd vijfenvijftig, beide overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen respectievelijk op negentien november negentienhonderd éinenviiftig deel 2820 nummer 1 en op negen april negentienhonderd vijfenvijftig, deel 3070 nummer 2.

4) dat de vereffening van de vennootschap wordt gesloten en dat de naamloze vennootschap AB  CONSULTING bijgevolg definitief opgehouden heeft te bestaan,

5) dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard blijven gedurende tenminste vijf jaren te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 15 B.

6. Volmacht voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en het Ondernemingsloket Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, inclusief de schrapping van de inschrijving op Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket, wordt met recht van substitutie aangeduid als bijzonder mandataris: VGD Antwerpen te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2 en 3,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte en revisoraal verslag

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2

02/09/2013 : AN336406
24/07/2013 : AN336406
23/07/2012 : AN336406
15/03/2012 : AN336406
27/12/2011 : AN336406
29/10/2010 : AN336406
23/10/2009 : AN336406
21/08/2008 : AN336406
28/02/2008 : AN336406
03/02/2006 : AN336406
03/09/2002 : AN336406
21/04/2001 : AN336406
13/10/2000 : AN336406
03/10/2000 : AN336406
21/01/2000 : AN336406
21/01/2000 : AN336406
21/01/2000 : AN336406
21/01/2000 : AN336406
24/11/1994 : ANA43485

Coordonnées
A-B CONSULTING

Adresse
BELGIELEI 15, BUS B 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande