A L'ANVERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A L'ANVERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.599.455

Publication

23/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310376*

Neergelegd

19-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Appelmansstraat 48

2018 Antwerpen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0632599455

Benaming (voluit) : A L'ANVERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerde notaris Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op 18 juni 2015, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A L'ANVERS" werd opgericht met volgende gegevens:

1. Zetel: 2018 Antwerpen, Appelmansstraat 48

2. Oprichters: 1/ Mevrouw CORBEL Jeanne Marie Thérèse Françoise, geboren te Saint - Brieuc (Frankrijk) op één juni negentienhonderdachtentachtig, rijksregisternummer 88.06.01-660.36, van Franse nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 71.

2/ De heer PYAKUREL Niroj, geboren te Kathmandu (Nepal) op vijfentwintig januari negentienhonderdvierentachtig, rijksregisternummer 84.41.24-275.86, wonende te 22000 Saint-Brieuc (Frankrijk), 2 Avenue de la Libération, dewelke verklaart thans te verblijven te 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 71.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" het houden van café en bars en andere drankgelegenheden

" de verkoop van snacks

" de verzorging van snacks binnen-en buitenshuis

" de uitbating van restaurant, feestzalen, hotels, eet-en drankgelegenheden

" het organiseren van en verzorgen van banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

" de uitbating sportinfrastructuur

" de groot- en kleinhandel in voedingswaren, wijnen, likeuren en sterke dranken

" niet gespecialiseerde handelsbemiddeling

" Alle onroerende verrichtingen, zoals het huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen zowel in binnen- als in buitenland, alle beheer van onroerende goederen.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE52 3631 4874 6409 geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

7. Boekjaar: Begint op 1 juli en ein¬digt op 30 juni. Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 juni 2016.

8. Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichters, te weten :

1/ mevrouw Jeanne CORBEL, voornoemd ;

2/ de heer Niroj PYAKUREL, voornoemd ;

10. Commissaris: geen

11. Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de tweede vrijdag van december om zeventien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  M.T. & C. , te 2150 Borsbeek, Schanslaan 100, vertegenwoordigd door mevrouw DE GROOT Patricia, en haar gevolmachtigden, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"-belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Sebastiaan-Willem Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

Coordonnées
A L'ANVERS

Adresse
APPELMANSSTRAAT 48 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande