A L'ITALIENNE

Société en commandite simple


Dénomination : A L'ITALIENNE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.950.248

Publication

14/06/2013
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *13090327*

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Iteergetega fer rr{t~ie vn de Rerhdttnt van Koophandel Anffr>rerfenr op

Griffie D 5 JilN12013

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : A l'italienne

(verkort) :

0534.950 " 248

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kronenburgstraat 8, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Gewone Commanditaire Vennootschap

à l'italienne gcv

Kronenburgstraat 8

2000 Antwerpen

Ondergetekenden

1. Dhr. Matheo SIMONI, id nr. 591-7727790-96, RR 87.09.03-203-45, wonende te Kronenburgstraat 8, 2000 Antwerpen, beherend vennoot

En

2. Mevr. Els SOL, id nr. 591-6170699-49, RR 56.03.21-460-10, wonende te Hentjensfaan 9, 3511 Hasselt, stilte vennoot.

ZIJN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

1. De comparanten verklaren een gewone commanditaire vennootschap op te richten met als maatschappelijke benaming "à l'italienne", met een maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 euro vertegenwoordigd door 10 aandelen met een nominale waarde van 100,00 euro.

2. Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt :

De heer Matheo SIMONI bovenvemoemd 800,00 euro waarvoor hij 8 aandelen ontvangt. Mevrouw Els SOL bovenvemoemd 200,00 euro waarvoor zij 2 aandelen ontvangt.

Alle aandelen worden volstort in speciën op rekening BE24 3631 2016 3438 ten name van de vennootschap.

3. Eventuele rechten en verplichtingen aangegaan door de beherende vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden door de vennootschap overgenomen.

4. Vervolgens verklaren comparanten om de statuten van de vennootschap als volgt vast te leggen Artikel 1 - naam - vorm

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap welke zal handelen onder de benaming "à l'italienne".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat 8.

Bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoten, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad, kan de zetel van de vennootschap naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of naar het Brussels hoofdstedelijk gewest worden overgebracht.

Artikel 3 - doel

De vennootschap heeft ais doel:

De levering van diensten in de entertainment-, reclame- en mediasector in de meest brede zin, alsmede het verkopen, uitlenen en beheren van materiële en immateriële eigendom in deze sectoren en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zo onder meer, zonder dat deze opsomming limitatief is:

-de creatie, uitvoering, regie, opname, productie, promotie, verspreiding en exploitatie van letterkundige, muzikale, audiovisuele en theatrale werken en uitvoeringen, alsmede werken van toegepaste kunst waarbij zij als uitgever en als producent kan fungeren;

-het bedenken, uitwerken en produceren van reclamecampagnes voor aile media;

-het fungeren als creatieve denktank door het bedenken, creëren en uitwerken van concepten en creatieve

oplossingen voor derden;

-het organiseren van evenementen en activiteiten in aile genres en domeinen van media, cultuur en ' entertainment, zoals theater, muziek, audiovisuele media, reclame, dans, letterkunde, plastische en toegepaste kunsten of gastronomie en/of hiervoor als toeleverancier of consultant fungeren;

-het beheren en exploiteren van de intellectuele eigendomsrechten uit hoofde van haar werkzaamheden; -het organiseren van cursussen, workshops en seminaries;

-de groot- en kleinhandel van alle mogelijke mediadragers en gadgets in verband met bovengenoemde

activiteiten; _..

-het ontwerpen en uitvoeren van decor voor bovenstaande activiteiten;

-de aankoop, verkoop, verhuur en beheer van onroerende goederen; _

-de handel, aankoop- en verkoop voor eigen rekening en in opdracht, van alle mogelijke kunst- en cultuurobjecten;

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel,

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan , stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 4 - duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid beKomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek der Vennootschappen.

Het tijdstip waarop de vennootschap pro-fisco haar activiteiten aanvangt is 13 mei 2013.

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en mits het akkoord van de beherend vennoot.

Artikel 5 - Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 euro en is verdeeld in 10 aandelen met een waarde van 100,00 euro.

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het vennootschapsregister dat op de zetel van de vennootschap gehouden wordt.

Artikel 6 - overdracht van aandelen

A. Overdracht onder levenden

De aandelen van de stille vennoten kunnen niet overgedragen worden dan met toestemming van de ' beherende vennoot.

De overdracht van de totaliteit van de aandelen van de beherende vennóot kan slechts gebeuren aan een natuurlijk persoon mits de unanieme goedkeuring van alle vennoten en mits deze nieuwe aandeelhouder beherend vennoot wordt in plaats van de overdragen

B. Overdracht bij overlijden

Ongeacht het aantal vennoten kunnen de aandelen van de beherende vennoot bij overlijden slechts overgaan op erfgenamen als aandeelhouder - beherend vennoot aanvaard worden door de stille vennoten binnen de termijn van 6 maanden na het overlijden.

Indien er geen zulke erfgenaam is en de erfgenamen binnen een termijn van 6 maanden na het overlijden geen derde ovememer vinden die door de stille vennoten als beherend vennoot aanvaard wordt, dan wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Artikel 7 - Beherende vennoten en stille vennoten

De beherende vennoten staan hoofdelijk en ondeelbaar in voor alle verbintenissen van de vennootschap. De beherende vennoten zijn deze vernield in de oprichtingsakte of deze die nadien in die hoedanigheid toetreden tot de vennootschap, mits bekendmaking hiervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Stille vennoten zijn slechts gehouden tot beloop van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen daad van bestuur stellen.

Artikel 8 Bestuur en vertegenwoordiging

A. Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door een beherend vennoot - ook zaakvoerder genoemd.

Hij of zij wordt benoemd in deze oprichtingsakte dan wel bij buitengewone algemene vergadering en met instemming van aile vennoten, zowel de beherende als de stille.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vodr-behouden aan het. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voôr-

behouden aan het,. Belgisch

Staatsblad

Elk beherend vennoot is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte;

De beherend vennoot kan bijzondere gevolmachtigden aanstellen doch alleen voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen, De lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Het mandaat van de beherend vennoot - zaakvoerder is bezoldigd; het bedrag ervan wordt bepaald door de algemene vergadering.

D. Duur van het mandaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Het mandaat is van onbepaalde duur. Het kan slechts herroepen worden mits inachtneming van de bepalingen voor een statutenwijziging, mits er ernstige redenen zijn en mits de zaakvoerder zijn veto niet stelt. De zaakvoerder Kan zijn mandaat zelf neerleggen mits hij zijn opdracht voldoende tijd verder zet om een ander beherend vennoot - zaakvoerder te vinden die benoemd moet worden bij een buitengewone algemene vergadering zoals hoger bepaald.

Indien geen nieuwe beherend vennoot gevonden wordt binnen een termijn van zes maanden na de kennisgeving door de zaakvoerder van zijn intentie om ontslag te nemen zal de vennootschap van rechtswege ontbonden zijn.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring of definitieve verhindering van de enige beherende vennoot zaakvoerder is de vennootschap niet van rechtswege ontbonden, dit onverminderd de toepassing van artikel 6b van de statuten. Zijn in de statuten of bij een latere buitengewone algemene vergadering aangeduide opvolger zal bij wijze van zaakwaameming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdoor in voorkomend geval zijn hoedanigheid van stil vennoot verliest. Binnen een termijn van 6 maanden dient een ' andere zaakvoerder - beherend vennoot aangesteld bij gebreke waaraan de vennootschap van rechtswege ontbonden zal zijn.

Artikel 9 - Toezicht

Van zodra de vennootschap niet langer beantwoordt aan de criteria om als een kleine vennootschap aanzien te worden en van zodra niet alle onbeperkt aansprakelijke vennoten natuurlijk persoon zouden zijn, wordt tot de aanstelling van één of meerdere commissarissen overgegaan;

Artikel 10 - Algemene Vergadering

Een beherend vennoot kan altijd een algemene vergadering bijeenroepen teneinde te beraadslagen over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en al dan niet betrekking hebben op een wijziging van de statuten;

Jaarlijks zal een algemene vergadering plaatsvinden op de zetel van de vennootschap en dit op de 01 juni om 18.00 uur alwaar de beherend vennoot toelichting zal geven over de resultaten van het boekjaar en algemene vergadering zal stemmen over de toewijzing van dit resultaat.





B. Aanduiding van de zaakvoerder

Bij de oprichting is als beherend vennoot - zaakvoerder aangesteld : Dhr, Matheo SIMONI, bovengenoemd, Kronenburgstraat 8, 2000 Antwerpen.

C. Bevoegdheid en bezoldiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vodr- ,

behouden aan hete. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De beherend vennoot staat in voor de oproeping van de vennoten en duidt de plaats aan waar de vergadering zal plaatsvinden indien dit niet op de zetel van de vennootschap is;

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Een statutenwijziging of de aanduiding van een beherend vennoot kan slechts gebeuren met instemming van alle vennoten.

Artikel 11 - boekjaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar;

Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting om te eindigen op 31 december 2014,

Van zodra de vennootschap niet langer beantwocrdt aan de criteria om als kleine vennootschap aanzien te worden en van zodra niet alle onbeperkt aansprakelijke vennoten natuurlijk persoon zouden zijn maakt de zaakvoerder de jaarrekening en de inventaris op in overeenstemming met de wettelijke vereisten.

Artikel 12 - ontbinding en vereffening

De vennootschap blijft, na ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege, bij beslissing van de algemene vergadering, dan wei bij rechterlijke beslissing plaats vond, voortbestaan als rechtspersoon voor haar vereffening en dit tot de sluiting ervan.

In geval van ontbinding zijn de beherende vennoten of, na het overlijden ot de onbekwaamverklaring van de enige beherende vennoot, diens opvolger, van rechtswege vereffenaar, behoudens een andersluidende beslissing van de algemene vergadering welke met algemeenheid van stemmen dient genomen.

Het batig saldo van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten of diens erfgenamen of rechthebbenden verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

Opgemaakt te Antwerpen op 13 mei 2013 in 3 exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben, één exemplaar bestemd zijnde voor neerlegging op de griffie rechtbank van koophandel.

Dhr. Matheo SiMONI

21r>aeera.c/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2015
ÿþ Mod V1brd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 APR. 2015

afdeernerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

I

11111111111! 111

Ondernemingsnr : 0534.950.248

Benaming

(voluit) : à l'italienne

(verkort)

Rechtsvorm : Comm.V,

Zetel : Kronenburgstraat 8, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de algemene vergadering van 8 april 2015 werd beslist met eenparigheid van stemmen dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 08.04.2015 overgebracht wordt naar Zwartzustersstraat 18 te 2000 Antwerpen.

Matheo Simoni,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
A L'ITALIENNE

Adresse
KRONENBURGSTRAAT 8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande