A-RENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : A-RENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 898.486.947

Publication

31/03/2014
ÿþe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0898.486.947

Benaming

(voluit) : A-Rent

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Gammel 35; 2310 Rijkevorsel (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiten Vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algeme Vergadering van 20 februari 2014.

De vergadering, na het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen te hebben aanhoord, keurt met eenparigheid van stemmen de eindafrekening goed en verklaart dat de vereffening door de vereffenaar integraal en volgens de correcte normen werd uitgevoerd. De aanwezeige vennoten erkennen het hen toekomende aandeel in het vereffenignsresultaat te hebbben ontvangen, waarvoor kwijting verleend wordt.

De vergadering verleent vervolgens met éénparigheid van stemmen décharge aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdrachte en ontheft hem uit zijn functie.

De vergadering stelt vervolgens vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is, dat alle activa werden verkocht en alle schulden werden aangezuiverd en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan en dit op basis van een eindbalans per 20 februari 2014. Er wordt vastgesteld uit de beschikbare gegevens dat er geen activa noch passiva zijn.

De vergadering besluit verder met éénparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd worden op het adres te 2310 Rijkevorsel, Gammel 35, en dat ze gedruende ten minste vijf jaar daar zullen warden bewaard.

De Vennootschap houdt aldus definitief op te bestaan op datum 20 februari 2014.

De vereffenaar

Van Gelder Luk,

b[

E St

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 MMRT 20111

TURNHOUT

D@r@rgffier,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

l'»Wfl

na neerlegging ter griffie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OMM§

Ondernemingsnr: 0898.486.947

Benaming

(voluit) : A-Rent

(verkort) :

` ;ei1"1timNkubilfmindA'upf-

" 2 1 JUKi 2013

KOOP mi}Ji ~ellHtffliFlí-1ÓUT

De~`.ptriffiér9riffler



Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel: Gammel 35; 2310 Rijkevorsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerders en aanstelling vereffenaar

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden in de zetel van de vennootschap dd 2210312013, werd er met eenparigheid van stemmen beslist om meneer Van Gelder Luk wonende te 2310 Rijkevorsel, Gammel 35 en de heer Spreuwers Stijn wonende Merelstraat 30 te 2310 Rijkevorsel te ontslaan als zaakvoerders. De vergadering geeft aan allen kwijting voor de gestelde daden van bestuur.

Met eenparigheid der stemmen wordt voorgedragen als vereffenaar, meneer Van Gelder Luk wonende te Gammel 35  2310 Rijkevorsel, geboren te Ekeren op 3 februari 1972.

Verder beslist de vergadering unaniem om de voorgedragen vereffenaar de meest uigebreide bevoegdheden te geven voorzien in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen. De functie van vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar wordt ook aangesteld als lasthebber voor het vervullen van alle administratieve verplichtingen in het kader van de ontbinding en vereffening in het algemeen, en voor de ondertekening en het indienen van het éénzijdig verzoekschrift tot benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en voor de de neerlegging van alle vereiste stukken ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Van Gelder Luk

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
A-RENT

Adresse
GAMMEL 35 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande