A-TOM SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-TOM SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.917.470

Publication

02/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Kuipersstraat 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op vijftien januari tweeduizend vijftien, ter registratie neergelegd, blijkt dat door de heer AERTS Tom, wonende te 2900 Schoten, Kuipersstraat 56, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid werd opgericht met ais naam "A-TOM SERVICES", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Kuipersstraat 56, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel:

-Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager, adviseur, coach, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig doel;

-Consulting;

-Tussenpersoon in de handel;

-Handel in voertuigen en machines;

-Handel in diverse goederen;

-Reinigen van gebouwen, constructies, openbare wegen, industriële installaties;

-Transport van goederen en personen;

-Karweiwerken;

-Diamantbewerking;

dit alles voor zover de nodige vergunningen ervoor afgeleverd zijn,

Zij mag ten dien einde alle verrichtingen doen van roerende, onroerende, commerciele, industriële of financiële aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbating of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen nemen, bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving, en welke andere wijze, ook, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn deze van de huidige te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven door de heer AERTS Tom voormeld en gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij ING Bank, rekeningnummer BE45 3631 4350 6789.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig kunnen zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Door de algemene vergadering der vennoten mag er aan de zaakvoerders een vast of veranderlijk loon, wedde of bijzondere vergoeding toegekend worden.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de tweede donderdag van de maand juni om. éénentwintig uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt de éenendertigste december van elk jaar.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

iN

5017967*

u

u

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 1 MN. 2015

telffee.Antwerpen

Ondernemingsnr :~ 5 68 9 1 7 , 7. 0

Benaming " 4

(voiuit) : "A-TOM SERVICES"

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend vijftien, en de eerste gewone jaarlijkse 1 algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Als eerste niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor een onbepaalde termijn de heer AERTS Tom voormeld, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT werd verleend aan de heer Hugo BRANGERS, Brechtsebaan 710 te 2900 Schoten, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, alsmede bij de Federale Overheidsdiensten alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VAN DEKERCKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vo r-

mollo en w` aan et Belgi: ch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 24.06.2016 16226-0507-013

Coordonnées
A-TOM SERVICES

Adresse
KUIPERSSTRAAT 56 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande