A W & R

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : A W & R
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.994.784

Publication

23/08/2012
ÿþVoor-

behoudet

aan het

Belgisch

Staatsblat

Mod POF 11.1

-1/E,11 I2 : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELFQC~

GRIFFIE RECHTBANK VAN

13 AUG. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

1111

" iaiasaes

Ondernerningsnr :

Benaming (voluit):. A W & R

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Sint Paulusstraatr 13 - 2400 MOL

' (volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting VOFA W & R - Statuten - Benoeming

Tekst : Ondergetekenden,

" Van Meenset Christuph, leraar, geboren te Turnhout op 20.09.1977 en wonende Sint-Pautuestraat, 13 te 2400 Mol (NN 77,09.20-149.58).

" Verheegen Edith, bediende, geboren te Mol op 27.011979 en wonende Sint-Paulusstraal, 13 te 2400 Mol INN 79,02.27.226.55},

verharen hierbij een vennootschap onderfrma op te richten weervan de statuten aldus zijn bepaald

Art, 1 De benaming van de vennootschap luidt 'A W es R" . De veanootschap zal haar activiteiten uitvoeren onder de handelsnaam " A W

Art. 2 De maatsdrapputjke zetel van de vennootschap Is gevestigd te 2400 Mol, Sint-Paulusstraat, 13. Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan h] elders worden Ondergebracht.

Art.3 oe vennoolschapwordt opgericht voor een onbeperkte duur. liet maatschappelijk dienstjaar vangt son op 1 januari en eindigt op 31 december. B] uitzondering vangt het eerste dienstjaar aan op datum van onderhavige oprichting en eindigt op 31 december2013.

Art. 4 Oe vennootschap heeft als doel

Het uitvoeren van elektrotechnische en nrebauw activiteiten.

De vennootschap mag In Seigle en in het buitenland ets commerciele, industneie, financiele, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haarvennoolschappellk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van Inbreng, inschrijving of anderszins, En alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of Wier doel van aard is dal van de vennootschap te bevorderen,

Art. 5 Hel maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 500 EURO. Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd blj middel van de sterling In contanten door de vennoten en wordt onderverdeeld in aandelen waarvan de nominale waarde van ieder deel 5 (vit) Euro bedraagt. ni,

Van Meensel Chnstoph 90 aandelen x 5 euro = 450 Euro.

Verheegen Edtih 10 aardeten x 5 euro = 50 Euro

be aandelen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot. noch aan derden werden overgedragen zonder de toestemming van de Algemene Vergadering,

Art. 6 De Gewone Algemene Vergadering van de vennoten komt Eenmaal penjaar bijeen, de eerste maandag van de maand juni om 10 uur. Alle vennoten maken er deel van uit met gelijjke rechten. De statuten mogen slecht gewijzigd waaien bÿ Bijzondere Algemene Vergadering, ln dit geval kunnen de besfissingen slechtsgenemen worden bij een meerderheid der stemmen.

Ait. 7 Als zaakvoerder wordt Van Meensel Chrtstoph benoemd voor onbeperkte termijn. Dit mandant Is onbezoktigd. Nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging werden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dal ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De zaakvoerderheef de meest uitgebreide machten om de vennootschap te besturen, om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen, inzonderheid rechtsvorderingen instellen ais eisende en elsvenverende parle, leningen en ttnandedngen aangaan en onroerende goederen met hypotheek bezwaren af ontlasten.

Art. 8 Worden beschouwd als daden van dageljke bestuur het ondertekenen van de bdefwissefing, het stullen van contracten. Me sommen en waarden ontvangen. alle geconsigneerde stukken afhalen, alle betatingsalfecten ondertekenen, alle bank- en postrekeningen openen en hierop de nodige verlichtingen uitvoeren en volmachten verlenen, In naam van de vennootschap op de post, de douane en aile vradnkantoren, brieven en coilis afhalen, at dan niet aangetekend, zelfs met aangegeven waarden, alle stukken en kwijtingen ondertekenen, aile verzekeringen afsluiten en alle Inventarissen ondertekenen.

In gevel van betwistingen voor elle rechtscolleges pleiten ais elser en als verweerder, alle vonnissen of arresten bekomen en ze uitvoeren; over alle maatschappelijke belangen onderhandelen, schikkingen treffen en compromissen aangaan.

Alle processen" verbaat en akten ondertekenen en In het algemeen het nodige doen voorde rechten en plichten van de vennootschap te vrijwaren.

Art, 9 Het gunstig overschot van de balans, na afhouding van alle onkosten, tasten en afschrijvingen, vormt bat nettoresuItaat waarvan de verdeling bepaald wordt door de Algemene Vergadering, rekening houdend met de wettelijke beschikkingen, inzonderheid met betrekking tot de rien le leggen wettelijke reserves.

Art. 10 Be de ontbinding van de vennootschap regelt de Algemene Vergadering de wijze van verelfening, benoemt de vereffenaars en bepaalt hun machten. Nadal alle schulden en lasten van de vennootschap betaald zijn en het kapitaal terugbetaald, wordt het saldo von de vereffening verdeeld onder de aandelen naar verhouding van hun nominale waarde.

Art. 11 De oprichters geven bi] deze bijzondere volmacht aan de VOF Firma Beyen  Winekens, vertegenwoordigd door Erkend Boekhouder-Fiscalist Beyen Herman, kantoor houdende Heppensesteenweg 122.3581 Beringen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en harthebbers, om, met de mogelijkheid tot Indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging eilof publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met hetdagenjks bestuur, alsook aile formaliteiten le vervullen met betrekking lot de krulspuntbank voor ondememingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een BTW nummer, en de neerlegging van de documenten op do greffevan de rechtbankvan koophandel.

in drievoud opgemaakt te Mol, op 2 auguslus 2011

VAN MEENSEL CHRISTOPH VERHAEGEN Edith

Getekend Van Meensel Chdstoph, zaakvoerder en Verheegen Edjih, vennoot. Tegelijk hiermee neergelegd : Volledige Akte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto :Naam én hoedanig- held van cfeinstrumenterende notaris, hetzij van cieperrso(d)n(èn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch StaatsbTad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A W & R

Adresse
SINT-PAULUSSTRAAT 13 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande