A. KEERSMAEKERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A. KEERSMAEKERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 414.250.178

Publication

26/06/2014
ÿþ~

1

mod 11.1

!1 1_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17JMI20%

aftiseftetwerpen



Onderrtemingsnr ; BE0414.250.178

Benaming (voluit) : A. KEERSMAEKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zilverenhoek 20

2530 Boechout

Onderwerp akte :BVBA; Aanpassing statuten - benoeming zaakvoerders

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op vijftien juni tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A. Keersmaekers", gevestigd te Boechout, Zilverenhoek 20, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Richard Celis te Antwerpen op vijf augustus negentienhonderd vierenzeventig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van. dertien augustus nadien onder nummer 3434-14, waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris René Van Kerkhoven te Ranst op dertig maart; negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig: april nadien onder nummer 1990104125-0126, ingeschreven in het rechtspersonenregister van; Antwerpen en hebbende als BTW-nummer en ondernemingsnummer (0)414.250.178, met'; eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

* Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen zodat ze voortaan enkel nog een'; fractiewaarde hebben.

* Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in euro zodat het voortaan eenenzestigduizendi negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent bedraagt.

2. * Schrapping in de statuten van de bepalingen in verband met de statutaire zaakvoerder en de' opvolgende statutaire zaakvoerder.

* Ontslag statutaire zaakvoerder, met name mevrouw Crollet Maria Caroline Constantie, geboren te Boechout op zeven december negentienhonderd vierendertig, weduwe van de heer Keersmaekers Augustinus, wonende te Boechout, Zilverenhoek 20 (identiteitskaartnummer 591-4909740-90 - rijksre gisternummer 341207.158.42), en décharge.

*Benoeming niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

-de heer Raeland Keersmaekers, geboren te Antwerpen op twintig maart negentienhonderd zestig:,

wonende te Boechout, Zilverenhoek 2, met identiteitskaartnummer 590-8390876-14 en rijksregisternummer 600320.241.52;

-de heer Kristiaan Keersmaekers, geboren te Antwerpen op veertien december negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2590 Berlaar, Gangelberg 2 (met identiteitskaartnummer 591-4303097-85 en rijksregisternummer 581214.231.69).

De Algemene Vergadering benoemt als extra niet-statutaire zaakvoerder voor de pericde van één juli tweeduizend en veertien tot en met eenendertig december tweeduizend en veertien: de heer Wanten Francis M.rie Albert, geboren te Sint-Truiden op eenentwin-tig januari negentienhonderd drieënzestig, wonende te Alken, Steenweg 194 (rijksregisternummer 63.01.21-323.86). Zijn mandaat eindigt van rechtswege op eenendertig december tweeduizend en veertien.

Om te voldoen aan de voorgaande beslissingen, aan de bepalingen van de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig en de vigerende vennootschapswetgeving vervanging van de integrale tekst van de statuten door volgende tekst:

I. NAAM - ZETEL - DOEL -DUUR.

. _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MIN~IDWWNIMIVn~~

*19123838*

Op de laatste blz. van Luik F vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e. mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\7



ARTIKEL EEN.

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "A. Keersmaekers."

ARTIKEL TWEE.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Zilverenhoek 20.

Deze zal, bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s), mogen overgebracht worden naar gelijk welke

andere plaats in België, binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlage tot

het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

ARTIKEL DRIE.

De vennootschap heeft tot doel:

I Het uitbaten van een handelsonderneming in alle brandstoffen en alle daarmee verband houdende derivaten, producten, artikelen, materialen, materieel, benodigdheden, grondstoffen, machines, toestellen en gereedschappen

II Het uitbaten van een vervoersonderneming in het algemeen, het bevrachten, de uitbating, de verhuring, de onderverhuring, de her-verhuring, het beheer, het bestuur, de handel in en uit, verwerven en vervreemden van allerhande schepen en vaartuigen, het in ontvangst nemen, het verzenden over zee of andere waterwegen, over land, langs de baan, per spoor, per container, langs de lucht, het behandelen, het opslaan, het stuwen, het verstuwen, het verzenden, herverzenden, de groepage, het inklaren, het consigneren van alle goederen en waren. Het presteren van commerciële en nijverheidsverrichtingen en het leveren van diensten, ais handelaar van goederen, vervoerder, expediteur, agent, commissionaris of bemiddelaar in verband met transport, landelijk of internationaal, de in- en uitvoer; de algemene vertegenwoordiging, de uitbating, verhuring of leasing van alle materialen of media gebruikt bij zelfde transport of behandeling, de controle, telling, toezicht, weging en meting van zelfde goederen; het stapelen, bewaken en bergen van alle goederen in eigen magazijnen, stadloodsen of stapelhuizen. Zij zal aile middelen betreffende haar bedrijvigheden kunnen verwerven, huren, uitbaten, beheren en bevrachten. Zij zal kunnen optreden als tolagent, verzender, transitorverzender.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden. In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichten doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIER.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf vijf augustus negentienhonderd vierenzeventig.

l!. KAPITAAL-AANDELEN

ARTIKEL VIJF.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (61.973,38 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder uitgedrukte nominale waarde, doch enkel met een fractiewaarde.

ARTIKEL ZES

Opvraoina stortingen

De zaakvoerders) beslist soeverein over de stortingen die moeten gedaan worden op de aandelen die niet volgestort werden bij hun inschrijving.

Deze stortingen moeten gedaan worden op de tijdstippen en op de wijze die door de zaakvoerder(s) worden bepaald.

ledere storting wordt aangerekend op het geheel der maatschappelijke aandelen, waarvan de aandeelhouder eigenaar is.

De aandeelhouder die, na een voorafgaandelijke aanmaning van een maand, betekend bij aangetekend schrijven, in vertraging is met het voldoen aan elke opvraging van fondsen op de maatschappelijke aandelen, mcet aan de vennootschap de intresten vergoeden, berekend tegen de wettelijke intrest in voege op het ogenblik van de opeisbaarheid verhoogd met twee ten honderd, te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid van de storting.









Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s.

t , mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V



De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de vereiste stortingen niet werden uitgevoerd, blijft geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet geschied zijn,

ARTIKEL ZEVEN

De hoedanigheid van vennoot kan slechts blijken uit een inschrijving in het register van aandelen, zoals wordt voorgeschreven door het Wetbcek van Vennootschappen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het vennotenregister, met vermelding van hun respectievelijke rechten. ARTIKEL ACHT

De aandelen zijn op naam. Ze zijn ondeelbaar,

De lidmaatschapsrechten verbonden aan één aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon ais een rechtspersoon kan zijn. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de naakte eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot één enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de

vennootschap is gevestigd.

ARTIKEL NEGEN: Overdrachtsregeling bij leven of bil overlijden.

Overdracht van aandelen bil eenhoofdige vennootschap:

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt, tenzij zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, in welk geval de vennootschap van rechtswege ontbonden is.

Overdracht van aandelen bil meerhoofdige vennootschap:

De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen noch overgaan wegens overlijden dan met instemming van de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De instemming is eveneens vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan: -de echtgenoot van de overdrager of erflater

-de blcedverwanten in rechte opgaande of nederdalende lijn van de vennoot

-een medevennoot

De instemming van de andere vennoot moet steeds worden gegeven, in geval er slechts twee vennoten zijn.

Desgevallend moet de kandidaat-overdrager of de rechthebbende van een overleden vennoot, teneinde de voormelde instemming te bekomen, de zaakvoerders verzoeken een algemene vergadering bijeen te roepen, om te beraadslagen over de voorgestelde overdracht, De zaakvoerders moeten deze vergadering bijeenroepen binnen de maand nadat zij daartoe verzocht zijn of uiterlijk binnen de drie maand na het overlijden van de vennoot. Het genomen besluit wordt dan door een bij de post aangetekende brief ter kennis gebracht van de kandidaat-overdrager of de rechthebbenden van een overleden vennoot binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Wanneer het voorstel tot overdracht van aandelen niet de vereiste meerderheid tot goedkeuring ervan heeft behaald of de rechthebbenden van een overleden vennoot niet worden aanvaard, dan zijn de vennoten, die zich tegen de overdracht of overgang verzetten, verplicht de aandelen terug te kopen aan de waarde vastgesteld overeenkomstig onderhavige statuten en in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, aan deze terugkoop deelnemen, zelfs voor een kleiner aantal aandelen dan gezegd pro-rata.

Overgang bil overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in volgend artikel is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. Alle rechten op de aandelen zullen zolang geschorst zijn,

Waardebepaling van de aandelen

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen vennoten, zal de waarde van het aandeel,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 1.1

Voor..

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

geldende voor eventuele overdrachten of toekomende aan de niet-aanvaarde rechthebbenden van gen overleden vennoot, vastgesteld worden door de twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

ARTIKEL TIEN

erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap, noch zich op enige wijze mengen in de daden van haar bestuur.

Voor het uitoefenen van hun rechten moeten zij zich schikken naar de jaarrekening en de beslissingen van de Algemene Vergadering.

III. BESTUUR.

ARTIKEL ELF

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de

zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een

meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van

stemmen.

De zaakvoerders kunnen minstens met twee handelend, alle handelingen stellen die nodig of dienstig

zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan

de algemene vergadering.

Zij kunnen, minstens met twee handelend, eveneens bijzondere machten toekennen aan de

mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Zij kunnen, minstens met twee handelend, de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren

alsmede handelingen in rechte, door twee zaakvoerders, samenhandelend,

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij

overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen

aan te stellen ais vaste vertegenwoordiger,

ARTIKEL TWAALF

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders

wordt beslist.

IV. ALGEMENE VERGADERINGEN.

ARTIKEL DERTIEN.

Elk jaar wordt er een Algemene Vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering heeft plaats de laatste maandag van de maand november om negentien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend.

De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen.

ARTIKEL VEERTIEN

pe jaarvergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, van de commissarissen, en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over décharge aan zaakvoer-der(s) en commissarissen.

ARTIKEL VIJFTIEN.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden op voorste! van de zaakvoerders) of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste één vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

Verdaging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

ARTIKEL ZESTIEN.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht kan gegeven worden via geschrift, via fax, via e-mail of andere elektronische drager.

De zaakvoerder kan evenwel eisen dat de volmacht een bepaalde vorm aanneemt en hij kan eisen dat ze wordt gedeponeerd vijf dagen op voorhand.

Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Bijstand door een accountant, advocaat of revisor wordt steeds toegelaten.

Het bijwonen van de algemene vergadering door een deurwaarder wordt steeds toegelaten

ARTIKEL ZEVENTIEN.

EIK aandeel geeft recht op één stem.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan komt het stemrecht op de jaarlijkse algemene

vergadering toe aan de vruchtgebruiker.

Bij een buitengewone algemene vergadering komt het stemrecht toe aan de blote eigenaar.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de

vruchtgebruiker het recht de algemene vergaderingen bij te wonen.

Stemming per brief wordt niet toegelaten.

ARTIKEL ACHTTIEN.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de

aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij alle

aandeelhouders op de vergadering aanwezig zijn en allen ermede instemmen over andere punten te

beraadslagen.

De Vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het

maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statuten-

wijziging.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt die worden

ondertekend door de leden van het bureau en iedere vennoot die er om verzoekt.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

Overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de

aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De

datum van de aldus genomen besluiten is de datum waarop op de maatschappelijke zetel die

ondertekende notulen ontvangen worden die als gevolg hebben dat alle aandeelhouders hun akkoord

schriftelijk hebben gegeven.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij

kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en

besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen,

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierden van de stemmen

verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, behoudens strengere bepalingen voorzien in

het wetboek van vennootschappen of de statuten.

V. BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

ARTIKEL NEGENTIEN.

Het maatschappelijk boekjaar loopt van een juli van elk jaar tot en met dertig juni van het

daaropvolgende kalenderjaar.

Elk jaar, op dertig juni worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

ARTIKEL TWINTIG.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en

maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële,

industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto-winst wordt vijf ten honderd afgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 71.1

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de Algemene Vergadering, op

voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

De zaakvoerder(s) bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL EENENTWINTIG.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering en die ook de bevoegdheden en bezoldigingen van de vereffenaar(s) vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Daartoe zal een eenzijdig verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de vereffenaar samen met een afschrift van de akte in vereffeningstelling moeten worden ingeleid bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel die daarover uiterlijk binnen de vijf dagen uitspraak doet. Bij gebreke van een beschikking binnen deze termijn wordt de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als bevestigd dan wel gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VII. WOONSTKEUZE - ALLERLEI.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG.

De controle van de vennootschap wordt door ieder der vennoten uitgeoefend, die alle macht tot

onderzoek en nazicht der verrichtingen zal hebben en kennis zal mogen nemen van de

boekhouding, de briefwisseling en aile geschriften der vennootschap. Iedere vennoot kan zich

hiervoor laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Zolang de vennootschap echter niet kan genieten van de uitzonderingsbepaling zoals voorzien in de

desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, wordt een commissaris

benoemd voor de uitoefening van de controlefunctie.

De algemene vergadering neemt een beslissing over het aantal te benoemen commissarissen en

over het bedrag van de toegekende bezoldiging.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG.

Ieder in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar moet woonst in

België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen,

dagvaardingen, en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig

geschieden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

ARTIKEL VIERENTWINTIG.

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen.

Verlenen van volmachten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

! e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

27/01/2014 : AN143438
07/02/2013 : AN143438
20/12/2011 : AN143438
02/02/2011 : AN143438
04/03/2010 : AN143438
05/02/2009 : AN143438
07/02/2008 : AN143438
09/01/2007 : AN143438
03/02/2006 : AN143438
07/03/2005 : AN143438
16/07/2004 : AN143438
12/11/2003 : AN143438
17/10/2002 : AN143438
12/02/2000 : AN143438
01/01/1997 : AN143438
01/01/1996 : AN143438
01/01/1995 : AN143438
26/01/2016 : AN143438
01/01/1993 : AN143438
01/01/1992 : AN143438
25/04/1990 : AN143438
01/01/1990 : AN143438
01/01/1989 : AN143438
01/01/1988 : AN143438

Coordonnées
A. KEERSMAEKERS

Adresse
ZILVERENHOEK 24 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande