A.G.L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.G.L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.919.168

Publication

12/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-06-2015

Griffie

*15309680*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631919168

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

A.G.L.

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Emmanuel Van Roosbroeck, notaris te Antwerpen (Merksem) op tien juni 2015, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1.Rechtsvorm  naam: Een Eenpersoons Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam A.G.L.

2.Zetel: 2900 Schoten, Churchilllaan 334.

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

- de heer Marc August Maria Govaerts, geboren te Schoten op 7 september 1956, wonende te 2900, Churchilllaan 334;

5.Kapitaal: 18.600 euro, volstort ten belope van 12.400 euro.

- de heer Marc Govaerts schrijft in voor ¬ 18.600 in ruil waarvoor 100 aandelen worden toegekend. 6.Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

7.Boekjaar: 1/1 tot 31/12.

8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de sa¬menstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wan¬neer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij¬ke reserve, te verdelen of te reserveren.

9.Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde perso¬nen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot ver¬wezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

10. Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en

Onderwerp akte :

Churchilllaan 334 2900 Schoten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

5. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit.

6. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

7. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

8. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris .De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de 2de maandag van de maand mei om 11 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

12. Tot niet  statutair zaakvoerder wordt benoemd :

- De heer Marc Govaerts, voornoemd;

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en

de duur is onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2015.

14. Ten lasteneming van aangegane verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en

ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2014.

VOLMACHT

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld:

Fiscaliteit Bocklandt Wouters burg. Vennootschap ovv bvba te 2900 Schoten, Marialei 9, om het

nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering,

wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de vennootschap in de

Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het

volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A.G.L.

Adresse
CHURCHILLLAAN 334 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande