A.M.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A.M.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.441.692

Publication

04/02/2014
ÿþ1

Voor-behoude

aan het Belgisct Staatabla

Me Wad 11 " t

In de bijlagen blj het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0426.441.692

Benaming

(voiuir) : A.M.S.

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rodedreef 44, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Handelsbenaming

Volgens beslissing van de raad van bestuur van 9 januari 2014 wordt het gebruik van de handelsbenarning "ANTW ERP MARINE SUPPLY" geschrapt.

ileergelegd fer" grrffk .uan de eerhiûa7A

van K.ae,an.andel JeAst#Urerpen, .op

1'>rº%1AN. 7014

Griffie

IINiuiuui0~N~iuuiiMiN

*190335 4*

Angyalkca Enyingi Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

15/12/2014
ÿþmod 11.1

Luik BJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 á firi.. 201

Griffie

Ondernemingsnr: BE0426.441.692

Benaming (voluit) : A.M.S.

(verkort)

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel ; Rode Dreef 44

2970 Schilde

Onderwerp akte :Ontbinding - Afsluiting vereffening

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 november 2014 blijkt; dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Ontbinding

De enige aandeelhouder heeft besloten om de vennootschap met ingang van heden te ontbinden,

Ontslag en kwijting bestuurders

,; De enige aandeelhouder heeft kennis genomen van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, het mandaat van de bestuurders, te weten a) de naamloze vennootschap "Proios Maritime" met, zetel te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59, met als vaste vertegenwoordiger de heer Proios Joseph, wonende te 2970 Schilde, Rodedreef 44, b) mevrouw ENYINGI Angyalka, wonende te 2970 Schilde, Rodedreef 44, c) de heer Nicolas Jean PROLOS, wonende te 2930 Brasschaat, Heislag 28, van rechtswege werd beëindigd. De enige aandeelhouder heeft voorts besloten om de bestuurders onvoorwaardelijk kwijting en décharge te' verlenen voor alle handelingen die zij in de uitoefening van hun mandaat hebben gesteld, ï; Onmiddellijke afsluiting vereffening

De enige aandeelhouder heeft vervolgens kennis genomen van het voorstel van de raad van bestuur om de; vereffening onmiddellijk af te sluiten overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen. De enige aandeelhouder heeft kennis genomen van het feit dat, indien hij/zij geen vereffenaar(s) benoemt, de laatste in functie zijnde bestuurders overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen van; rechtswege ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, alsook van de omstandigheid dat,, overeenkomstig artikel 184 § 5, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen, de aandeelhouder in die hypothese zelf moet instaan voor de terugname van het resterend actief

Vervolgens heeft de enige aandeelhouder besloten (i) om geen vereffenaar te benoemen en (ii) om dei j: vereffening meteen af te sluiten, als gevolg waarvan de vennootschap ophoudt te bestaan en bijgevolg haar; (actieve) rechtspersoonlijkheid verliest.

Bewaring boeken

I` De enige aandeelhouder heeft besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een; termijn van tenminste vijf (S) jaar zullen worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschap te 2970 Schilde, Rodedreef 44.

Machtigingen en volmachten

De enige aandeelhouder heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het, oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : de heer Joseph Proios en mevrouw, Elke Duyck, worden gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling; om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en haar registratie bij de: BTW te schrappen, in voorkomend geval na aanpassing van de bestaande inschrijving, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders en/of bestuurders, dit alles onverminderd de bevoegdheid van; ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in: uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte.

VOLMACHT TERUGNEMING VAN HET ACTIEF

Met het oog op de uitvoering van artikel 184 § 5 in fine van het Wetboek van Vennootschappen, luidens. hetwelk de terugneming van het resterend actief (inclusief de vordering op de heer Robert D'Hondt en de in dit;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mot) 11.1

verband lopende procedure, alsook de handelsnamen "A.M.S." en "Antwerp Marine Supply") in geval van een" onmiddellijke afsluiting van de vereffening gebeurt door de aandeelhouder zelf, bij gebreke van een vereffenaar, beslist de enige aandeelhouder handelend ut singuli en dus niet in zijn hoedanigheid van algemene vergadering om voor zoveel als nodig een volmacht te geven aan de heer Joseph Proios en aan mevrouw Angyalka Enyingi, beide voornoemd, elke met de bevoegdheid om alleen te handelen en met recht van indeplaatsstelling, met het oog de terugneming en toekenning van het resterend actief aan de enige aandeelhouder, en om in dit verband alle nodige of nuttige handelingen te stellen en maatregelen te nemen in naam en voor rekening van de enige aandeelhouder.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 1 december 2014.

Billage : volledig afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

'F X Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 18.06.2013 13188-0079-015
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 04.06.2012 12145-0010-014
17/01/2012
ÿþ mod 11.1

[Î?d In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be i i ui Vln

B

st:

i lï MUNI







*12014392*

0 5 7IM

Griffie

Ondememingsnr : 0426.441.692

Benaming (voluit) : A.M.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rode Greet 44

2970 Schilde

Onderwerp akte : Omzetting toonderaandelen in naamaandelen - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 29 december 2011 blijkt dat de

algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

:; Wiiziging van artikel 7 van de statuten - Omzetting toonderaandelen in naamaandelen. Wijziging van;

artikel 23 van de statuten "

De enige aandeelhouder heeft besloten om de aandelen, die thans aan toonder luiden, met onmiddellijke ingang;; om te zetten in aandelen op naam, en om artikel 7 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

De enige aandeelhouder heeft voorts besloten om de huidige tekst van artikel 23 van de statuten inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering integraal te schrappen en te vervangen door de volgende;; tekst :

"Houders van aandelen op naam worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun;> naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vôôr de vergadering. De raad van bestuur:; kan evenwel in de oproeping bepalen dat houders van aandelen op naam enkel tot de vergadering worden; toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vôôr de vergadering schriftelijk hebben:; meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

i; De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden;' uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem."

Wijziging van artikel 26 van de statuten inzake het vraagrecht van de aandeelhouders

De enige aandeelhouder heeft besloten om een nieuw vierde lid in te lassen in artikel 2b van de statuten (na "... `; te worden opgenomen. "), waarvan de tekst Iuidt als volgt :

"De bestuurders en de commissaris(sen) beantwoorden de vragen die hun worden gesteld door de aandeelhouders, schriftelijk of tijdens de vergadering, met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten,;! tenzij het antwoord nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of een inbreuk zou;: betekenen op de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar bestuurders en/of commissaris(sen) zich hebben verbonden. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag voor de algemene vergadering ontvangen."

Machtigingen en volmachten

De enige aandeelhouder heeft besloten om de hierna vernielde machtigingen en volmachten te verlenen met het:! oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : de instrumenterende notaris wordt:; gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en; neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 3 januari 2012. `; Bijlage : volledig afschrift + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

25/05/2011 : AN243081
17/05/2011 : AN243081
04/06/2010 : AN243081
05/06/2009 : AN243081
30/06/2008 : AN243081
07/06/2007 : AN243081
13/07/2005 : AN243081
12/07/2005 : AN243081
09/12/2004 : AN243081
22/10/2004 : AN243081
22/07/2004 : AN243081
25/07/2003 : AN243081
05/07/2002 : AN243081
05/07/2000 : AN243081
30/05/2000 : AN243081
13/02/1998 : AN243081
13/01/1993 : AN243081
21/10/1988 : AN243081
22/08/1987 : AN243081

Coordonnées
A.M.S.

Adresse
RODE DREEF 44 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande