A.R.A.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.R.A.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.965.119

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 27.06.2014 14232-0578-010
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0542-010
18/12/2012
ÿþMod Worp 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 03524*

Neergelegd ter griffie van de' RECHTBANK VAN KOQPFIANDEL

0 6 DEC, 2012

~ktiR~1

HOUT

De G 1f.>:i.Qr.

Ondernemingsnr: 0844965119

Benaming

(voluit) : A.R.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beemden 23 - 2322 Minderhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bezoldiging van de zaakvoerders - adreswijziging Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 24107/2012.

...met éénparigheid van stemmen warden de volgende resoluties genomen:

De mandaten van de zaakvoerders worden niet bezoldigd.

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt gewijzigd van Beemden 23 te 2322 Minderhout naar

Desguinlei 90 app. 9A te 2018 Antwepen en dit vanaf heden.

R

Voor gelijkluidend afschrift,

De Zaakvoerder,

De Smedt A,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2012
ÿþ"

1

Motl WaN 11.1

 1-71 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

<iao1aieo"

1

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 3 APR. 2012

KOOPHAtjge TURNHOUT

De griffier

Oildernemingsnr : Q' a t-i t.+; . °J 65 - /11 5 Benaming

(voluit) : A.R.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Philip Van den Abbeele, te Antwerpen, op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, blijkt dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.R.A." opgericht werd door:

a) De Heer DESMEDT August Jan Jozef Ghisleen, advocaat, wonende te 2322 Hoogstraten, Beemden 23

b) De Heer DAEL Tom Ivo Maurits Dominique, advocaat, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Acacialaan

De vennootschap wordt opgericht met een geplaatst maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen op naam zonder nominale waarde.

Deze duizend achthonderd zestig aandelen worden in geld ingeschreven door de oprichters als volgt

1) De heer August DESMEDT, voornoemd, voor veertienduizend achthonderd tachtig euro , hetzij duizend vierhonderd achtentachtig aandelen en werden door hem volstort tot belope van VEERTIENDUIZEND ACHTHONDERD TACHTIG EURO en

2) De heer Tom DAEL, voornoemd, voor drieduizend zevenhonderd twintig euro, hetzij driehcnderd tweeënzeventig aandelen en werden door hem volstort tot belope van DRIEDUIZEND ZEVENHONDERD TWINTIG EURO.

Deze som werd gestort op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank door haar kantoor te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 172 op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het getuigschrift hiertoe afgeleverd door voornoemde bankinstelling en dat door ondergetekende notaris conform de wet bewaard zal worden.

DE STATUTEN luiden als volgt:

Artikel '1. Rechtsvorm en naam,

De vennootschap heeft de aard van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zij draagt de naam "A.R.A.".

Artikel 2. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 23.

De zetei kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de meerderheid van de zaakvoerders, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel: het uitbaten van een advocatenpraktijk en verlenen van juridisch advies en bijstand; het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zij met het statuut van advocaat zoals het optreden als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten en het stellen van didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht zoals het houden van lessen en conferenties, het geven van opleidingen en begeleiden, het houden van seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan, hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

70.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag met name doch niet limitatief, onroerende goederen huren, verwerven productief maken, beheren, verhuren, vervreemden, aankopen of verkopen met de vestiging van een vruchtgebruik of ander zakelijk recht, aankopen of verkopen op lijfrente, en in het algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

Zij mag bovendien kredieten en leningen toestaan en/of opnemen, gelden beleggen, en/of investeren, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken en in het algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in

verband staan met haar doel of rechtsreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan. "

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocaten-associaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Enkel de zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren, evenwel steeds in overeenstemming met de bestaande reglementen van de Orde van Advocaten. Artikel 4: Vennoten - Uitoefening van het beroep van advocaat

Alleen de algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over de opneming van vennoten. Dergelijk besluit tot opneming dient met gewone meerderheid van stemmen te worden genomen.

Alleen advocaten die op het tableau van de Orde van Advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteit als advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat.

De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is evenwel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoordelijkheid verzekerd is, voor zover dit bedrag niet lager is dan het bedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van Advocaten te Antwerpen.

Het louter optreden ais organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot

indien één van de vennoten geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur der schorsing.

Indien een vennoot door de Raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

Wanneer de vennoten in geval van ontbinding van de vennootschap, een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders van de Orde waarvan zij deel uitmaken of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Artikel 5: Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer dit de enige vennoot is.

Artikel 6: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot en met duizend achthonderd zestig.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Artikel 7: Volstorting kapitaal

De nog in geld uit te voeren stortingen op de nog niet volledig volgestorte aandelen, moeten plaats vinden op de tijdstippen en de wijze die het bestuursorgaan zal bepalen.

Elke storting door een vennoot wordt aangerekend op al zijn nog niet volgestorte aandelen in gelijke mate. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 8: Overdracht en overgang van aandelen

Ongeacht het aantal vennoten mogen de aandelen op straffe van nietigheid, in elk geval, zowel bij overdracht onder levenden als bij overgang wegens overlijden, uitsluitend worden overgedragen of overgaan aan advocaten ingeschreven op het tableau die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen of aan door hen opgerichte professionele vennootschappen.

d

á Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgaan wegens overlijden aan een andere vennoot dan met schriftelijke toestemming van de statutaire zaakvoerder of van twee derden van de bestaande aandeelhouders. De toetreding van een nieuwe vennoot of de overdracht van de aandelen onder de levenden of wegens overlijden ten gunste van een advocaat die geen vennoot is, kan slechts plaatsvinden met instemming van de statutaire zaakvoerder.

t Indien een vennoot wenst uit te treden of zijn aandelen wenst te verkopen, dienen de overige vennoten zijn aandelen over te nemen in verhouding tot hun participaties tegen een prijs in onderling overleg vast te stellen en bij gebreke hieraan tegen de nominale waarde of fractiewaarde van de aandelen, behoudens andersluidende uittredingsregeling, die slechts bij unanimiteit kan tot standkomen.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor werd bepaald zullen de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de enige vennoot, die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoot te worden, toch de rechten verbonden aan de aandelen zelf kunnen uitoefenen, in de mate zij deze rechten uitoefenen om het doel van de vennootschap zo te wijzigen, dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van advocaat voor rekening van de vennootschap, zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze (nieuwe) vennoten toelaatbaar zijn. In afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en de instandhouding van haar goederen.

In dit laatste geval zullen de erfgenamen ook onverwijld de stafhouder verzoeken een vereffenaar over de dossiers van de vennootschap aan te stellen. Deze vereffenaar dient een advocaat te zijn,

Artikel 9: Uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat volgens artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn ondeelbaar,

Zijn er meerdere eigenaars van eenzelfde aandeel, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan dit aandeel verbonden rechten geschorst. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Stafhouder van de Balie van het rechtsgebied waar de zetel van de venncotschap is gevestigd.

Artikel 10: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Zijn benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

* de Heer August Jan Jozef Ghisleen DESMEDT, advocaat, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Beemden 23;

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder - Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders of wanneer deze een rechtspersoon is, door haar respectievelijke vaste vertegenwoordiger, die advocaat moet zijn en op het tableau van de Orde van Advocaten moet zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Is de enige zaakvoerder ook enige vennoot, dan kan hij de verrichting doen, doch moet hij hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders en heeft één van hen bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

Artikel 12: Vergoeding van de zaakvoerder

Onverminderd de vergoeding van kosten, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de zaakvoerders voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte professionele activiteiten.

Artikel 13: Controle

De vennoten hebben te allen tijde het recht om in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de boeken en de stukken van de vennootschap.

Zij kunnen zich laten bijstaan door een accountant of een bedrijfsrevisor die zij daartoe aanstellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar dcor de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften, Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

Artikel 14: De algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap het vereist en iedere vennoot kan een algemene vergadering der vennoten laten bijeenroepen, waarvan hij de agenda vaststelt.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief, minstens vijftien dagen vóór de vergadering aangetekend verzonden.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en de eventuele commissaris alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot zich op een vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot door middel van een schriftelijke volmacht, Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Behoudens anders luidende wettelijke en statutaire bepalingen, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Tenzij anders bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerders en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 15; Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Artikel 16 ; Bestemming van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 17 : Vereffening en verdeling

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald wordt, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffening wordt uitgevoerd door één of meerdere vereffenaars, die daartoe worden aangeduid door de voormelde algemene vergadering, onder voorwaarde van bekrachtiging of homologatie van het besluit door de rechtbank.

De vereffenaars worden desgevallend aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur en worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd. Indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vormen de vereffenaars een college en vertegenwoordigen zij de vennootschap collegiaal, dit wil zeggen door de meerderheid van de leden van het college,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met

hun volstorting.

Artikel 18 : Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening

1. Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

2. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

3. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel.

Artikel 19: Reglementering

Alle latere wijzigingen aan deze statuten moeten worden meegedeeld aan de Raad van de bevoegde Orde van Advocaten of aan de Stafhouder van de betreffende Orde.

Hun richtlijnen aangaande beroepsregels en plichtenleer dienen te worden opgevolgd.

De regels van het Reglement van de bevoegde Orde van Advocaten zijn van toepassing, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese Gedragscode, de reglementen van de Algemene Raad van de Nationale Orde en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden en minstens de regels van het Reglement van de bevoegde Orde van Advocaten, zoals het op dat ogenblik in voege is.

Artikel 20: Keuze van woonplaats :

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan,

Deze woonstkeuze geldt echter niet voor oproepingen, dagvaardingen of betekeningen die uitgaan van de vennootschap zelf.

Artikel 21

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Aile bepalingen van dit wetboek die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

Artikel 22:

Voor elke betwisting omtrent de uitvoering van deze statuten en de maatschappelijke handelingen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, behoudens het recht voor de vennootschap er uitdrukkelijk aan te verzaken.

Geschillen tussen de vennoten worden in laatste aanleg beslecht door één of drie scheidsrechters aangewezen, in gezamenlijk overleg, door de Stafhouder(s) van de Orde waarvan zij deel uitmaken, of ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Orde van de Vlaamse balies

7. UITVOERINGSBEPALINGEN

a. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op negenentwintig maart 2012 en zal eindigen op eenendertig december

2012.

b. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering der aandeelhouders zal plaats hebben in het jaar 2013 op de maatschappelijke

zetel.

c. Benoeming zaakvoerder

En terstond verklaren de comparanten samen te komen in een algemene vergadering ten einde voor de eerste maal het aantal zaakvoerders aan te stellen, over te gaan tot hun benoeming en te beraadslagen nopens de punten die hij nuttig zal achten om op de agenda geplaatst te worden.

De vergadering beslist één statutaire zaakvoerder en één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, met name:

*de heer August DESMEDT, voornoemd, als statutaire zaakvoerder, welke alhier aanwezig zijn mandaat aanvaardt.

*de heer Tom DAEL, voornoemd, als niet-statutaire zaakvoerder, welke alhier aanwezig zijn mandaat aanvaardt.

De zaakvoerders zijn benoemd voor een onbepaalde duur.

Het ambt van de zaakvoerders kan bezoldigd worden behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9. VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de BVBA CEFIAC te 2240 Zandhoven, Langestraat 207, ondernemingsnummer 0420.131.348 en/of haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor-

behouden ean het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift.

Op de laatste bIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15364-0272-010

Coordonnées
A.R.A.

Adresse
DESGUINLEI 90 APP 9A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande