A.S.A. DISTRIBUTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.S.A. DISTRIBUTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.572.416

Publication

19/08/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa Word 11.1

:,~ani\Iidel Ântwerp S Al6. 2l4fraling Antwerpen

~

ru e

I

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il Il

11 III

*19156 4'

I

Ondernemingsnr : 0537.572A16

Benaming

(voluit) : A.S.A. Distribution

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Conservenweg 2B - 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 1 juli 2014 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen de benoeming tot zaakvoerder van de heer Bouyiri Hassan wonende te De Neufstraat 53 te 2100 Deurne en dit per 1 juli 2014.

Marcaillou Alain

Zaakvoerder

Bouyiri Hassan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2013
ÿþ Mpd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

31399

Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd fer griffie ;rut? de Rechtbank ;s ir K opl;+tindei 1e Antwerpen, on

Griffie 2 `I JWG 70,E

Cndernemingsnr : 53 7. 5 7 2. 4 Benaming

(voluit) : A.S.A. DISTRIBUTION (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Conservenweg 2B te 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Didier MARYNEN te Stabroek op twintig augustus. tweeduizend dertien dat door

De heer MARCAILLOU Alain Peter Maurice, geboren te Buchholz der Nordheide (Duitsland) op tweeëntwintig oktober negentienhonderd zesenzestig (rijksregister nummer 66.10.22-323,85), wonende te 2950 Kapellen Leopold Scheiperslaan 27;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam A.S.A." DISTRIBUTION", met zetel te Stabroek met als eerste adres Conservenweg 2B te 2940 Stabroek.

De vennootschap heeft tot doe!:

1. Import en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, coöperatieve inkooporganisaties, inkopers, aankoopcentrales, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken, waaronder meer:

- de wederverkoop (verkoop zonder verwerking) van nieuwe en gebruikte goederen en producten aan de kleinhandel, aan industriële en andere bedrijfsmatige gebruikers of andere groothandelaren in het algemeen;

- de groothandel in diverse machines en uitrusting voor handels- en dienstverlening;

- de bij de groothandel gebruikelijke handelingen zoals het samenvoegen van goederen tot grote partijen, het sorteren, het opsplitsen van partijen van stukgoederen, het opnieuw verpakken en het bottelen, het verdelen van goederen over kleinere partijen, het opslaan, koelen, afleveren, installeren en gebeurlijk repareren van goederen voor eigen rekening;

- de handelsbemiddeling bij de aankoop of de verkoop van goederen;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het uitoefenen van alle voormelde activiteiten.

2. Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en' management in het algemeen en in diverse sectoren en onder meer in het bijzonder in de bedrijfseconomische, sector, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsuitvoering en beheer waaronder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen: op het gebied van beheer in het algemeen;

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, alsook het verrichten van vertaalwerk, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies' en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut ken: zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties evenals het ontwerpen en samenstellen van cursusmateriaal, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt in eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro of ten minste twee derden van het in speciën af te betalen kapitaal. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1233665-85 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "ING België" agentschap Antwerpen-Haven, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand december om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent,

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend vijftien en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo ais dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij vcor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door vooraf-gaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

De heer MARCAILLOU Alain voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt aanvang op heden. De functie is onbezoldigd, tenzij

de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Groep Fibover", gevestigd te 2940 Stabroek-Hoevenen Witvenstraat 84-86, alsook haar aangestelden, aan wie

F.

4,. ' fl "

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

de macht wordt verleend, ieder afzonderlijk, om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsioketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITi-REKSEL--------------._-_____--____.----------

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Didier Marynen











Bilagen bij het1elgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 28.02.2017 17055-0467-010
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 20.12.2016, NGL 28.02.2017 17055-0468-011

Coordonnées
A.S.A. DISTRIBUTION

Adresse
CONSERVENWEG 2B 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande