A.T.F. TRANSPORT & LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.T.F. TRANSPORT & LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.760.601

Publication

11/03/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 FEB. 2015

afdelirrArporpen

r 111

Voor- 1503 80

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias





Ondernerningsnr : /, 5 9 9 7 6 0 . 6 01

Benaming "

(voluit) : A.T.F. TRANSPORT & LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2000 ANTWERPEN, WAALS SKAAI 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op vijfentwintig februari tweeduizend vijftien, dat door 1) de heer AFFANE Hicham, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Dichtersstraat 63 bus 1, en 2) de heer ATTOUMI Yassine, wonende te 2020 Antwerpen, Landbouwstraat 124, ieder intekenend ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,-), ieder voor vijftig (50) aandelen, ieder volstortend ten belope van zevenduizend negenhonderd vijfenzeventig euro (¬ 7.975,-), een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "A.T.IZ. TRANSPORT & LOGISTICS", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Waaisekaai 40. De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerders verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen; koerierdiensten; het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen; er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd niet eigen vervoer of openbaar vervoer, transport over de weg en verhuisdiensten; het uitbaten van meubelbewaarplaatsen en de levering van meubels en huishoudapparaten; zwaar internationaal vervoer; veevervoer; vervoer met koelwagens; vervoer van bulkgoederen inclusief vervoer in tankwagens; autovervoer; verhuur van vrachtwagens met bestuurder.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken, beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaat van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort tot beloop van vijftienduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 15.950,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Elk aandeel geeft recht op een stem. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt en deze komt te' overlijden, zijn de artikelen 237 en 344 van het Wetboek Vennootschap van toepassing voor wat betreft de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten.

Het boeklaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt met éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wordt benoemd als zaakvoerder: comparanten-oprichters, voornoemde heren Hicham Affane en Yassine Attoumi. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boeklaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A.T.F. TRANSPORT & LOGISTICS

Adresse
WAALSEKAAI 40 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande